Şimdi Ara

Xiaomi'nin katlanabilir telefonu PC modunda görüntülendi: Neredeyse Windows gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi'nin katlanabilir telefonu PC modunda görüntülendi: Neredeyse Windows gibi



    Xiaomi, Mi Mix Fold katlanabilir akıllı telefon için MIUI 12.0.10 arayüzünün güncellenmiş bir sürümünü yayınladı. Güncelleme ile birlikte bu cihaz, tam teşekküllü bir masaüstü arayüzü ile çalışmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Oppo Reno6 Pro'nun detayları belli oldu



    Akıllı telefonda PC rahatlığı



    Mi Mix Fold, piyasadaki en büyük katlanabilir akıllı telefonlardan biri olma özelliğine sahip. Tamamen açıldığında, 2480 x 1860 piksel çözünürlükte 8,01 inçlik bir ekran sunuyor. Masaüstü modunda, Mi Mix Fold, seçilen uygulamaların ve ayarların hızlı başlatılmasıyla birlikte Windows Başlat menüsünün bir benzerini barındırıyor.





    En sık kullanılan uygulamaların simgeleri görev çubuğunda sabitlenmi. Burada bir arama düğmesi, pil seviyesi, tarih, saat ve daha fazlası hakkında bilgiler (yine Windows'ta olduğu gibi) mevcut. Birden fazla uygulamayı ayrı pencerelerde çalıştırmak, boyutlarını ölçeklendirmek ve ekranda serbestçe hareket etmek de mümkün. Ayrıca paralel pencere işlevi, her biri ekranın yarısına ayrılmış olan iki uygulamayı aynı anda başlatmanıza olanak tanıyor. Ek olarak, güncelleme akıllı telefona 3D Surround Ses desteği eklemiş durumda.









  • Alın size daha açıklayıcı vidyolar;





  • Onun yerine direkt Windows 10 ya da 10X yüklenebilse bu tür aletlere güzel olurdu.

    Dipnot: Win32 desteği olan Windows 10 veya 10X ama sadece Win 10 düşünülebilir, çünkü 10X süresiz durduruldu

  • 2 saat pil ömrüne tamamim dersen o da yapılır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın size daha açıklayıcı vidyolar;








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 8 Mayıs 2021; 19:2:43 >




  • interwap kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bize bunları sunduğun için. Ben aleti beğendim bu tarz şeyleri ilk Xiaomi den görüyoruz adamlar iyi ar ge yapıyorlar gördüğüm kadarıyla artı ilk mi mix serileri, mi mix Alpha lar adamlar bu işte varım diyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi'nin bu cihazlar için bir şekilde linux türevlerine destek vermesi bunun için bir çalışma yapması kendisi açısından harika olur. bilgisayarın %10unu dahi kullanmayan ama çeşitli sebeplerden ihtiyaç duyan o kadar çok insan var ki? şu cihazın biraz daha kalın olması o kitlenin umurunda olmaz yeter ki batarya ve şarj süresi avantajı olsun. katlanabilir cihazların en çok NB'ların ve ultrabook'a yakın cihazların erimesine sebep olacağına iddiasına varım. ultrabook tipi cihazlarında tabletimsi katlanabilir cihazlara dönüşeceğine de.
    Fiyat olarak abartılı olmazsa orta seviye yönetici tipi ve üzerindeki her tip kullanıcı segmentinden ciddi bir talep görür. ucuzlarsa bir sonraki telefonum kesinlikle bu türdeki cihazlardan olur.
    En başta yazdığım alternatif sistemlere destek zor bir iş teknik altyapıdan tut da bir çok noktada zorlukları aşan üreticiler iyi bir ürün çıkarırsalar tüm piyasaya tıpkı iphone etkisi benzeri bir döneme gireriz. kopyalanan ürün üreticisi artık o firma olur.





  • tablet ve telefon hibrid olarak kullanımını sunması çok mantıklı ancak fiyatı ile laptopların üstünde kalırsa alınabilirliğini negatif yönde etkiler. Alınabilme ihtimali olan bir fiyat ile gelirse alabiliriz yoksa youtubedan izleriz anca

  • Sahsen ufak boyutlarda bir cihaz alıp samsun dex gibi kablozus bir baglantı secenegıyle pc moduna donen ekranla gene kablosuz portable tablet gibi monitore veya ofice de daha buyuk bir monitore baglanmak daha makul geliyor..zira herdakka buyuk ekrana gerek yok lazım oldugunda ekranlar yeterince buyuk değil boylelikle hem pc mi yanımda tasımıs olurdum hemde maliyetler azalırdı..

  • Muhtemelen 5 yıl içerisinde katlanabilir telefonlar piyasayı ele geçirecek ve bu nedenle tabletlerin sonu gelecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.