Şimdi Ara

Xiaomi mija veya viewsonic m1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerikan alisveris sitelerinde bazi negatif yorumlar okudum cihazla ilgili.O yuzden vazgectim almaktan.Ses ve goruntunun zamanlama sıkıntısından bahsediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna dair hiç yorum bulamadım. Tek şikayet batarya ömrü. Henüz karar veremedim ancak alır da böyle bişeyle karşılaşırsak iade işlemi kolay oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingofnothings kullanıcısına yanıt
    3-4 gündür araştırdım bende,sonuç olarak biri 300 lümen biri 500,biri 720p biri 1080p.Artı ülkemizde de son yıllarda faaliyet gösteren meşhur sitenin amerikan versiyonunda epey yorum okudum.
    Neticede xiaomi'de karar kıldım hocam,dünyanın en büyük firmalarından,ülkemizde faaliyet gösteriyor,anker daha çok aksesuar üreten bir firma.Diğer özelliklerle beraber xiaomi dedim.
    İnşallah sizde gönlünüze göre alırsınız.
  • Hocam lümen konusu benim de aklımı karıştırıyor. Ancak benim tek beklentim netflix. Anker marka olarak daha kaliteli bir marka sadece cep telefonundan ziyade, dünyada batarya konusunda kendini ispat etmiş bir Amerikan firması.
    Sanırım ben biraz daha bekliyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bazı dizileri bende izliyorum fakat resim de önemli tabi.
    Kalite tartışılır tabi,fakat ben firmanın global anlamda büyüklüğünden bahsetmek istedim.
    İnşallah kötü bir karar vermemişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingofnothings kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz sertifikalı olmadığı için netflix'in max 480p çözünürlükte izlendiğini yazmışlar,artı hdmi bağlantısında ses 1-2 saniye gecikme ile geliyor diyor kullanıcılar.Xiaomi mija veya viewsonic m1
  • Ben alana kadar fiyat artmış zaten :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an bi sitede 3349tl,dün en uygunu 3299'du.Stoklar eriyor elektronikte,fiyatlar kısa süre için daha artabilir.
  • Cihaz bugün elime ulaştı.İnceleyip size geri biidirim yapacağım.
  • Cihazın görüntüsü alçı olmayan sıradan şampanya renkli bir duvarda bile gece ışıklar kapalı çok iyi ve tatmin edici.
    Menüsü basit.Kurulumu kolay.Tek çözemediğim konu hdmi ile pc'ye bağladım,fakat ses bilgisayar koparlörlerinden geliyor,hdmi'dan ses neden transfer olmuyor,bilgisi olan varsa çok makbule geçer.
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Ben de bu ürünü kullanıyorum. Keşke netflix gelse. mi box ile kullanıyorum bende. görüntü oranları 4/3 16/9 gibi oluyor mu ben mi bulamadım acaba?
  • Hocam masaüstünü bağladım ben.Görüntü oranları zaten ya 4:3 yada 16:9.Dikkatimi çekmedi,daha çok ses ayarlarına vs baktım.USB ile uğraştım biraz.
    Bu gece bakarım mutlaka.HDMİ adamtörü sipariş edeceğim ios için.Telefon veya tabletten yansıtmayı düşünüyorum,masaüstü ile uğraşmamak için.
    Genel anlamda ilk kullanımda oldukça memnun kaldık.3.5 metreden 120'' üzerinde bir görüntü elde ettim.Renkler oldukça güzel,fan sessiz.
    Alçı bile olmayan sradan sıvalı ve şampanya rengi bir duvarda izledik.Gayet memnunum.
  • salihtaha S kullanıcısına yanıt
    4:3 16:9 ayarlarını siz yapmıyorsunuz. Şu an genel kullanım 16:9 olduğu için otomatik olarak 16:9 şeklinde görüntü veriyor. Yani görüntü aktarımı yaptığınız cihaz aslında hangi formatsa projeksiyonda o şekilde yansıtıyor.
  • dizigen D kullanıcısına yanıt
    HDMI adaptörü almdan önce AirScreen isimli programı yükleyip bir deneyin, gerekli performansı alamazsanız belirttiğiniz türde ürünleri satın alabilirsiniz. Programı beğenirseniz ve reklamsız kullanmak isterseniz programı satın alın. Ben dün gece bir tane iPad'i bu şekilde bağladım 15 dakika kullandım ama hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • dizigen D kullanıcısına yanıt
    Sesin PC'den gelmesinin nedeni projeksiyon değil, sizin PC üzerinden hoparlör simgesine tıklayarak ses çıkışını Mi Projeksiyon'a vermeniz gerekiyor. Ben de görüntüyü projeksiyon perdesine değil kirli beyaz (fildişi) renk duvara yansıtıyorum. Yukarıdaki fotoğraflarda da görüleceği üzere görüntü kalitesi tatmin ediyor. Ben en çok canlı maç performansını merak ediyorum, şu an dünyanın yaşadığı durumdan ötürü maalesef henüz canlı maç izleyemedim :)
  • Cihaz usb 2.0 mı geldi hocam size

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet Avrupa sürümü maalesef usb 2.0 ve 3D yok. Avantajına gelecek olursan android 9.0 işletim sistemi ile geliyor ve tamamen Türkçe. Böylelikle kumandası da telefonlar gibi Türkçe komutları algılayabiliyor.
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Hocam win10'da bir türlü veremedim sesi projeksiyona,bluetooth cihazlarda çıkıyor fakat ses denetimi masasında göremiyorum.BL ve diğer cihazlar kısmından sadece cihazı kaldırabiliyorsunuz.Onun dışında bir ayar göremedim.Diğer makinada win7 var,hemen verdi sesi.Bu akşam nette bulduğum bir çözümü deneyeceğim.Ama adaptörü de gene aldım.
    Kendi içindeki chromecast ile gecikme oluyor.Kablosuz görüntü aktarımı o yüzden sinmiyor içime hiç.
    Dediğiniz programı appstore'da göremedim,ama google play'de var.
  • dizigen D kullanıcısına yanıt
    Sizin ses problemi tamamen bilgisayarınızla alakalı bir durum. Biraz kurcalamanız gerekecek. Çok iyi bir internetiniz yoksa kablosuz görüntü aktarımı sıkıntıya dönüşebiliyor. Programı zaten telefona değil, google play üzerinden projeksiyona indirmeniz gerekiyor. Telefonda AirScreen programını Apple TV olarak görüyor ve görüntü paylaşımına izin veriyor. Cihazınızı güle güle kullanın, deneyimlerinizi burada aktarmayı ihmal etmeyin. Diğer alacak arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam muhtemel ses kartı ile ilgili,ofis makinası çünkü,ekran kartı vs yok.İnternette eh işte,fiber vs yok.
    Cihaz gayet güzel,gerçi benim ilk projeksiyonum.Bu saatten sonra çocukları sinemaya götüremeyiz diye aldım.Çekindiğimden değil,herhalde kapanır artık sinemelar.
    Görüntü kalitesi olsun,cihazın pratikliği olsun tatmin edici.Beklentimi karşıladı.Bence bu fiyata bu klasmanda alınacak en iyi cihaz.Çok kısa mesafedan büyük görüntü en avantajlı özelliği bence.
    Rakibi anker nebula 2'ye göre nerdeyse 2 katı lümen değeri benim tercih etmemdeki etken oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.