Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.708
Cevap
65
Favori
253.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baran86

    Hocam neden satıyorsun memnun olmadın mı ?

    telefonda eksik yada beklediğin bi özellik yok mu yada zaten satmak için mi getirtmiştin

    çünkü telefonu inceleyip bıkması bile baya zaman alır ondan soruyorum :)

    Hatırlarsanız forumdan birisine getirmiştim o kişiye hediye olarak HTC ONE gelmiş bu sebeple satmayı düşünüyor yalnızca 3 gün kullanıldı ve sadece bir defa şarj edildi almak isteyen benimle iletişime geçebilir onun dışında telefonun hiçbir sorunu vs si yok

    @moremkurt

    Bu bildiğin çin mallarından değil senin dediklerin MTK işlemcili olanlar bu telefon Snspdragon işlemci kullanıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 17 Haziran 2013; 15:07:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısıyla ben de az önce XIAOMI MI2S 32 GB siparişini verdim. o kadar övdünüz ki bu telefonu dayanamadım almak zorunda hissettim kendimi!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novaonyou

    hayırlısıyla ben de az önce XIAOMI MI2S 32 GB siparişini verdim. o kadar övdünüz ki bu telefonu dayanamadım almak zorunda hissettim kendimi!

    mi2 kullanıcısı olarak öve öve bitiremediğim cihazın s versiyonunu alarak ne kadar doğru bir iş yaptığını ,övgülerin de çok haklı olduğunu telefona ulaşınca anlayacaksın.hayırlı olsun.
  • bu yorumdan sonra gerçekten içim rahatladı . teşekkürler. bir de gelecek olan cihaz orjinal ve sıkıntısız gelirse değmeyin keyfime :)
  • Benim M2A geldi. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.
    Çok bilgi sahibi olmadığımdan forumlarda okuduğum her şeyi denemeye çalışıyorum.
    Görüntü ve malzeme kalitesi Galaxy s3 ile karşılaştırınca arada fark yok. Kalite hissediliyor.
    Fotoğraf kalitesine diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Hem ön hem arka kamera kendisinden bekleneni fazlasıyla karşılıyor.
    Hattı takıp eski telefonumu kullandığım yerlerde dolaştım.(Samsung G810 orjinal Kore) Sinyal gücünde bir farklılık olmadığı gibi GPS sinyali daha verimli. Binanın içinde yer tesbiti yapabiliyor.
    Bataryası için yorum yapamam sürekli elimde olunca daha 1 günü geçiremedim . Ve denemek içinde olsa elimden bırakamıyorum.
    Ekran kalitesi iphone 5 ile karşılaştırınca 5/4 yada 5/4,5 denebilir. Tam aynı görüntüyü vermiyor. Ama kullanırken çokta hissedilir bir farklılık yok.
    NFS indirdim ve oynuyorum. Hiç takılma donma yavaşlama olmuyor. Uzun süre oynayınca ısınma yapıyor biraz o kadar.
    Daha ne diyeyim bilmiyorum.




  • Ayrıca forumda ROM yükleme ve Türkçe yapma konusunda bilgi veren herkese teşekkürler. Gerçekten süper. Aldım -yükledim-kullanıyorum . Türkçe olmayan yerler çokta işe yarayan yerler değil. Zate hızla türkçeleşme devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Acar

    Adım Adım Telefonu Türkçe Yapma ve ROM Güncelleme Kılavuzu;

    Arkadaşlar çok fazla soran arkadaş var bu sebeple bu yazıyı hazırlıyorum. Öncelikle MIUI Forum adresinden telefona uygun Rom ve Dil paketini indirmeliyiz şuan en güncel ROM ve dil paketi aşağıda verdiğim linklerdeki konuda mevcut;

    - ROM Paketi 3.6.7

    - Dil Paketi 3.6.7

    - Bu iki dosyayı indirdikten sonra herhangi bir değişiklik yapmadan telefon hafızasına aktarıyoruz.

    - Telefonun sisteminde mevcut olan "Updater" uygulamasını açıyoruz ardından seçenekler tuşuna basıp "Select Installattion Package" deyip indridiğimiz ROM dosyasını gösteriyoruz.

    - Şimdi Güncelle veya Daha sonra güncelle diye iki seçenek verecek şimdi güncelle deyip işlemin bitmesini bekliyoruz.

    - İşlem bitince telefon yeniden başlatılsın mı diyecek evet deyip sistemi yeniden başlatıyoruz.

    - Telefon açıldıktan sonra tekrar "Updater" uygulamasına giriyoruz yine aynı işlemleri yapıyoruz fakat bu sefer ROM dosyasını değil de Dil Paketini yüklüyoruz.

    - Telefon yeniden başlatılsın mı dediğinde evet deyip yeniden başlatıyoruz.

    - Telefonunuz açılınca Settings>Language and Input>Language deyip Türkçe'yi seçiyoruz.

