Evet google mapteki numarayi aradim, Interkom Bilisim garantili olduğunu soylediler. Interkomun sitesi de ben dolandiriciyim diye bagirdigi icin iptal ettim artik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim scooterdan da haber yok, 2-3 defa trendyol üzerinden mesaj attım ama cevap veren olmadı. Ürünün parası trendyolun havuzunda iptal etmeye gerek yok, acelem de yok elbet ya gönderirler ya kendileri iptal eder. Ürün gelince kargosuna bakar duruma göre almadan iade ederim. o kadar bekledik bi kargo parası s.kalım madem |
Şikayetvar. Com da yaziyordu birisi bu urunu iade etmis ama geri almamislar hatta geri de gondermemisler. Yani geri gondermemeleri sıkar da, dusuncem eğer koli tekrar bantlanmissa hic mi almamak. Teslim alinca şikayetlere bakılırsa iade süreci sıkıntı gibi görünüyor da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kargocuyla beraner videoya alarak acin bakin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hii surekli urun alirim hiçte öyle yapmadim ama, birde jelatini acilmissa arizali olduğu anlamina da gelmedigi için dusundurucu birsey. Paket acilmissa almama fikri vardi ama bazen garanti kagidini birsey koymak için urunun içini açabiliyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam urunun icindeki hiz gostergesi bulunan ekrandaki jelatin sokulmemis olsun. Eger sokulmusse iade urundur muhtemelen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben süpürge aldım yakın zamanda sorun olmadı ama scotterı bekliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kadar şikayet almalarına rağmen profil referanslarının bu kadar yüksek olması da garip < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
varmı kargosu gelen yada iletişime geçipte haber alan. ben mail, msj, whatsapp v.s denedim ama cevap alamadım... |
|