Şimdi Ara

Xiaomi Mi Shop'u gezdik | Türkiye'deki ilk mağaza (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adil07

    onlarında fıyatlarıda yuksek

    Alıntıları Göster
    diğer ürünlerin fiyatlarını merak ediyorum bende
  • Ayyy o fiyatlar neeee

    Haziranda Mi note 3 almayı planlamıştım dedim Eylül gelince resmi ürün alırım. Baktım dolar uçuyor gittim zenfone 5 aldım, 2500 TL'ye. İyi ki almışım. ZF5 3000 TL oldu. Nokta atışı yapmışım resmen
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'nin kendisi gelirse fiyatlar düşer. Zira fiyatları şişiren unsurlar azalır.

    Xiaomi gelmedi. Al-satçı piyasasından mal çeken birilerine marka kullanım yetkisi verdi. Diğerleri gibi iş yapan bu paralel ithalatçı şirketin pişkin ve yalancı yöneticisi de birşeyleri sorgulamaya çekinen teknoloji editörlerini kafalayıp Xiaomi geldi havası yarattı, oysa ki kazın ayağı öyle değildi.

    Bu şekilde "yetkili al-satçı", sözde distribütörler ile pastadan ciddi birer pay alan aracılar arttığı için fiyatlar doğal olarak şişti.

    Yetkisiz al-satçılarda değişen bir şey yok. Olay vergi değil. Hepsi aynı vergiye tabi. Resmiyet de değil. Diğerleri de resmi iş yapıyor. Servis de değil. Zaten bunların servisleri yetkisiz al-satçılardan daha iyi değil. Şikayetler dağ olmuş, taşmış.

    Neden fiyatlar şişti? Kendisi güzel bir pay alıyor. Bir de Teknosa gibi şirketelere güzel bir pay bırakıyor. Teknosa o fiyatla satarken kendisi fiyat kırarsa olmaz. Ona göre ayarlı fiyat.

    Sonuç S9 Plus ve Note 9 civarında, LG G7'den pahalı bir Mi8 fiyatı, LG V30 civarında bir Mi A2 fiyatı.

    Bunların piyasada tutunması kesinlikle mümkün değil.

    Olan Xiaomi'nin marka imajına olacak. 1-1.5 seneye kadar bunlar bu işi bırakır. Xiaomi'nin imajını toparlaması ise ondan sonra bir o kadar daha sürer.

    Bu süreçte yetkisiz al-satçılar internetten iş yapmaya devam eder.




  • Fiyatlarinin cok asiri yuksek olmasinin tek sebebi Xiaomi in kendisi direk getirmemesi onun yerine Evofone diye bir firma urunleri tekrardan satin alarak kendi karini da ekleyerek Turkiye de satmaya baslamistir. Zaten gorsellerden de anlasilacagi uzere reseller !!!!


    Resmi Distributor olsa idi bu kadar fiyat farki olmazdi. Keza Xiaomi kar bedelini %5 olarak belirlemis iken yabanci ulkelerde en son fiyati vregileri dahil o ulkelerde bile cok cazip iken bu tur cihazlar toplu adetli alimlarda zaten ciddi bir oranda daha uyguna Turkiye ye giris fiyati olacaktir.


    Bence bu firma cok saglam bir firsatcilik yapmaktadir cunku yukske ihtimalle yurt disindan siparisler verildiginde Dolar 4 filan degildi ... Sonucta yeni urunler satista degil !

    Bazi firmalar Samsung gibi on siparislerde Avrupa veya Amerika fiyatlarina bakildiginda Turkiye cok uyguna olmasi bundandir elbette ilk partiler stoklardan bitince ikinc partiler fiyatlari artik hangi tarihte kur neydi vs ona gore olacaktir.




    Kisacasi buEvofone tam bir sark kurnazligi ile davraniyor .



    Reseller olmasi bile SIFIR karla dahi satsa yine de cazip olmayacaktir malum kendilerine gore giderleri vardir ki sisirilmemis oldugnu varsayiyorum !!! ...


    Kisacasi tam bir rezalet.


    Kriz donemi ve Doviz kurlari firlamasi ile sanki bu urunler krizden sonra Evofone siparislerini vermis gibi bi algi da olusturmuslar dolayli da olsa...




  • Guaire kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar katılıyorum dostum firma yükünü yüklemye çalışıyor bizde xiaomi yi bekliyoruz. oysa ziaomi nin felsefesi bu değil. insanlara aracısız ve dolayısıyla ucuz ve kaliteli ürünler sunmak, bu yüzden dünyaya çok çok yavaş adımlarla açılıyorlar. yıllardır her sene ha türkiyeye girdi ha girecek derken bunu fırsata çevirdiler. aracı ile girmesi demek tüketiciye pahalı ulaşması demektir, xiaomi türkiyeye kendi gelene kadar benim için hiç bir şey ifade etmiyor.
  • Xiaomi sanal magaza açsa daha fazla kazanırdı.



    Evo vadi istanbul magaza giderini ürüne yükledim derse çıkıp o mağaza ancak " Çakma xiaomi mağazası " olarak kalır.



    Apple ' dan önce de orjinal apple ürünleri satan yerler vardı , hepsi sonra dan BİM ' düstü,



    Bim , a101 , Şok kampanya yaparsa ( zaten sistemleri hazir ) bu işten kazanan olarak çıkarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi bey evofone ve xiami nin fiyat rezaletini ele almanızı bekliyoruz ayrı bir video da çünkü onlar bu reklamı haketmemişler kendi imajınızı da boşuna bozup bu tür fırsatçılara kullandırmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdi bey ,birde etiket fiyatları konulduktan sonra gezin

  • Mağazanın tasarımı da vasat. Telefonlar artık çok pahalı. Lg şu anda tek makul marka. V serisindeki oled ekran politikasını değiştirir umarım.

  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam

    https://youtu.be/UUpWLUJyttQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Belge gostermisler. Videoya bakip kendin karar verebilirsin aslinda



    https://youtu.be/UUpWLUJyttQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Video da kaçıncı dk da belgenin resmi var, hayatımdan 11 dk harcayamam. Ha bu fiyat politikasıyla gökten kitap da indirseler tutmaz orası ayrı.
  • Mi tv 4 için fiat bilgisi var mı

  • Xioami Vadi İstanbul store da yaklaşık 1 hafta boyunca 1080p kamera yerine 720p satılmış. Alanlar kontrol, almayanlar dikkat etmeli. Iade yolu açıktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evo'dan çok şikayet vardı da bu kadarını beklemiyordum arkadaş. Umarım bilinçli olarak yapmamışlardır ve bir yanlışlık sonucudur. Gerçi ne fark eder, Xiaomi'nin marka imajını sıfıra düşürecekler bu gidişle. Ama nedense Xiaomi markası, buna bizim üzüldüğümüz kadar üzülmüyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

    Video da kaçıncı dk da belgenin resmi var, hayatımdan 11 dk harcayamam. Ha bu fiyat politikasıyla gökten kitap da indirseler tutmaz orası ayrı.
    Boşa bir 11 dakika harcadım ama tamamını izledim. Video'da belgenin resmi bulunmuyor.
  • Fiyat politikası dist. olup olmamasının bir önemini bırakmadı. Kendileri acaba o kadar para verip kendi cihazlarını alırlar mı sormak lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.