Şimdi Ara

Xiaomi Mijia 1080p IP Kamera - Detaylı İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
8
Favori
38.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu firmanın müşteri hizmetleri varmı sürekli çevrimdışı oluyor ne yapmam gerekiyor aldığıma alacağıma pişman oldum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satmayı düşünen olursa alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 1 aydır bu camerayı kurdum ve kullanıyorum ama sürekli device is ofline yazısı var cihazı resetleyip tekrar kurduğumda bu sorun ortadan kalkıyor lütfen bilen birisi varsa neden kaynaklandığını yada cözümü varsa söylerse cok memnun olurum şimdiden teşekkürler
    Xiaomi Mijia 1080p IP Kamera - Detaylı İnceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba xiaomi mi home security camera 360 kamera 1080p aldım kurdum sonra mi home üzerinden güncelleme yaptım sonra cihaz dondu bir daha açılmadı yardım eder misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu kameraya ev dışından bağlanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • Brooklyn_N kullanıcısına yanıt
    Ev dışından derken? İnternet bağlantısı olan her yerden izleyebilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mi ile Xiaomi Mijia arasındaki fark veya farklar nelerdir acaba? koca internette bununla ilgili bir bilgi bulamadım
  • Merhaba,


    Kameranın Micro SD karta yapmış olduğu kayıt 1'er dakikalık dosya şeklinde olmakta. Ve ben bu kayıt süresini uzatmak istiyorum. Fakat bulamadım. Çözüm veya öneriniz var mı arkadaşlar?

  • OcU28 O kullanıcısına yanıt

    sol üstteki geri tuşuna basıp ana ekrana gelin. sonra play simgesine basıp tekrar bağlanmaya çalışın. bana oluyor bazen ben böyle yapıyorum

  • Mijia Smart Home 360 ürününü alıp dışarıyı görecek şekilde evin içine koyacağım. Hafıza kartına (64gb) sürekli kayıt yapması hafıza doldukça da silip devam etmesini istiyorum.Uzaktan erişim vs. istediğim bir özellik değil.

    Problem şudur ki kullanacağım yerde internet erişimi yok.Telefon ile internet paylaşıp kurulumu yapabilirim ama internetsiz bu cihaz kayda devam eder mi, hata yada problem çıkartır mı? Eğer öyleyse nasıl bir cihaza yönelmeli, kullanımı basit kendi üzerine kayıt yapan ve gece görüşü olması yeterli.

  • Ben de bu cihazdan ev için almak istiyorum. Yalnız satış sitelerinde ki yorumlarda mobil bağlantı ya da başka bir wi-fi ile erişim sorunları yaşayanlar çok fazla. Bağlantı sorunları yaşayanlar var, kopma sorunu yaşayanlar var. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • bu kamerayı evin içinde en mantıklı olarak nereye kurabilirim ?

    amacım girişe kurmak ama bu kameralar uygun değil galiba amac caydırıcı olsun giriş cıkıs belli olsun diyerek ama evin içinde nerelerde kullanıyorsunuz ?

  • Merhaba arkadaşlar Amazondan bir yakınıma aldığım Mijia 360 1080p Ip kamerayı Modeme bağlıyamıyorum, Şöyleki Cihazı Telefondaki Xiaomi Smart home uygulaması ile eşleştirip Mijia cihazının bağlanabileceği bir wifi tanımlıyorsunuz, İnternet olmadığı zaman yaptığım denemede bir telefonun hotspot wifisi aracılığı ile kamerayı bağlıyabiliyorum ve kendi evimdeki modemede bağlıyabiliyorum, ancak cihazın duracağı konumdaki Vodafone huawei Modeme bağlıyamıyorum, güvenlik duvarını ve dos saldırı güvenlik önlemlerini devre dışı bırakmama rağmen bağlanmıyor, böyle bir sorunla karlılaşan ve çözüm önerisi olan varmıdır?
  • selamlar

    64 gb lık hafıza kartı ile kullanıyorum bu kamerayı mobilden kayıtları izlemekte sorun yok ama hafıza kartını bilgisayara takdıgımda kayıt edilen görüntüleri izlemek istediğimde sadece sesler açılıyor mp4 formatında güya ama açılmıyor özel bir program mı lazım acaba

  • internette çok fazla bağlantı sorunu yaşayan ya da kurulum yaptıktan sonra cihazın telefonu görmemesinden dolayı tekrar tekrar kurulup yaptığı söyleyen insan var. başlarda bende aynı sorunu yaşadım. sonra internetin ücra köşelerindeki bir yorum ile sorunu buldum ve çözüldü.


    telefona mi home uygulaması kurarken kendinize ait bir "mi" hesabından bağlanıyorsunuz ve cihaz kendini o hesaba kaydediyor. eğer başka bir telefondan farklı bir "mi" hesabı ile cihazı kurarsanız bu sefer cihaz ilk kurulan hesaptan siliniyor ve sıfırdan kurmak zorunda kalıyosunuz. yani kısaca kameraya iki ya da daha fazla telefondan bağlanmak istiyorsanız hep aynı "mi" hesabından bağlanmanız lazım. bunu da mi hesap ayarlarından birbirinizi davet ederek yapıyosunuz. mi home uygulamasına girip mi numarası yazan yere tıklayıp "family management" tan "davet gönder" butonuna tıklarsanız ordan iş çözülüyor.





  • Arkadaşlar bu kamerayı kullanıyorum, 3 metre usb uzatma kablosu aldım taktım ancak kamera kapanıp açılıyor, bağlanmıyor. İlk enerji verdiğimizde senkronize ettiği dönüşü de yapamıyor. Sizce kablo mu bozuk yoksa 3 metre uzunluğu fazla mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bu kamerada ücretsiz son 1 haftayı buluta kaydetme var demişlerdi, onu nasıl yapıyoruz?

  • Merhaba, kamera hafıza kartı dolduğunda eski videoları kendi siliyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L_Lawliet -- 29 Ocak 2022; 21:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, kamerayı 6 ay önce aldım, ilk aldığımda kurdum, 2 telefondan da gayet güzel izliyordum. Modemi değiştirdim şuan karekodu okutamadım bir türlü. Waiting for connection diyor sürekli. wifi ye bağlanmıyor. Çözümü bilen varmı?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.