    - Güle güle kullanın artık Xiaomi telefonunuz Türkçe!

    - Bu işlemler telefonunuza herhangi bir zarar vermez veya verilerinizi silmez.


    Düzenleme: İlk mesaja eklenirse aralarda kaybolmaz herkes faydalanır...

    benim abim mi2s aldi bugun geldi.Buradaki romu kurdum.Restart atarken telefon kapandi bir daha qcilmadi.recovery moda alirken takilip kaliyor.acil yardim ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çakma olabilir araştır bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://order.xiaomi.com/service/imei

    çakma olup olmadığına linktan bakabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marmarisleee

    Forumda bikaç arkadaş xiaomi m2 Türkçe dil desteği konusunda soru sormuş, benim istemedende sahibi olduğum ( bir arkadaş için almıştım telefonu ama bana yamuk yaptı ) xiaomi m2 ye Türkçe dil paketini yükledim ve buradan nasıl yüklediğimi kısa bir anlatım ile sizlerle paylaşmak istedim, ilk once miuiandroid.com sitesinden orjinal romu kuruyoruz

    orjinal rom kurulumu ( update )

    Öncelikle http:// miuiandroid.com /community/threads/3-2-22.19679/ sayfasından ingilizce ve çince olan orjinal romu bilgisayarımıza indiriyoruz,

    rom' u indirdikten sonra telefonumunu bilgisayar'a bağlayarak telefon hafızasının ana dizinine indirdiğimiz romu kopyalıyoruz ve ismini update.zip olarak değiştiriyoruz,
    daha sonra telefonu recovery modda açıyoruz, bunun icin önce telefonu kapatıyoruz , ardından volume + ve power tuşuna aynı anda basıyoruz , miui logosunu gordugumuz anda iki tuşuda bırakıyoruz
    recovery modda açıldıktan sonra ingilizceyi seciyoruz, ardından wipe user daha ve wipe cashe yapıyoruz ( kullanıcı bilgileriniz siliniyor , onceden yedegini alın )
    daha sonra install update.zip to system one ı seçerek kurulumu başlatıyoruz, bu işlem bittikten sonra reboot system one ı seçiyoruz.
    ilk aşama olarak rom u kurulumu yaptık , şimdi Turkce dil paketini yükleyeceğiz,

    Turkce dil paketini yukleme ( MIUI Multi Lang 3.2.22 )

    oncelikle http:// miuiandroid.com/ community/threads/miui-multi-lang-3-2-22-ics-jb.19690/ sayfasından Xiaomi MI 2 icin olan dosyayı indiriyoruz
    dosyayı indirdikten sonra telefonumuzu bilgisayara bağlıyoruz ve daha önce kurulumu yaptığımız rom dosyası olan update.zip' siliyoruz ve indirmis oldugumuz dil paketi dosyasini yine ana dizine yukleyip ismini update.zip olarak degistiriyoruz
    bundan sonra updater uygulamasını ( miui rom icinde kurulu geliyor ) çalıştırıyoruz ve secenekler menusunden " select install pack " i seciyoruz, ardından biraz once yukledigimiz ve ismini update.zip olarak degistirdigimiz dosyayi seciyoruz ve kurulum basliyor
    yukleme bittigi zaman ekranda reboot secenegi çıkıyor, reboot diyoruz ve bu kadar
    telefonumuz kapanip açılıyor , settings>language&inpu>langage menusu altında Türkçeyi seçiyoruz...

    android konusunda çok iddialı değilim , xiaomi m2 ye turkce dil paketini bu sekilde yukledim ve problemsiz calisiyor. burada ilk kez bir anlatımda bulunuyorum umarım yardımcı olabilmişimdir. Bangkok dan herkese sevgiler saygılar..







    Ben yüklemeyi buradaki gibi yaptım.
    Önce miui orjinal rom yükledim.(3,5,10 versiyonu) sonra aynı versiyonun multilang versiyonunu anlattığı gibi yükledim. Üstünede direk 3,5,24 multilang versiyonu yükledim. sorunsuz çalışıyor.




  • Telefonu açılmayan arkadaşım durum nedir düzeltebildin mi veya telefonun orjinalliğini kontrol ettin mi eğer orjinalse böyle bir şey olmamalı he yinede olduysa düzeltme yapabilirsiniz o sorun değil ama önce orjinal mi onu öğrenmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonum da geldi. 32GB mi2s.Gayet güzel.Kasası, performansı kalitesini gösteriyor. Rastgele 10 tane uygulama açtım, hiç hissettirmedi. 7 haziran Romunu kurdum, Türkçeye çevirdim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bence kullanıcı yorum ve paylaşımlarını içeren yeni bir konu iyi olur. Yeterli bilgiye, deneyime sahip olmadığım için ben açamam ama elimden geldiğince katkıda bulunurum. Kullanan arkadaşlar telefonun GPS uygulaması hangisi, ben pusulayı falan denedim ama yeni yeni bakıyorum. Yazılım ve uygulamalar konusunda her türlü tavsiyenizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkan -- 19 Haziran 2013; 17:58:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Acar

