Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.921
Cevap
182
Favori
763.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YasiN®

    12.5.1 den sonra mi band 4 arayan bildirimlerini göstermeyi durdurdu. Silip yeniden yükleme izinleri kontrol ettim vs.. düzelmedi. Yaşan oldu mu bu sorunu? Diğer fonksiyonlarında problem yok.

    Edit: yeniden pair etmeyi denemiştim onu yapınca düzeldi.

    1 haftadır bilekliği kullanmıyordum aynı sorun bende de olmuş, mi fit uygulamasından bileklik ayarlarına girince bildirimler kapalı gibi görünüyordu, gir-çık yapınca düzeldi.

  • merhaba, ben hem canlı duvar kağıdı hem de her zaman açık ekran özelliklerini kullanıyorum, bunların pil performansına çok fazla olumsuz etkisi var mı?

  • BuRDeN kullanıcısına yanıt
    Her zaman açık ekranın çok az, diğeri biraz etkiliyor. Pil bitmeye yakın bu ikisinin ne kadar mah enerji harcadığına bakabilirsiniz daha iyi anlamak için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Hızlı şarj pili öldürüyor yav diyenlere gelsin bi yıllık telefon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarjın pili öldürdüğü falan yok ki hiçbir zaman da olmadı. Şehir efsanesi bu sadece inanan var tabi. Buna inananlar aşılarda çip olduğuna da inanıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Hahahahaha aynen hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt

    Bu ekran süresinin detayı nedir acaba? Yani hangi uygulamaları kullandınız, ya da wifi mi yoksa 4.5g mi, ben hiç göremedim bu kadar uzun süreyi. Bankacılık uygulamaları ve birkaç uygulama haricinde uygulama pil ayarlarında hepsini "arkaplan etkinliklerini kısıtla" olarak seçili. En fazla 7-8 saat görüyorum ben.


    Bir de lanet olası xiaomi adam akıllı pil geçmişini görüntületmiyor. Ertesi gün olunca otomatik ekran süresi sıfırlanıyor. Apple veya Samsung gibi bir haftalık ekran süresini gösterir istatistik bir türlü yapamadılar, 3.parti uygulamalar da hepsi birbirinden berbat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 11 Ağustos 2021; 8:20:10 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Ertesi gün muhabbetini 12.5ten önceydi bende sonra düzeldi. Pil kısmak için dikkat ettiğim hiç bir sey yok. Sadece ekranı çok parlak kullanmayı sevmem belli o fark edebilir. Arka plan kısıtlaması vs yok. 3 saat civarı mobil veri gerisi wifi. Yarım saat falan görüntülü görüşme yarım saat gaming. 12.5.2den önce benim de 8 saatti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt

    12.5.2 tr de değişen bir şey olmadı bende, yine ertesi gün siliniyor.

    *Ekran parlaklığım otomatikte,

    *sabah 7-akşam 7 arasi 4.5g, sonrasi wifi (Bu süre zarfında sosyal medya, telefon görüşmesi)

    *mi band 4 olduğu için bluetooth sürekli açık,

    *her zaman açık ekran kullanıyorum,

    *akşam da ortalama 30-60dk arası oyun.


    Şöyle bakınca da fena değil yine Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]  acaba telefonu komple sıfırlayıp yeniden mi kursam artar mı bu süre? O kadar uygulama ve veriyi de yeniden yüklemek de zulüm gibi görünüyor gerçi.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Her zaman açık ekran kapalı bende, Bluetooth bende de hep açık onları atlamışım. O kadar mobil veriye normal ama bence 8 saat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatataftaf -- 11 Ağustos 2021; 8:43:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Mi 9t cihazımı önceden ihtiyaçtan dolayı satmıştım şuan ya mi note 10 lite ya da mi 9t yi tekrar almayı düşünüyorum ? Mi 9tnin Kamerasına bayılıyorum onun gibi kamerası olan bir telefon da bulamadım siz mi note 10 liteı önerir misiniz sorunları vs var mı, kameraları nasıl, ne yapmalıyım sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arwen02 A kullanıcısına yanıt

    Poco konusuna da yazdınız ? Bilmediğimiz hangi konulara da sordunuz acaba Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] 


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150093594

  • efebora06 kullanıcısına yanıt

    Hep başka cihazlar ekleniyor tercihlerime ben de kullanan, deneyen insanlardan tavsiye almak istiyorum çok kararsız birisiyim maalesef Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kutusundan çıkan şarj aleti ile (hızlı şarj) telefonu şarj ettiğimde yüzdelik dilimler daha uzun süreli oluyor, haliyle şarjı daha uzun süre gidiyor.


