|
efsane fiyata geldi telefon. s20 aldığıma pişmanım
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çirkinlik Ne Kadar Kolay -- 17 Kasım 2020; 21:29:39 > |
Mi 10 ultra satılıyor mu hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
|
Kayıtsız olarak sarı sitede satılık olanlar var hocam. Global olarak satışa sunulmadı maalesef. Güzel cihaz gerçekten, Xiaomi’nin ustalık ürünü hatta ama fiyat çok agresif. Mi 10 Ultra 6 bin lira bandında olsaydı gerçekten çok satardı, ülkemizdeki ekonomik sorunlar yüzünden bir anlamı da kalmadı maalesef Xiaomi'nin. Eski F/P ürünleri de azaldı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen ultra felaket bir ürün. Ama mi10t neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Belki son 2 senenin en f/p cihazı olabilir. Sunumu izlerken bile minimum 7500-8000 dedim ben fiyata. 5800 olunca şaşırmıştım açıkçası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 10T Pro gerçekten F/P ürünü olmuş. 5 senedir Xiaomi kullanıyorum, sırasıyla şöyle: Redmi Note 3, Mi 9SE ve Mi 9. Evde Redmi Note 9 ve Mi 6 var. Neredeyse tüm ürünlerine az çok baktım Xiaomi’nin. Açıkçası sıkıldım ve artık iOS denemek istiyorum, XS Max bakıyorum ama 2.elleri bile 6 bin lira civarında. Hem eski cihaz, hem 2.el, neredeyse sıfır iPhone 11 fiyatına satılıyor, anlamadım. Olması gereken fiyat 3-4 arası bana göre. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimde iphone 7 plus ile 4. Senem. Bende apple ın son politikalarından sonra androide geçmek istedim. Hiç umudum yokken 10t pro yetişti imdadıma. Bakalım cumaya elimde olur merak ediyorum açıkçası iphone 7 plustan sonra nasıl bir deneyim sunacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cihaz arkadaşımda 1 aya yakın var çok memnun kamerası ekranı pili sesi efsane boşa başka cihaza para vermeye gerek yok. oyun youtub bilmemne pili 2 gün rahat gidiyor. |
Hocam, hayırlı uğurlu olsun. MIUI 12 zaten iOS gibi, bence kolay adapte olursunuz. Arada ufak tefek buglar canınızı sıkabilir ama beğeneceğinizi umuyorum. Keşke uygun fiyatlı olsa da ben de iOS'a geçsem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@Speed-Step Mesut abi, işin açıkçası senin özellikle youtube kanalındaki muhteşem akıcı konuşmana ve gündeme getirdiğin konulara bayılıyorum. Ama söz konusu Xiaomi inceleme olunca insanın gözü ister istemez Erdi abiyi arıyor :) |