Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter 3.399 TL (dip fiyat) | Trendyol (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
7
Favori
10.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünü kısa mesafe kullandım, şimdilik gayet güzel. AliExpress üzerinden başka ev aletleri aldığım için Mi uygulamasında bölge olarak Çin’i seçmiştim, Çin seçiliyken cihazı uygulama ile eşleştiremedim. Bölge olarak Türkiye seçilince cihaz uygulamada eşleşiyor.
    Garanti belgesinde ithalatçı olarak Namütenahi Bilişim görünüyor.
    Alet üzerine alınabilecek aksesuarlar konusunda tecrübesi olan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. İlk aklıma scooter ile uyumlu bir kilit mekanizması geliyor. Ürüne kilit takabilir miyiz, markete vs gittiğimizde bağlayabilmek için.
    Scooter’larınızı şimdiden güle güle kullanın, dikkatli kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: machiavelli hp

    Ürünü kısa mesafe kullandım, şimdilik gayet güzel. AliExpress üzerinden başka ev aletleri aldığım için Mi uygulamasında bölge olarak Çin’i seçmiştim, Çin seçiliyken cihazı uygulama ile eşleştiremedim. Bölge olarak Türkiye seçilince cihaz uygulamada eşleşiyor.
    Garanti belgesinde ithalatçı olarak Namütenahi Bilişim görünüyor.
    Alet üzerine alınabilecek aksesuarlar konusunda tecrübesi olan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. İlk aklıma scooter ile uyumlu bir kilit mekanizması geliyor. Ürüne kilit takabilir miyiz, markete vs gittiğimizde bağlayabilmek için.
    Scooter’larınızı şimdiden güle güle kullanın, dikkatli kullanın.

    aksesuarlar konusunda bende fikir ürün paylaşımı bekliyorum. çanta, telefon tutucu vb.





  • Biz burada deneyim paylaşıyır gibi oluşum içindeyiz ama var Mısır acaba konusu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayatimda ilk defa denedim bu cihazi ilk etapta tedirgin oldum birden geri itiyor falan, ani dönüş zaten yapılmıyor. Tek elle sürüp tek elle telefon kurcalama isi yapılmaz en fazla geleb cagri sms varmi ona bakilir uzun suresi riskli. Teker sagligi için fazla hiz yapmamak gerek 25km gayet yeterli. Daha ilk defa gittim sürmeye ilk denemede teker gidiyordu resim yukledim böyle keskin uclu cukur. Bu resimdekine benzer cukur tarzi ama kaldirimda engelli ufak yokusun sonuna bu cukurdan vardi ön teker bir girdi tepe takla uçtum resmen bende bisiklette bayagi hasar görmüştü. Bunda da birden firen yaptım tekerlek kaydi iyi Allahtan dusmedim boy 180olsa da 62kg civariyim cunku. Trafikte pek surmeye gelmez bu riskli, koskoca bisikletin kontrolü bundan kat ve kat daha kontrollu. Yani samsun için diyorum sabah ciktim 10 dak icinde durdurup kac kisi sordu :D İstanbul da millet alismistirda burda henüz pek degil :D
    Kenari keskin Cukur bu (resimde belki ufak duruyordur perspektif cekildigi için rahat bi 10cm var rahat tekerlege, cihaza ve uzerindeki insani dusurmelik)
    https://i.hizliresim.com/8czcMu.jpg

    Şarj bilgisi olarak bugun pazartesi ben cuma gunu full doldurdum. (Icinde zaten %86 vardi evde oynayarak %80indirmistim) yani tekrar cikarken bir sarj durumu son kez yapmadim 10.24km gitmisim %78 sarji kaldi. Hafif olduğumdan bu beni 45km den daha fazla götürür sanirim birde Süper modunda kullandim ilk 3 dakika alisma sureci harici birde "enerji tasarruf modu da düşük" te.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 14 Aralık 2020; 12:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürün bana da bugün geldi. Henüz dışarıda kullanmadım ama gayet güzel bir cihaz. Güzel bir fiyata aldık. Konuyu açana teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brak13 kullanıcısına yanıt

    Ben daha ürün gelmeden grotte marka çanta ve telefon tutucu aldım ikisi de çok iyi.


    gittigidiyor’dan alper23 satıcısından mega paket aksesuar siparişi verdim bugün yarın gelir.


    decathlon’dan kilit, eldiven aldım.


    çantaya; yağmurluk, kilit, allen takımı, pompa ucu koydum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben de sorunsuz teslim aldım, fakat şanssızlıktır, bir yakınım ben yokken denerken düşmüş. Cam ekran çatladı ve bluetooth çalışmıyor. Tamirat konusunda fikri olan var mıdır ?