    Normal bir adaptörle şarjda yüzdelik dilimler çabuk düşüyor, tam verim alamıyorsunuz ve pil çabuk bitiyor. Denendi, tecrübeye sabittir.


    Hızlı şarjın pili öldürdüğü falan yok arkadaşlar. 1 senedir (haziran 2020'de aldım) cihazın pil performansı gayet iyi. Oyun oynamadığımda 2 günü çok rahat çıkartıyor.

  • Hızlı şarj kullanmayanlardan biri de benim aldığım ilk günden beri iPad’in 10 Wattlık adaptörünü kullanıyorum. Benim amacım yavaş az bitiyor hızlı çok bitiyor değil hızlıyı takınca telefon aşırı ısınıyor ve bu da bence batarya ya ve telefona ( işlemci vs ) zarar veriyor ve daha fazla yıpranmasına sebep oluyor ama 10 Watt lığı takınca buz gibi şarj oluyor ben sırf bu yüzden yavaş kullanıyorum zaten kullandığımda dandik merdiven altı bir şey değil iPad’in adaptörü. İsteyen istediğini düşünebilir ve uygulayabilir herkesin kendi telefonu sonuçta.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arwen02 A kullanıcısına yanıt

    Note 10 lite dan önceki cihzım mi9t ydi hocam. Bence Note 10 lite ın kamerası daha iyi 9t den.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightBlue-S

    Aynen katılıyorum bende ilk aldığımdan beri yani 1 yıldır iPad in 10 W lık adaptörünü kullanıyorum 1 kere orijinale taktım denemek için %50 iken aşırı ısınınca yine 10 W taktım yavaş olunca buz gibi doluyor pil yıpranmıyor. Pilim normal kullanımla 2 2.5 gün gidiyor yoğun kullanırsam 1 1.5 gün gidiyor. Sizinle herkesi uyarmıştık ama dinleyen olmadı. Bu arada yavaş şarjı bekleyemem diyenler için hızlı 1 saatte dolduruyor yavaş 1.30 saat yani yarım saat daha beklemeyip pilin yıpranmasına ben olsam izin vermem ve vermiyorum zaten, 1 saat bekliyorsun zaten yarım saat daha bekleyiver nolcak sanki

    Alıntıları Göster

    evet hocam. pilin 45 derecede olması ki zaten cpu z burada over heating yazıyor, sağlıklı değil. bunu çok söyledik. yok üretici den iyi mi biliyorsunuz vs vs vs..


    işte bizim gibi insanlar uyarır der ki dere yatağına yapılaşma olmaz çok riskli oraya HES olmaz çok riskli oraya kış olimpiyatları olmaz erezyon va riskli. sonra çok can ve mal kaybı olunca biz haklı oldüuumuzla kalırız cahil ise kederi ile.



    burada ne laflar duyduk hızlı şarj önermedik diye Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] 

    bende huawei mate 9 ile gelen cihazla şarj ettim 33 dereceyi geçtiğini görmedim. pil oldukça uzun gidiyor 10 saat çok rahat alıyorum.


    gece takıyorum şarja zaten


    neyse sonunda haklı çıktık yine olan çevreye ve cüzdana oluyor tabii.





  • Arkadaşlar siz hangisini kullanıyorsunuz normal mi titreşimsiz mi? Bu titreşim göze zarar veriyormuş ben açmak istiyorum ama alışamadım kapattım

    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

    Arkadaşlar bu mesajlarım uygulamasında okunmamış mesaj olmamasına rağmen sanki okunmayan mesaj var gibi bildirim gösteriyor. Mesajlar uygulamasında girip çıkınca düzeliyor. Bilgisi olan var mı acaba nasıl düzeltebilirim bunu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gcam dan memnunmusunuz,daha önce ki cihaz mi 9se de gcam çok kaliteli resimler çekiyordu fakat ilk sayfada ki gcam ile configi kurdum yine sonuç kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.