Şimdi Ara

Xiaomi Mi Shop'u gezdik | Türkiye'deki ilk mağaza (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

    Fiyat politikası dist. olup olmamasının bir önemini bırakmadı. Kendileri acaba o kadar para verip kendi cihazlarını alırlar mı sormak lazım
    Xiaomi Mi Shop'u gezdik | Türkiye'deki ilk mağaza


    quote:

    Good news for our Turkish Mi fans over here! Xiaomi arrives in Turkey with distributor Evofone. EVOFONE, which imports the products of the world's leading technology brands, has achieved a significant market share in Turkey and from now on will be officially assosciated with Xiaomi.

    Many of our Xiaomi smartphones were already sold in the country. However those were used to be sold with the guarantee of the importer, not through official distributors. With EVOFONE being Xiaomi's authorized distributor in Turkey, Xiaomi products will now be officially sold.


    http://en.miui.com/thread-3582896-1-1.html

    Gerçekten Resmi Distribütör firma olduğu hem e-mail ile hemde Xiaomi'nin haber sayfasında duyurulması ile doğrulandı ve yakında mi.com sayfasında da Türkiye bölümü olacakmış burada sıkıntı kalmadı fakat fiyatlar oldukça yüksek. Xiaomi'nin %5 kar oranlı fiyat politikası sanıyorum bizim tarafta uygulanmıyor.

    Xiaomi nasıl bir anlaşma yaptıysa distribütörlük için Evofone'a güvenmiş ama herhalde Evofone'un kendi servislerine güvenmemiş. Servis işlemleri Genpa'da malları ithal edip mağaza açma ve marka temsil hakları Evofone'da. Evofone'un kendi servisi olmasına rağmen mobil ürünlere Genpa bakıyor.

    Cihazlara o kadar para verip kendileri de almazlar bende almam. Bu fiyatları Xiaomi'ye vereceğime servis hizmetleri süper olan diğer çinli marka Huawei'ye veririm daha iyi.




  • mi.com/tr/
    mi.com turkiye
    sitesinin olmaması tüm ürünlerin paralel ithalat olduğunu gösterir. garanti kısmındada satıcıyla iletişime geçin yazıyor mi com da.

    kimse kendini kandırmasın resmi disp ürünü aldım diye hepsi paralel ithalat.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.