    Bu arada herkese tavsiyem uyumlu ekran koruyuculardan mutlaka taktırmak gerekiyor. Benim aklımdaydı fakat geç kaldım, daha ilk gün başıma bu durum geldi.
    Siz de ayni durumu yaşamayın.
    Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter 3.399 TL (dip fiyat) | Trendyol




  • either35or34 E kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. O cam kısmın şu an bulabileceğiniz tek yer AliExpress’tir diye düşünüyorum. Servis ile görüşmekten başka çareniz yok gibi. Çok geçmiş olsun. İlk gün bende düşmüştüm yüksek kaldırımdan indim fark etmeden dikkat etmek gerek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka almamız gerekler için bir sepet yapsak iyi olacak
    Aliexpressten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mijia pompa aldim, tekelerleklerin basıncı 40/45 psi arasi olmasi gerekiyormuş. Ilk basinc Ölçer baktim ucuza maletmek icin sonradan dusundum bu baska seylerde de isime yarar, futbol topu basketbol topu bisiklet, araba da ise babam için tekerleği komple sisirmek degil fakat verimli olmayan benzin istasyonlari yerini bununla kolayca halledilir.
    Scooter ekranina sadece film almayi dusunuyordum demek kirilabiliyor, sonraki versiyonunda ekranin disina ince celik metal her neyse seyden dönebilirler kullanici şikayet olarak xiaomi ye yazdiysa. Bu urunun Onceki versiyonda da arka tekerlegin istindeki koruma kapağı oynuyordu bunda sabitledikleri gibi vs.
    Kilit vardi evde kalın zaten ama Poset kotmak için düşünüyorum, cihazi kullanirken direksiyon tam çevrilecek sey olmuyor ama sola çevirince poset saga, saga çevirince sola gidip posetler scooter i sarsmasinda

    Ekleme: bu urunu bir kac gun once ilk defa ve 1 saat surdugum halde gecende bir yere yuruyerek gittim, gideceğim yer 10 dakika ama la yuru yuru git git bitmiyo git git bitmiyor scooter e alışınca. Artik yuruyerek bir yere gidince hayati slow moduna almis gibi hissediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 16 Aralık 2020; 12:9:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bu scooterdan satın aldım. Ürünü performans anlamında beğendim, kiloma ve bulunduğum bölgenin yapısına uygun buldum. Ancak bataryası bana biraz garip geldi. Tam dolu şekilde kullanmaya başladım, 13.5-14 km kadar kullandıktan sonra %30 civarında bir şarjım kalmıştı. Daha da garibi, cihaz çok hızlı bir şekilde şarj oluyor. Normalde tam dolum için 8-8.5 saat gibi sürelerden bahsedilirken benim ürünüm 2 dakikada %1 civarında şarj oluyor. Sizce bataryayla ilgili bir sorun mu vardır, bu durumun herhangi bir ayarla vs. ilgisi olabilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse gerçekten çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

  • Arkadaslar yine kanpaniya olursa soyleyin ya almak istoyorum
  • Mi pro 2 kullanıcı arkadaşlar genel olarak hâlâ memnun musunuz? Batarya ömrü ne durumda?
    Bir de fiyatı şuanda 3800₺ bandında 3200₺ lere tekrar düşer mi? Yakında herhangi bir alışveriş günü var mı? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mucobaskan kullanıcısına yanıt

    Dusmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edilir.. Fiyatın düşeceğini zannetmiyorum. 4 bin bandı zaten normal fiyatı. Ekstrem bir düşüş olmuştu o gün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trendyol da halen arada indirim oluyor; özellikle sabah saatlerinde indirimlere bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsat var mı arkadaşlar ?

  • 4000 civarına euc tek teker alın daha iyi ve güçlü

  • Merhaba dostlar,


    Elimde Xiaomi Mi Pro 2 Scooter mevcut. Uygun fiyatlı olarak Hepsiburada üzerinden aldım. İhtiyaç fazlası olduğundan ürünü satıyorum. Ürün; Sıfır, kapalı kutu olarak teslim edilecektir. Alım esnasında kutuyu açıp kontrol edebilirsiniz elbette. Yeni tarihli faturası mevcuttur.

    İlgilenen kişiler için ilan linkim: 

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-sira-disi-sporlar-sifir-kapali-kutu-xiaomi-mi-pro-2-elektrikli-kaykay-941552676/detay/





  • Bu cihazın taşıma kilo sınırı 100 demiş ama, daha ağır kişiler kullanabilir mi? Tek sorun menzilinin kısalması mı yoksa fiziki olarak ta hasar görür mü?

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.