Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.934
Cevap
290
Favori
1.538.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brksaglam

    LG ekran paneline sahip mi6'da ghost screen sorunu varmış diyorlar bende mi6 almayı düşünüyorum da lg ekran paneli çıkarsa iade edebilir miyim ?

    Kim diyor? Nerede diyor? Öncelikle bunu paylaşır mısınız? Şuan için forumlarda LG Panelli Mi6'da Ghost Screen sorununu yaşadığını söyleyen kimse olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizilsultan

    Çok incelemişsin ve fark etmemişsiniz. Demek ki kullanımınızı olumsuz etkileyen bir durum yok. Neyi kasıyorsunuz daha? Yani zorla problem üretmeye çalışıyorsanız almayın nalet olası elektronik cihazları.

    "Çok incelemişsin ve fark etmemişsiniz. Demek ki kullanımınızı olumsuz etkileyen bir durum yok." Buraya kadar bir sorun yok. Fakat sonraki "Neyi kasıyorsunuz daha? Yani zorla problem üretmeye çalışıyorsanız almayın nalet olası elektronik cihazları." sözünüzün Amacı nedir? Üslubunuza dikkat edin. Burada birbirimize yardımcı olmaya, bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyoruz. Zorla Problem üretmeye çalışan bir kişi değil Mustafa hocam; kendisi belirttiği gibi telefonu beğenerek kullanıyor. Bende kullandığım Mi6'da farkedemedim Haziran Ayından bu yana, eski cihazım olan LG G3'te fazlasıyla belliydi Işık sızması. Kullandığım Mi6'da Işık sızması durumu yoktur diye söylemiyorum; fakat G3 gibi rahatça farkedilebilecek düzeyde olmadığını düşünüyorum.

    Gerçekten amacınız Bilgi vermekse, Işık Sızması durumunu fotoğrafla paylaşın, bizde kendi cihazlarımızda kontrol edelim durumu. O zaman bu mesajınız en azından bir sonuca ulaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 19 Şubat 2018; 1:35:55 >




  • Sağolun hocam daha temalara kesinlikle dokunmam bana ders olsun ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aymina_55

    Arkadaşlar az önce mi6 cihazına tema yükledim telefon karardı sonra test modumudur nedir wipe falan yazıyor oraya geldi bin türlü çıkamadım reset falan attım sonra bu açıldı her şey silinmiş siz siz olun tema yüklerken dikkat edin tema olarak yükleyip bakıyordum hangisi güzel duruyor diye dahada kesinlikle tema yuklemem tüm video resimlerim gitti yedek almamistim...

    Hocam 9.2.3.0 adı üzerinde Gecelik sürüm olduğu için, bu tip sorunları içeriyor muhtemelen. Bu tarz sorun özellikle 9.2.3.0 çıkışıyla birlikte paylaşılmaya başlandı HolyPenguen hocamın dediği gibi, Oreo'ya bağlamak zor; Oreo Beta romlarda sorun yaşayanı duymadım çünkü. Hatta Oreo Beta tabanlı Custom romlarda Direk 3. Parti temaları da kullanabiliyoruz; Temalar uygulaması geçtim; Dışarıdan kurulan temalarda muhakkak sorun çıkabilirdi yoksa.

    İstseniz Global Beta'ya geçin, en azından Tema konusunda sorun duymadım bende şuan için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aymina_55

    Sağolun hocam daha temalara kesinlikle dokunmam bana ders olsun ...

    Hocam yanlış anlamayın, burada bugün Tema sorun olur; yarın herhangi birşey sorun olabilir. Bu yüzden mümkün mertebe önemli yedeklerinizi alın; sonuçta elektronik cihaz. Farklı bir nedenle bozulup, açılmayabilirdi de tekrar. Bu sebeple belli aralıklar ile yedek almaya çalışın mümkün mertebe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwerty_tr

    Arkadaşlar mi6da Google'ın kamera apksını kurup da kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyiz?



    Gece ve gündüz çekimleri video performansı nasıl?



    Hatta fotoğraf veya video atarak daha detaylı gösterebilecek birileri var mı?

    Hocam Video Performansı pek iyi değil, Kare kare atlama var; fakat Eis çalışıyor en azından. Video konusunda geliştirilme yapılması gerekiyor.

    Fakat Fotoğraf konusunda diyebileceğim birşey yok. Düşük ışık ve İç ortam çekimlerinde fazlasıyla iyi oldu Kamera. Uzak Mesafe daha net (Gündüz çekimlerinde de), Renklerde solukluk yok, Noise daha az. Daha ne olsun diyor insan bu kamerayı görünce. Sırf bu özellik için bile cihaz rootlanır yani.

    Darkrider hocamın fotoğraf açısından karşılaştırması vardı, sağolsun foruma ekledi fotoğrafları.

    Karşılaştırma Sayfası:https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=4920




  • Merhaba arkadaşlar.



    3 gün evvel aldığım mi6'nın 6gb versiyonu durduk yere kilitleniyor, dokunmatik cevap vermiyor, zorunlu olarak kapama tuşuna basılı tutarak kapattıktan sonra tekrar açılınca düzeliyor.



    Cihazı aldığım gibi son sürüme güncelledim ve herhangi bir rom/root konusuna girmedim.



    Bilgisi olan var mı?



    Sanırım custom rom'ları deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nmm1716

    Video konusunda bişey diyemeyeceğim ama fotoğraf konusu geçmiş mesajlarda çok konuşuldu. Google kameranın ve stock kameranın gündüz çekimleri gayet başarılı. Tek sorun stock kameranın gece çekimindeki az ışık olan yerde noise oluşması. Google kamera ile tam olarak çözülmesede stok kameraya göre baya baya iyi durumda. Yeterli mi dersen bence yeterli değil. Şuanda google kamera devamlı geliştiriliyor ilerleyen günlerde daha iyilerini bekliyoruz.



    Verilere göre kamera donanımsal olarak çok iyi ama yazılım sıkıntısı var. İnşallah ilerleyen günlerde buda iyileştirilecektir.



    Bolca resim atardım ama memleketteyim internet sıkıntısı var.

    Hocam Google Camera'da siz nereden memnun kalmadınız? Ben Tam tersine aşırı derece memnunum, en azından donanımsal olarak Cihazın Kamera performansını görebiliyoruz. Tabiki daha da geliştirilse iyi olur ama, bu hali bile yeterliyi geçtim; fazlasıyla iyi bana göre. Noise çok daha az, renk doğruluğu çok daha iyi. Uzak Mesafe netliği, Gündüz çekimlerinde bile iyi. Ayrıca Güneşe Karşı fotoğraf çekilirse, Stock Kamera'da renkler Soluk çıkarken; Google Camera'da Renkler yine güzel çıkıyor. HDR+ işlemesi fazlasıyla işe yarıyor bana göre. Düşük Işık ve İç Ortam çekimlerinde, Kamera kullanılacak hali geçtim, memnun bırakacak hale geldi benim açımdan.

    Fakat HDR işlemesinin sonucu olarak da, gündüz çekimlerinde Bazen renkler olması gerekenden daha canlı, gölgeler ise daha karanlık çıkıyor ama. Fotoğraf güzel çıkıyor en azından; bu sebeple bu durumda kabul edilebilir bana göre.

    Şuanki tek eksik ön Kamerada Portre modu kullanılamıyor. O da hallolsa tamamdır yani Video çekimi haricinde.




  • MesutBY kullanıcısına yanıt
    Hocam Cihazı önce Fabrika Ayarlarına çevirmeyi deneyin. Olmazsa, Global Beta romu kurup deneyin birde. Yine sorun varsa, o zaman donanımsal bir arıza olabilir. Global Beta'da sorun yaşamamanız gerekiyor çünkü bu tarz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraoca2

    Hocam Cihazı önce Fabrika Ayarlarına çevirmeyi deneyin. Olmazsa, Global Beta romu kurup deneyin birde. Yine sorun varsa, o zaman donanımsal bir arıza olabilir. Global Beta'da sorun yaşamamanız gerekiyor çünkü bu tarz.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Eğer sorun donanımsalsa delta ile çok sorun yaşar mıyım dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olarak çok çok iyi söylenebilecek hiçbir şey yok. Gündüz çekimlerinden zaten memnunum. Gece çekimleri için daha iyi hale getirilmesi gerektiğini söyledim. Fiyat performans açısından aslında yeterli. Gece çekimi daha iyi bir telefon varmıdır onu bilmiyorum. Bizimkisi iyiyi buldukça daha iyisini istemeye benzedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün migrostan mi6 alarak araniza katildim sormak istediğim ilk sarjini nasıl yapmalı? Nette biraz baktım özel bir işleme gerek olmadığı yönünde sizlerin tavsiyesi nedir? Birde asıl sorum; iş yerinde bulunduğu kat nedeniyle (-1) hat çekimi çok az, bu nedenle 4,5g yı kapatmali miyim? Batarya performansı için, birde kapatmayı (3g ye gecisi) nerden yapıyoruz? Saygilar iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrgkdmr -- 19 Şubat 2018; 2:59:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Bu konuya rast gele zamanlarda giriyorum belki faydalı bir bilgiye denk gelirim diye. Ne yazık ki hep ekran sorunlarına denk geliyorum. Arkadaşın ekran sorunu varsa bile bulamamış olması veya olmayan sorunu araması konunun çöplüğe dönüştüğü hissiyatı oluşturdu. Forum olduğu içinde arkadaşınız gibi hakaret etmeden, kabul ediyorum biraz sert bir üslupla bu kafa yapısına sahip kişilere elektronik cihaz almama tavsiyesinde bulundum. Alır almaz ona kalmış. Bu kafa yapısı ile olmayan sorunlar türetip kendine zarar verir.



