Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
141
Favori
357.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-11CCAC57A

    Hocam yazdım, kendiniz gümrüğe gidip ürünü çekmeniz gerek diyor. Daha önce böyle bir uygulama yoktu, biraz işgüzarlık olarak gördüm cevaplarını, banggood'a yazdım, ilgileneceğiz dediler bakalım. Şu lbex işine banggood hiç girmeseydi iyiydi. Kalitesiz bir sistemleri var, üç kuruş ucuz diye 10 günde yurtiçi teslimat yapan ptt ile gönderecek kadar basit bir firma.

    Alıntıları Göster
    Lbex'e bir vergi çıkartılıyor, bu vergiyi Bangood'a iletiyorlar. Bangood konu ile ilgilenmesi ve ödeme yapması lazım. Problem o noktada çözülüyor. Lbex büyük bir firma sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.




  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Abi selamlar, Banggood üzerinden vergi dahil ödeyebileceğimiz güzle araç içi kameralar paylaşsan da hemen alsak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ment

    Abi selamlar, Banggood üzerinden vergi dahil ödeyebileceğimiz güzle araç içi kameralar paylaşsan da hemen alsak :)
    Tabi




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Lbex'e bir vergi çıkartılıyor, bu vergiyi Bangood'a iletiyorlar. Bangood konu ile ilgilenmesi ve ödeme yapması lazım. Problem o noktada çözülüyor. Lbex büyük bir firma sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.

    Alıntıları Göster
    Doğan bey ile görüştüm, havaalanına gidip gümrük işlemlerini sizin yapmanız lazım diyor. Banggood'dan Turkey Direct Mail ile sipariş verip kim gümrüğe ürün almaya gitmiş? Gearbest ile çalışmayı bıraktılar, yakında banggood da şutlar bunları. Son 2 haftadır lbex ile ürün göndermiyor banggood.




  • Ürün neydi, kaç adet geliyordu acaba ? Banggood müşteri hizmetleri ne diyor ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para iadesi aldınızmı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Para iadesi aldınızmı ?
    4 adet kamera, henüz para iadesi yok. Banggood gümrükle görüşün diyor, ama PTT ile gelse gümrükle görüşebilirim, paket bulunur ama lbex ile gelen nerede kim bilir. İşi lbex'in halletmesi lazım ama o da yokuşa sürüyorlar. LBEX'e, madem gümrükten geçiremediniz, iade gönderin paketleri diyorum, biz birşey yapamayız diyorlar. İstanbul'da değilim, ben nasıl halledeyim. Zaten yeni havalimanı gümrüğünden ne telefona bakan var, ne mail'e. Banggood'dan para iadesi alırım her türlü ama 1 ay mı sürer, 3 ay mı onu bilemem. Bekleyip görelim bakalım bu işin sonu ne olacak.
  • Evet artık Lbex vs farketmiyor. Adetli gelen her ürünü ticari diye sınıflandırıp devlet el koyuyor. Ticari gümrükleme olarak çekilmesini istiyor ve işler sarpa sarıyor. Sıkıntı anlaşıldı. Ürünleri çekme şansınız yok / imansız. Devlet imha edecek yada açık arttırma ile satacak. Geri gitmez. Bangooddan iade yoluna gitmelisiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu zaten genelde de yasak nasıl yasaklı ürünlerin gelmesi yasak ise kişisel kullanım dışında ürün alınmasıda yasak gidip ithal etmeniz gerekmekte bu kadar basit.Türkiye Hızlı ile vergiler dahil gönderim devam ediyor Yaz indirimleri başlıyor !
  • Merhaba şimdi ben bir ürün satın alsam gümrüğe takılabilir mi? Türkiye hızlı kargo(Vergiler Dahil) seçeneği ile alsam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Evet artık Lbex vs farketmiyor. Adetli gelen her ürünü ticari diye sınıflandırıp devlet el koyuyor. Ticari gümrükleme olarak çekilmesini istiyor ve işler sarpa sarıyor. Sıkıntı anlaşıldı. Ürünleri çekme şansınız yok / imansız. Devlet imha edecek yada açık arttırma ile satacak. Geri gitmez. Bangooddan iade yoluna gitmelisiniz.
    Hocam adetli alımla ilgisi yok. Ben 1 adet A129 Duo ve park kablosu siparişi geçtim. 1 aydır gümrükte tutuluyor. Banggood canlı destek hattı, gümrükle iletişime geçin diyor. Adrese teslim diye ürünü aldım, gümrükle uğraşacak vaktim yok dedim. Kameradan 2 hafta sonra Aliexpres' ten fuse tap siparişi verdim. Geçtiğimiz hafta fuse tap ulaştı.
    Önerim ortalık durulana kadar Banggood'a bulaşmayın.




  • Hocam LBEX ile çalışmıyor.O LBEX ile ilgili bir problemdi.Xiaomi vakumlu süpürgesini daha geçen hafta teslim alanlar var.Genelleştirmemek gerekli.
  • Gönül rahatlığı satın alabilirsin hocam.Şuanda kargo firması değişti teslim ediliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yakup23e

    Gönül rahatlığı satın alabilirsin hocam.Şuanda kargo firması değişti teslim ediliyor.
    Siz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, birisi teslim almış sorun çözülmüş diyorsunuz, ben ürünüm teslim edilmedi gümrüğe gidin alın diyorlar diyorum.

    Siz başkasının tecrübesini dolaylı olarak aktarıyorsunuz ben yaşadığım tecrübeyi doğrudan aktarıyorum.

    Madem lojistik firmasını değiştirmişler çözsünler o zaman sorunu. Gümrüğe kadar gidip ürünü çıkarmak için ben uğraştıktan sonra ne anladım ben çevrimiçi alışverişin konforundan?

    Bakın buradaki insanlar da benim gibi banggood tarafından sorunları ile baş başa bırakılmışlar.
    https://www.sikayetvar.com/banggoodcom




  • Arkadaşlar benim bir problemim var. Siparişim teslim edildi görünüyor, banggood müşteri temsilcisinede sordum teslim edildi görünüyor dedi. alljoy ile gönderilmiş ama ben Ankara adresi verdim, takip nosunda

    ALJPK9161000256YQ

    IST, Received at Destination City

    yazıyor? Kargom nerede ne demek bu? kayıp mı şimdi?
  • burak_bt kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtiçi uygulamasını indiriniz dağıtıma çıktığında bildirim alırsınız.İstanbul'daki depoya teslim edildiği orada belirtiliyor.
  • MytHoLoG kullanıcısına yanıt
    Aliexpress veya gearbest sitelerinden de alabilirim ama oralarda vergi otomatik ödeniyor mu bilmiyorum. Ben amazon gibi otomatik tüm vergileri kargoları vs. internet üzerinden ödeyebileceğim bir site istiyorum. Banggood'da böyle bir özellik vardı fakat dediğin gibi sıkıntı çıkıyormuş ne yapsam bilemedim. Teşekkürler bu arada bilgilendirme için.
  • Türkiye hızlı kargo 9.64 TL idi şu anda 54 TL olmuş aldığım üründe

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pallad

    Türkiye hızlı kargo 9.64 TL idi şu anda 54 TL olmuş aldığım üründe
    Ürünü alırken kapıya kadar gelir mi gümrüğe takılır mı sizde hiç takıldığı oldu mu acaba?
  • Devam ediyor hocma problem yok.Sadece kişisel kullanım sınırını geçmeyiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.