Şimdi Ara

Xiaomi Mibook Air Kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Vaktimi genelde kütüphane harcıyorum. Şu an kullandıgım laptop tasıması agır ve fazla yer kaplıyor. Ayrıca ara arada ses cıkartıyor. Kullandıgım bilgisayar yazılım programlarını(autocad,matlab,devc, netbeans,eclipse,proteus vb.) çalıştırabilip ayrıca hafif, tasıması kolay fazla da ses cıkarmayan bir laptop almayı dusunuyorum. Bazı windows tabanlı tabletler var, işte klavye falan bağlayıp bilgisayar gibi kullanılabiliyor. İlk başta tasıması, kullanması kolay olur diye o geldi ama en son Xiaomi marka bi laptop gördüm. Detayları linkte var.

http://www.gizchina.com/2016/08/10/xiaomi-mi-book-air-hands-first-impressions/

Marka Xiaomi olunca bildiginiz gibi özellikleri ve tasarımı verdiğiniz paraya göre muhteşem oluyor. Öncelliğim kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak yoksada başka ne önerebilirsiniz bu kardeşinize onları dinlemek :) Oyun falan oynamayı düşünmüyorum acıkcası. Şu an eğitimime odaklıyımda.

Yorum atan, atmaayan herkese Şimdiden cok teşükkürler Eğer önerebileceğiniz windows tablet-kalvye tarzı öyle modeller varsa onlarıda söyleyebilirseniz sevinirim.

• Türkiye'de olsa alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi nin Türkiye'de distribütör u yok diye biliyorum. Fakat Aynı cihazi yurtdisindan bende aldırmayı düşünüyorum. Takipteyim inşallah güzel yorumlar gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.