Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.249
Cevap
152
Favori
534.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur muhtemelen rom kaynaklı bir sorun. Çünkü bende kısa bir süre Lineage OS rom yükledim ve bu klasör görünmüyordu. O nedenle tekrar eu roma dönüş yaptım. O klasör ahize sesini yükseltiyor. Diğerleri ise hoparlör, kulaklık sesini yükseltiyor. Eğer klasörü göremiyorsanız başka bir roma geçiş yapmanız gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye olarak eğer Mi6 için çıkmışsa Eu MIUI 12 öneriyorum. Mi Note 3 e bugün yükledim ve hoşuma gitti. Arayüz tamamen değişmiş. En büyük korkum Gcam'ın yine çalışmamasıydı ama o da çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 20 Mayıs 2020; 21:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Eu rom MIUI 12 var Mi6 için, bu linkteki sayfada Mi6 da var.
    https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/20.4.30/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğiniz "xiaomi.eu_multi_MI6_20.5.14_v12-9" romu kurdum
    fakat adı geçen dosya yine yok
    galiba cihaz modeli ile ilgili bir durum

  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Olmaması ilginç... Peki klasörlerin tamamına baktınız mı? Klasör adı Mi6 da farklı olabilir. RX4 Digital Volume value= "75" şeklinde bir satır farklı bir klasörde bulunabilir. Mixer_paths.xml klasöründeki değerleri değiştirdiniz mi? Hoparlör sesi şimdi nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    hocam bütün dosyalara baktım fakat RX4 Digital Volume value= "75" satırı yok

    şimdilik vazgeçtim

    verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.... Olsa iyi olurdu. Başka bir yolu vardır mutlaka. Forumlarda Mi6 konularına bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 28 Mayıs 2020; 20:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Telefonda oynarken deneme amaçlı, galeriye uygulama kilidi koydum. Ama kesinlikle desen falan çizmedim, parmak izini kullandım.
    Daha sonra galeriye girmek istediğimde desen istedi, parmak izini de kabul etmiyor. Şifremi unuttum dediğimde fabrika verileri ne sıfırlamak lazım diyor.
    Sıfırlama dan bu kilidi açmanın bir yolunu bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Telefonun ahize sesi çok az geliyor.
    Yorumları okuduğumda telefona öncelikle root atmak gerektiği yazıyor.
    Herhangi bir uygulama ile bunu yapmak mümkün mü yoksa illaki telefonu sıfırlamak mı gerekiyor bu işlem için?
  • telefonunuz bootloader kilidi açık değilse twrp ve root için bootloader açık olmalı. oda sıfırlama gerektirir. malesef uygulama çözüm olmuyor. root nispeten tek etkili yöntem volte açık kullanmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Telefonun ahize sesi az ve kullandıkça, ahize kısmındaki ince ızgaranın tıkanması sebebiyle ses iyice azalıyor. Root ile bu sorun çözülebiliyor sanırım ama telefonu rootlama şansım bulunmadığı için farklı bir çözüm buldum.

    Bir gün şantiyedeyken şu ses olayı canıma tak etti ve bir adet toplu iğneyi alıp ahize kısmındaki ızgaraya 3 adet küçük delik deldim ve telefonun sesi aşırı arttı. O duyulmayan telefonun sesini artık başkaları duymasın diye kısıyorum. Bu şekilde yaklaşık bir yıldır sorunsuz olarak kullanıyorum.

