Adamdan sayıp cevap vermeyeceğim sana. Burayı gereksiz mesajlarınla kirletme, seni de engelliyorum. Kumda da oynamaya devam edebilirsin. |
Ortalama ekran süreniz nasıl arkadaşlar? |
Yeni güncelleme sonrası ekran süresi ayarı düzelme var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatataftaf -- 21 Ocak 2021; 22:36:35 > |
Telefon çıkalı daha 1 yıl olmadı ne kasması hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam linkden paketi indirdim, paket yükleyici ile yüklemek istediğimde hata veriyor ama global rom garantili cihazım. Sorun ne olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her zaman ki gibi güncelleme geri çekildiği için doğrulanamadi hatası verir, bekleyeceksiniz mecburen.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boşuna mı indirdik 2.5gb veriyi 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu hatayı veriyor tüm kotami yedi indirme ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk mesajda verdim sebebini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Az önce denedim güncelledi 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar, Bu telefonu Mi Band ile kullanan var mı? Çağrıları ve uygulama uyarılarını göndermiyor band'e. Şöyle enteresan bir durum var, aramaları hiç iletmiyor. Whatsapp, SMS türü bildirimleri ise bileklikten bildirimler kısmına girince görebiliyorsunuz. Diğer telefonlarda olan ve olması gereken, uyarı geldiği anda ana ekranda görünmesi. Teşekkürler, |
O zaman bir hard reset atıp,sıfırdan kurulum yapın,hayırlı olsun... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |