Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.952
Cevap
80
Favori
278.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar;

    Bende aybaşında mi5s Plus aldım. Çince developer rom dan unlock işleminden sonra,
    "TWRP natrium" ile Global developer rom a (xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_6.10.20_v8-6.0.zip) geçtim ve yine root için TWRP ile SuperSu yükledim ,
    Bende Türkçe dil seçeneği yoktu, aynı durumda olup Türkçe ye henüz geçemeyen arkadaşlar için Root lu ve Root suz çözümü mevcut,
    ben Root lu olduğum için Root lu çözümle Türkçe dile geçiş yaptım ;

    1-) Root lu çözüm ; https://play.google.com/store/search?q=morelocale%202&c=apps
    buradan MoreLocale 2 apk sını telefonuna indirip SuperSu ile yetkilendirdikten sonra programın içinden Türkçe yi seçsin bu kadar.

    2-) Root suz çözüm ; Bu Linkteki Video da anlatılmış.


    Bendeki mi5s Plus ın default haldeki sonucu.

    ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★




  • Ultrasonik parmak izi okuyucu Mi 5s nin her iki sürümünde de var mı yoksa sadece 128 gb olanda mı var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZTE Axon 7

    Mi5s almamak için yeterli 2 sebep



    - İrda led kaldırıldı

    - Ois kaldırıldı



    Mi 5 teki OIS videolarda verimli çalışmıyor, titreme ve odak kaybı mevcut.,o yüzden Mi5s de olmaması bir şeyi değiştirmiyor pek. Halbuki aynı sensörü kullanana Google Pixel en iyi kameralı telefon dxomark'a göre.

    Bu arada irda led dediğiniz kızılötesi mi oluyor?
  • Kullanan arkadaşlar s mi plus mı
    Çok kararsız kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyı geceler arkadaşlar
    Hem mi 5 hemde mi 5s kullanan arkadaş varsa hangisini tavsiye eder ıkısınd3n birini kesin alacam ama kararsız kaldım.sarz olsun elde tutuş olsun bir fark varmıdır arada!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destroy-er

    Iyı geceler arkadaşlar
    Hem mi 5 hemde mi 5s kullanan arkadaş varsa hangisini tavsiye eder ıkısınd3n birini kesin alacam ama kararsız kaldım.sarz olsun elde tutuş olsun bir fark varmıdır arada!

    mi5s ...elde daha iyi duruyor pıl daha başarılı ekran 2.5 d daha şık ..kamera sensor daha iyi ama ois yok...işlemcı daha guclu ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugun şangaydan 5s 4gb/128gb aldım,rom işini çözebilirsem kullanmaya başlıcam.global rom bulamadım,çince bu alet.yok mu bi çözümü ? linkten indirip kurayım romu

    ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★




  • cihaza twrp yükleyemedim arkadaşlar,çince herşey,google play store bile yüklememe rağmen çalışmıyor,nasıl olacak bunun işlemleri ? rom yükleyemiyorum şu anda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberKnight

    cihaza twrp yükleyemedim arkadaşlar,çince herşey,google play store bile yüklememe rağmen çalışmıyor,nasıl olacak bunun işlemleri ? rom yükleyemiyorum şu anda.



    @CyberKnight ; önce http://en.miui.com/download.html bu linkten kendi cihazının Çince developer Rom unu indir ve indirdiğin sayfadaki
    "Flashing Guide" ı tatbik ederek developer rom u kur. http://en.miui.com/unlock/ Bu linkten yönergeleri tatbik ederek Unlock isteği gönder Üreticiye,
    3-10 gün arası cevap gelir diyorlar ama 30 saat civarında Unlock yapabilirsiniz diye size mesaj geliyor. Unlock programını tekrar çalıştırıp Unlock dediğinizde Bootloader kilidiniz açılmış oluyor,
    Rootlamak için şimdilik kendi içindeki "Security" idi yanlış hatırlamıyorsam buradan Root deyin rootlanır. Sonra;

    https://xiaomi.eu/community/threads/6-10-20.35693/ Bu linkten MULTI 6.10.20 Global Developer Rom unu ve Kendi cihazınızın
    TWRP sini indirin. Aynı sayfada altlarda nasıl yükleneceğini anlatıyor (Telefonun ses kısma tuşu ile güç tuşuna basılı tutun Mavili bir resim gelene kadar :) sonra usb kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın ve sayfadaki iki satır kodu ayrı ayrı girin).
    Dikkat ederseniz Çin ve Global sayfaların sayfa icon u birbirine benziyorlar ama aynı değiller.

    Türkçeleşmemişse bir önceki mesajımdan bakarak Türkçeleştirmeyi de yaparsınız. Zor bir yanı yok bende ilk defa yaptım bu işlemleri. Umarım faydası olur.

    EK: TWRP yüklendiğinde Çince dir. Sağdan başlayarak, yukardan aşağı ikinci mavi kutucuğa tıklayın, içeride yukarıda dünya simgesine tıklayın Türkçeyi seçin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 24 Ekim 2016; 10:24:01 >




  • xiaomi kadar rom'ları karışık telefon yok,adam gibi bir rom'la çıkmaz 50 tane rom var,herkesin rom'u farklı nerdeyse,parayla rezil oluyor insan...
  • mustafa goksel M kullanıcısına yanıt
    hocam canavar gibi anlatmışsın,teşekkürler.tatbik ediyorum en kısa sürede.problem yaşarsam paylaşırım.
  • Rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa goksel M kullanıcısına yanıt
    hocam cihazı usb kablosuyla bilgisayara bağlayıp açtığımda bomboş gözüküyor, mi pc suite yükledim ama oda telefonu görmüyor.driverlarını mı yüklemek gerek ? downloaded_rom klasörü oluşturamıyorumki developer rom'u oraya atıp update edeyim :)

    ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

    edit: olayı çözdüm,telefonun ekranında ilgili bildirim çıkıyormuş dosya transferi için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberKnight -- 24 Ekim 2016; 13:34:49 >




  • Hocam ben PcSuit yüklemedim hiç gerek te yok. Ama okuduğum kadarıyla PcSuit yükleyince driver larda otomatik yükleniyordu. Downloaded_rom u sizde telefondan oluşturun. Adb sürücülerini yüklemiş olmalısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 24 Ekim 2016; 13:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa goksel M kullanıcısına yanıt
    developer rom'u yukledim hocam sagolun.unlock için permission'da geldi hemen.5 dakikada geldi hatta.unlock işlemi için ilgili sıralamayı takip ettim fakat bu kezde bilgisayarda unlock yaptığı sırada %50'de takılıyor ve "Could not vrify device, account on the device is different than the account currently logged in" hatası alıyorum.bunu çözemedim şu anda araştırıyorum.
  • 5 dk da gelmesine şaşırdım hocam ilk mesaj "biz bir ara unlock izni göndereceğiz" tarzında olmalıydı (bende bu şekilde olmuştu), 1 gün sonra civarında geliyor izin. Muhtemelen hala unlock değilsiniz bende tel den yazıyorum. Fastboot unlock test diye arayın Google den adb klasöründen consol açarak info device gibi bir komut giriyorsunuz, size unlock olup olmadığınızı gösteriyor. Yok bu dediklerim değilse başka bir account ile deneme yapıyorsunuz demek oluyor ki bende bu durum hiç olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bölgemizde çalışan Çinli bir firmanın mühendisinin teklifi üzerine ayda yaklaşık 8-10 cihaz getirtme durumum var.
    Yaklaşık 1 yıldır mi hakkında bilgim var ve redmi note 3 pro kullanıcısıyım. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var; aklımdan geçen mi5s ve mi5s plus getirtip satmak, diğer modellere girip dağılmak istemiyorum. (yeni çıkacak mi note 2 hariç). Bahsi geçen mi5s ve mi5s plus un hangi versiyonlarını almalıyım. Çeşit yapmak istemiyorum en çok gidebilecek modellerden getirtebildiğim kadar getirtmek istiyorum.

    Bu telefonların Çindeki Mi mağazalarındaki fiyatları gösteren bir link paylaşacak var ise sevinirim. Mi mağazalarından daha ucuza satan yer var olduğunu sanmıyorum, var ise onu da paylaşın lütfen.
    Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • enrealman E kullanıcısına yanıt
    İşinize yararsa Avrupa versiyonları bize en uygunu diye okumuştum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa goksel

    5 dk da gelmesine şaşırdım hocam ilk mesaj "biz bir ara unlock izni göndereceğiz" tarzında olmalıydı (bende bu şekilde olmuştu), 1 gün sonra civarında geliyor izin. Muhtemelen hala unlock değilsiniz bende tel den yazıyorum. Fastboot unlock test diye arayın Google den adb klasöründen consol açarak info device gibi bir komut giriyorsunuz, size unlock olup olmadığınızı gösteriyor. Yok bu dediklerim değilse başka bir account ile deneme yapıyorsunuz demek oluyor ki bende bu durum hiç olmadı.

    "you have been granted the permission to unlock your device" diye sms geldi anında 5 dakikada.bende şaşırdım hocam.unlock sebebi olarak "for installing english version" yazmıştım.etkisi olmuşmudur bilmiyorum.unlock için mi sitesindeki yazılımı yukleyip fastboot uzerinden işlemi yapmaya calıstım ama %50de kalıyor hep dedigim nedenden dolayı.söylediğin yöntemide deniyorum birazdan.teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: talsuv61

    İşinize yararsa Avrupa versiyonları bize en uygunu diye okumuştum

    versiyondan kastım, rom-ram la alakalı idi. 64gb rom 3gb ram mesela. bu konuda öneri rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.