    İğneyi sadece 1mm sokup hafifçe daire çizin, 3 adet delik açınca tamamdır. Bahsettiğin bölüm de siyah olduğu için fazla belli olmuyor hatta işçilik iyiyse orijinal gibi duruyor. Ben memnunum, telefona kıyabilenler için pratik bir çözüm olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar günün birinde hepinizin cecap arayacapı bir sorum var mi note 3 ün üzerine ne önerirsiniz fiyat performans ürünü. Telefon sağlam ama anneme verip biraz daha yükseltmek istiyorum. Kamera batarya iyi olsun bir de fiyata göre performansı iyi olsun istiyorum.
    2bin tlye tcl plex göz kırpıyor
    Mi note 10 da olabilir note serisinden memnun olduğum için düşünüyorum ama kavisli ekran sevmiyorum düşünce hemen kırılırmış gibi geliyor.
    Düz ekranlı olduğu için mi 9t de fena görünmüyor ama almışken 1000 daha verip note 10 mu. Yoksa az paraya al kullan 2 sene sonra at tarzı işlemci olarak note 3ile aynı kamerası sanırım daha iyi olan tcl mi
    Bunların dışında önerilere de açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt
    doğru soruları sormuşsun :) ben de note 3 ün artık devri bitti diyerek yeni cihazlara baktım. biraz araştırma yaptım. bütçe olarak mi 9t mi 9 lite redmi note 9s redmi note 8 pro düşündüm. mi 9t yi bi arkadaşa aldım 1 hafta bende kaldı popup kamera olayını sevmedim. birde uzun vadede kullanırsam sıkıntı olabilir dedim. redmi note 8 proyu işlemciden dolayı eledim. çünkü ileride rom vs atmak istersen işlemciden dolayı özelleştirme 0. redmi note 9s i çok beğendim ama plastik kasa olması aceba dedirdi. çünkü bi kaç plastik kasa xiaomide eğilme gördüm bizzat. mi 9 lite bence alınıp kullanılabilir. aslında bu dört cihazda kullanılabilir ama burada seçim senin önceliklerin olacaktır. note 10 içinde 5 6 bin lira çok geldi bana. bu cihazlardan birini yurt dışı olarak alabilirsin. hem bütçeyi yormaz hemde ilerde elden çıkartırken çok zarar ettirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mi Note 3 telefonumu uzun yıllar kullanıyorum ama şarj cihazını kaybettim.Almış olduğum orjinal diye satılan şarj cihazı yüksek hızı desteklemiyor sanırım ayrıca şarj anında telefonun şarjı sürekli gelip gidiyor 1 dakikada 1 telefon sesli uyarı veriyor . Orjinal cihazı nerede bulabilirim ayrıca orjinal hızlı şarjı destekleyen cihazın kodu MDY-08-EO mu olmalıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestdelen

    Arkadaşlar Mi Note 3 telefonumu uzun yıllar kullanıyorum ama şarj cihazını kaybettim.Almış olduğum orjinal diye satılan şarj cihazı yüksek hızı desteklemiyor sanırım ayrıca şarj anında telefonun şarjı sürekli gelip gidiyor 1 dakikada 1 telefon sesli uyarı veriyor . Orjinal cihazı nerede bulabilirim ayrıca orjinal hızlı şarjı destekleyen cihazın kodu MDY-08-EO mu olmalıdır.
    Hepsiburada dan spigen sarj cihazlarindan al hic uğraşma, ayrica hem adaptor hemde kablo hizli sarj desteklemeli.

    Hayirli gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi note 3üm ile 2 yılı devirdim ve hala memnunum fakat bir kaç gündür sorun yaşıyorum şebekedenmi telefondanmı anlayamadım hattım wodafone. Telefonla mesajlaşma internete girme herşeyi yapabiliyorum aramada yapıyorum ama başkaları beni arayamıyo denedim aradıgım telefondan çağrı sesi geliyo ama bana arama gelmiyo bazende aramaya basıyorum ses geliyo bekliyo bekliyo sonra otomatik kapanıyo bana yine çağrı gelmiyo ben arama yapıyorum sorun yok ama bana çağrı gelmiyo müşteri hizmetlerini aradım sorun yok yönlendirme yok diyo neden olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadşalar merhab ben de 2 yıldır cihazı severek kullanıyorum.

    arka camı 2 kere kırdım bırınde kamera da kırıldı. 2 kere cam bir kere kamera 340 tlye değişti enes budak xiaomi teknik serviste. cihaz yurtiçi ama garantisi bitti. bu arada cihaz servise gittiğinde mikrofon, kulaklık hoparlörü ve şarj soketi çevresini temizlettim. mikrofon ve hoparlör sorunu çözüldü. şarj soket etrafından çıkan pisliğe inanamazsınız... kablo yerinde durmuyordu taktığımda nedenini öğrenmiş oldum.

    şimdi iki sorum var,

    birincisi cihaz oldukça temiz, mavi renk. arka kapak geçen hafta orjinal takıldı. satmak istesem kaça gider?

    ikincisi bootloader kapalı, ve hızlı bir rom kurmak istiyorum.

    rom tavsiyesi yanında, güzelce yedek alarak bootloader açıp rom kuracağım bir rehber var mıdır?
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    hocam Root gezginini aktif hale getiremiyorum , magisk izin vermiyor herhalde, oraya tıklayınca root izni alınamadı diyor?
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Normalde uygulamayı açınca kendiliğinden izin istemesi lazım. Evet'i tıklayarak izin veriliyor. Ben de öyle olmuştu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.