Şimdi Ara

Xiaomi, Mi Note 3'ün 4GB RAM'li ucuz versiyonunu çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi, Mi Note 3'ün 4GB RAM'li ucuz versiyonunu çıkardı

    Xiaomi, birkaç ay önce piyasaya sürdüğü Mi Note 3 akıllı telefonun ucuz bir versiyonunu çıkardı. Yeni cihaz daha uygun fiyatlı ancak donanım olarak bazı değişiklikler var. Daha önceki modellerden biri 64GB depolama alanı ve 6GB RAM'le gelirken diğer varyant 128GB depolama alanı ve 6GB RAM'le sunulmuştu. Yeni model ise 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip.

     

    Ayrıca Bkz.2018 model iPhone'lar geliştirilmiş anten tasarımı ile gigabit LTE hızı sunabilecek
    4GB RAM içeren bu versiyon mavi renkle satışa sunuldu. Akıllı telefon eski varyantların neredeyse tüm özelliklerini taşıyor. Cihazda 12 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera var. Selfie çekimleri için ise AI Beautify özellikli 16 megapiksellik bir ön kamerayla donatılmış. Ayrıcca yapay zeka tabanlı yüz tanıma özelliği ve kızılötesi vericisi (IR Blaster) bulunuyor.

     

    Xiaomi, Mi Note 3'ün 4GB RAM'li ucuz versiyonunu çıkardı

    23 Kasım'da 301 dolara satışa sunulacak


    Mi Note 3 dört kenarı kavisli cam gövde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5.5 inç Full HD ekranla birlikte geliyor. Cihaz, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 660 işlemci ve Adreno 540 GPU ile güçlendirilmiş. Ayrıca kavisli bir arka panel ve parmak izi tarayıcısı var.

     

    Xiaomi Mi Note 3, MIUI 9 arayüzüne sahip Android 7.1 Nougat ile çalışıyor. Telefonun üzerinde 3050mAh büyüklüğünde gömülü bir pil var. Akıllı telefonun fiyatı ise 301 dolar olarak belirlenmiş. Telefon 23 Kasım'dan itibaren Çin'de satışa sunulacak.




  • Bu cihazın adı da mı Mi Note 3 acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi çok iyi geliyor
  • Aslında bu cihaz SD660 sayesinde güzel bir pil performansına sahip. +100k Antutu alan işlemcisi de yabana atılacak cinsten değil. Tabi bunun yanına Mi6 gibi kamera performansı sunması da cabası. Keşke daha uygun fiyatlı olsaydı.
  • "Qualcomm Snapdragon 660 işlemci ve Adreno 540 GPU"

    S660 Adreno 512 kullanmıyor muydu??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @rtsbora
    O fiyatlara aldanmamak lazım mi 6 bildiğim kadarıyla 400 dolardan satılıyordu bu telefon için haberde 300 dolardan ondan pahalı olmaması lazım.


    @damn2u
    Mi 5s plus da snapdragon 821 kullanıyor ve fiyat olarak 1500 lira civarında tr de satılıyor iken bu telefon alınır mı? 5s plusa göre kameraları iyileştirmişler işlemciyi orta segmente çekmişler. 300 dolara güzel telefon olmuş ama bataryayı biraz daha yüksek tutmaları iyi olurdu. Gerçi haberde 3050 diyor ama 3500 yazan yerlerde gördüm.
  • Bir aralar Mi 6 için böyle bir haber yapılmıştı. Ne oldu sonra o cihaz?

  • Değil dediğiniz model, Mi6 ile bile kıyas etmem. Benim önceliğim en performanslı işlemci değil verimliliği yüksek yeterli bir işlemci. Diğer özellikleri de üst seviyelerle aynı olduğuna göre bence daha yüksek pil performansıyla onlardan daha kullanışlı bir cihaz bence.
  • pil 4000 Mah olsaymış

  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadanın sattığı cihaz 4gblık değil 6gb ramli cihaz hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velhasil

    Hepsiburadanın sattığı cihaz 4gblık değil 6gb ramli cihaz hocam

    Ona dikkat etmemiştim ama 6 gb modeli de olsa Mi6'dan pahalıya satılması tuhaf geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.