    Telefonu açılmayan arkadaşım durum nedir düzeltebildin mi veya telefonun orjinalliğini kontrol ettin mi eğer orjinalse böyle bir şey olmamalı he yinede olduysa düzeltme yapabilirsiniz o sorun değil ama önce orjinal mi onu öğrenmek lazım

    Dün yazdıktan bir süre sonra düzelttim .Telefonun bataryasını çıkarıp pc ye bağlayıp Recover modda açmayı başardım sonrası Sorunsuz teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meco2010


    quote:

    Orijinalden alıntı: S.Acar

    Telefonu açılmayan arkadaşım durum nedir düzeltebildin mi veya telefonun orjinalliğini kontrol ettin mi eğer orjinalse böyle bir şey olmamalı he yinede olduysa düzeltme yapabilirsiniz o sorun değil ama önce orjinal mi onu öğrenmek lazım

    Dün yazdıktan bir süre sonra düzelttim .Telefonun bataryasını çıkarıp pc ye bağlayıp Recover modda açmayı başardım sonrası Sorunsuz teşekkür ederim.

    Türkçe yapabildin yani dimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi2-Mi2S CWM Yükleme Rehberi

    Arkadaşlar telefonu Türkçe Yapma olayını anlatmıştım şimdi de CWM yüklemeyi anlatacağım eğer adım adım eksiksiz olarak uygularsanız bir problem yapamazsınız.

    1- CWM Yükleme Paketini download edelim;

    http://d-h.st/users/M1cha/?fld_id=11289#files

    En baştaki her zaman en güncel olanıdır

    2- İndirdiğimiz dosya adını update.zip yapalım

    3- Update.zip isimli dosyamızı telefonun ana dizinine atalım

    4- Telefonu kapatalım ve Ses Açma+Power tuşuyla recovery menüsüne girelim daha sonra zip dosyasını yükleyelim

    5- Yeniden Başlat yaptığonızda artık CWM yüklenmiş olacaktır.

    UYARILAR;

    CWM Yüklendiği takdirde telefonun kendi Updater uygulaması kullanılamaz!

    CWM yüklenilebilir ancak kaldırma işlemi nasıl yapılıyor bilmiyorum!

    Bazı Rom güncellemelerinden sonra CWM ye giriş yapılamıyor bir kez başıma geldi düzeltme yapılabilir ancak telefon baştan kurulmalı yani tüm veriler silinmeli aaynı sorunla karşılaşan olursa nasıl düzelteceğini anlatırım.

    İlk mesaja eklenilebilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 20 Haziran 2013; 12:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefona imei atma konusunda gelişme yok değil mi.Pasaport kaydını yaptırdınız mı? Dün BTK'yı aradım.Kıbrıstan gelenlerin nüfus cüzdanına da kayıt oluyormuş.Prosedür aynı.Sadece pasaport yerine Kıbrıs'a giriş çıkışta mühürlenen bir belge isteniyormuş. mi2s'e uygun igo veya iyi bir Türkiye navigasyon uygulaması var mıdır bildiğiniz.
  • Mi2 için bile imei konusunda bir gelişme yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Acar


    quote:

    Orijinalden alıntı: meco2010


    quote:

    Orijinalden alıntı: S.Acar

    Telefonu açılmayan arkadaşım durum nedir düzeltebildin mi veya telefonun orjinalliğini kontrol ettin mi eğer orjinalse böyle bir şey olmamalı he yinede olduysa düzeltme yapabilirsiniz o sorun değil ama önce orjinal mi onu öğrenmek lazım

    Dün yazdıktan bir süre sonra düzelttim .Telefonun bataryasını çıkarıp pc ye bağlayıp Recover modda açmayı başardım sonrası Sorunsuz teşekkür ederim.

    Türkçe yapabildin yani dimi?

    Evet türkçe şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar size yeni haberlerim var
    Mi3 Büyük ihtimalle plastik olacak. Ve tahmini çıkış tarihi 16 Ağustos
    Konsept Mi3


    Kasa bu olabilir ama mi2nin kasasına benzettim ben.



    Test sonuçları Mi3



    Edit: Simage çalışmıyor. Kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 22 Haziran 2013; 14:01:14 >




  • Telefonu Türkçe yaptıktan sonra Çince olarak kalan uygulamalar var. Bunlar bir işe yarar mı, İngilizceye çevirebilir miyiz? Google Now yükledim, mail ve mesajları konuşarak yazdırabiliyorum ama voice assistant uygulaması sadece Çince. Bunu çözmek gerek. Dün igo primo ve sygic navigasyon uygulamalarını kurdum, sorunsuz çalıştı.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.