< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Program kaynaklı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Simgelerin altındaki yazıları kaldırırsanız cihaz hızlanır. ![]() |
Yazıları ayarlardan mı kaptacağız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Stremio mi box s de de takılıyor yanlız. Cihazın suçu yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İcim rahatladı 😁 aslına söyle dün formattan sonra USB’den değilde enerjiyi direk adaptörle aldım bir tik iyileşme oldu sanki bugun 2 disi uçlu Hdmi aparatı alıp tekrar denicem 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B8F63XP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 AMAZONDA 270 TL EBA için uygun mudur kardeşim ders izleyebilir mi kullananlar var mı ? |
Bu bir android cihaz yanı bir nevi medya player . TV kaynağını siz bulacaksınız bulduktan sonra sorun yok :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Çok teşekkürler anladım 270 fiyatı nasıl iyi midir |
Denedim hocam çözüm olmadı |
en baştan beri prizden deniyorum hocam çözülmedi sorun |
hocam çözüm olmadı 50 hz olarak denedim yine olmadı belirttiğiniz gibi hakem heyetine başvurucam |
Adaptör arizali olabilir, baska bir adaptörle deneyin birde. En son farklı tv de deneme şansınız varsa birde farklı tv de deneyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başka adaptörde denedim ama başka tv'de deneyemedim başka tv'm yok maalesef |