    6 sene önce amoled ekranları siyah arka planda zifiri karanlıkta (aydınlık olunca anlaşılmıyor)bakınca acayip desenler olduğunu söylenen bir konu vardı. Adam haklıydı. Renklerin canlılığı ve siyah gösterimi ile piyasa yapan telefonun full siyahı gösteremiyor oluşu ilk etapta garip gelmişti. Sonuç zifiri karanlık odada siyah arka plan fotoğrafına bakmayı kestim sorunum çözüldü. Aktif kullanımda hiçbir rahatsızlık vermeyen cihazda kusur aramak iyi niyet değildir. Ekranında ışık sızması olduğunu iddia eden ben değilim ki. İddia eden varsa paylaşır aynı sorunu yaşayan adamlar hep birlikte servise verir cihazlarını. Olayda kapanır. Daha durun senesi dolsun LG paneller yanmaya bir başlasın hepten ekran konusuna dönecek bu sayfa.



    Bu mesajın içeriğide sayenizde telefon ekranları oldu sizleri tebrik ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 19 Şubat 2018; 7:1:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • srdrgkdmr kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil telefonlarda böyle bir işleme gerek yok diye biliyorum. Ayarlar-sim kartlar & mobil ağlar orada operatörünün adını göreceksiniz ona girip tercih edilen ağ türü hanesinden ayarlayabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

    Dün migrostan mi6 alarak araniza katildim sormak istediğim ilk sarjini nasıl yapmalı? Nette biraz baktım özel bir işleme gerek olmadığı yönünde sizlerin tavsiyesi nedir? Birde asıl sorum; iş yerinde bulunduğu kat nedeniyle (-1) hat çekimi çok az, bu nedenle 4,5g yı kapatmali miyim? Batarya performansı için, birde kapatmayı (3g ye gecisi) nerden yapıyoruz? Saygilar iyi forumlar

    Hocam şarja tak uyarısı verdiğinde takıp dolduğunda çıkarabilirsin (ben psikolojik olarak rahat hissetmek için 4 5 saat tutmuştum :)

    Evet kapatman şarjına faydalı olur sürekli çekmeye çalışınca telefon hem ısınır hem şarjı içer

    Sım kartlar kısmında takılı hatta girip oradan tercih edilen ağ türü kısmından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ReHNRUZ3ciQ



    Arkadaşlar sorun çözülmedi. Ben de migrosa verdim. Onlar da delta servise yollamışlar. Sorun da videoda mevcut. İnşallah migros yeni cihaz verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kamerasından aşırı memnunum oreoya geçip benim gibi pişman olanlar kesinlikle geliştirici rom kursun herşeyiyle iyi

    Buyrun bir foto ben ekleyeyim daha ne yapsın kamera :)

    https://i.hizliresim.com/qGGnVV.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam bundan sonra dediğiniz gibi yedekleri muhakkak alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon hızlı şarjı gayet güzel ama uzun vadede sorun çıkarabilir batarya ömrünü kısaltabilir diye 1.5a normal şarj aleti ile şarj ediyorum zaten 2 gün gidiyor gece kapatınca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbs02 kullanıcısına yanıt
    hocam bende tuş normal basıyor ama ses kısılmıyor, göçme vs yok. sizin siparişin linkini verir misiniz, bulsam bende sipariş edicektim bulamadım.

    yeni telefona geçince mi4 ede güncel rom yükleyip tuşu onarırım; dursun kenarda, eczadiyelik :)
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.