Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.921
Cevap
182
Favori
763.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Telefonu 3 gündür kullanmaktayım. Almadan önce de buraları okumuştum. Kendi görüşlerimi paylaşacağım. Öncelikle burada en çok bahsedilen can sıkan durumlardan bahsedeyim.

    SENSÖR SORUNU:

    Telefonu alır almaz güncellemeleri yaptım 20'yi aşkın görüşme yaptım bir defa bile böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sanırım bu iş şans işi miui global 11.0.8.0 sürümü var telefonda.

    PARMAK İZİ:

    Herkes stabil olmadığını belirtmiş. Ancak telefon size 5 adet parmak izi tarama hakkı veriyor. Eski telefonumda bu 2 idi. Ben 3 adet sağ baş parmak 2 adet sol baş parmak olmak üzere alttan üsten yandan dik eğik vs. gibi farklı açılarla 5 adet kayıt aldım. Şu an canavar gibi kilit açabiliyorum. Siz de kilit açamadığınız durumları ve açıları taratarak tekrar deneyin. İşe yarayacağını düşünüyorum

    ISINMA:

    Çok oyun oynayan biri değilim. Telefonda batak vb. basit oyunlar oynarım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Ancak 64 mp. de güneş altında ardı ardına fotoğraflar çektim. Telefon batarya ısınıyor diye bildirim verdi. Kılıfı çıkarıp baktım hissedilir bir ısınma vardı. Ekranı kapattım 5-10 dk sonra baktım normale dönmüştü. Canımı sıktı ama 40 derece havada öğlen güneşinde 64 mp onlarca foto çektim belki de aşırı geldi cihaza. İnşallah daha serin havalarda daha stabil çalışır.

    ÇENTİK:

    Ben telefonu karanlık modda kullanıyorum. Çentik ayarlarında durum çubuğunu taşımadan gizle diye bir seçenek var. Çentiğin yan taraflarını kapatmıyor. Oralarda pil saat sinyal görselleri oluyor hemen altından ekran başlıyor.Karanlık mod sevenler bir denesin çok şık oluyor bence.




  • Bataryadan bahsedecek olursak;

    %100 şarz ile gece 2 gibi şarjdan çektim. Ertesi gün gece 3 e kadar gps navigasyon, oyun (basit oyun), 10 larca foto, çok yoğun bankacılık uygulaması youtube ve sosyal medya kullanımı, oto teybine bluetooth - yt müzik ile 1 saat müzik aktarımı, 10 u geçik görüşme yaptım. Gece 20 nin altına insin de öyle takayım dedim diye uğraştım ama olmadı. 30 küsurda şarja bağladım ve uyudum Karanlık modda kullanıyorum.

    Şarj olma süreisi muazzam. Ama neden şu hızlı şarjı ayarlanabilir yapmamışlar ilginç. Gece yatarken 30 w şarj yapmak zorundayız ne gerek var . Bu önemli bir eksik bana göre
  • Herkese merhaba. 2 gün önce iPhone 11 i satarak aranıza katıldım. Sensör sıkıntısı ne yazık ki bende de var. Ayrıca rehber ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Kişiler birbirine girmiş durumda. Örneğin az önce X kişisini aradım son aramalar kısmında Y kişisinin ismi gözüküyor. Bir de arkadaşım birinin numarasını istedi mesaj ile gönderdim yanlış kişinin numarası gitmiş anlayacağınız isimler ile numaralar birbirine girmiş. Rehberi sildim tekrar içe aktardım sonuç aynı.
    Yazılım olarak global 11.0.11.0 kararlı sürüm yüklü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonu en uygun ve güvenilir bir şekilde nereden satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caribbeanpatates

    Merhaba arkadaşlar bu telefonu en uygun ve güvenilir bir şekilde nereden satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
    Hepsiburada.
  • benim telefonun pil performansı her geçen gün artıyor ilk günlere göre telefon oturdu resmen 2 haftadır kullanıyorum ilk günler ısınma da oldukça fazlaydı suan yoğun kullanıma ragmen ısınma yok denecek kadar az.
  • m@spir M kullanıcısına yanıt
    Eski cihazınız hala elinizdeyse yeniden vcf olarak dışa aktarmayı deneyin.
  • samsung note 5 sahibiyim ve telefon artık amoled yanığı ve pil performansından dolayı beni değiştir diyor,bu telefonu almayı düşünüyorum ve incelemelerde son 3 haftada alanlarda sensör probleminin çoğaldığını gözlemliyorum(satın alanların yorumları vs) son parti ürünler hatalı olabilir mi??

    bugün mi mağazasını aradım telefon 4.200 tl dedi şuan için en uygun fiyatlı yer hepsiburada 3.699 tl..
  • Telefon detaylarında tamamen subjektim yorumlarım:

    Telefon kesinlikle kalın gelmiyor. Ele çok rahat oturuyor. Benim beklentim düşüktü, büyük ve kalın gelebileceğini göze alarak aldım ancak beklentimin çok üstünde tutuş ve tek el kullanım imkanı verdi.

    Gps konum belirleme hızı bazıları için çok önemlidir. Telefon bu konuda çok iyi. Rahat olun.

    Oyun oynayanlar için kötü bir sürprizi var. Yatay pozisyonda avuç içinizin hoparlörü kapatma ihtimali çok yüksek. Oyuncular kesinlikle bunu bilsin ve denesin. Sonra üzülebilirsiniz.

    Ahize sesi güzel, hoparlör mono. Ses seviyesi çok iyi. Son seviye şiddetini kullanmak istemeyeceksiniz çoğu zaman. Dediğim gibi kişiye özel beklentiler ve detaylar bunlar. Beni ses konusunda çok memnun etti.

    İlk defa xiaomi kullana biri olarak arayüze çabuk ısındım. Menü ve arayüzde de bir çok seçenek kullanıcıya bırakılmış. Tuş kısayolları falan ekleyebiliyorsunuz. Ama uygulamaları sürükleyip taşımak çok ilkelce ve yavaş. Ana ekran tercihlerim için çok uğraştım.

    Okuma modunu pek beğenemedim. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ips ekranlarda mavi ışık filtresi ile daha az yorucu gece kullanımı oluyor.




  • m@spir M kullanıcısına yanıt
    Telefonu nereden aldınız acaba ? Şu an yine test ettim uzaklaştırdım yakınlaştırdım eğdim büktüm. Sensör bir kere bile kulağıma yapışıkken açılmadı. Yakınlaştırdığım anda da ekran kapandı. Ben de 11.0.8.0 sürümü mevcut. Çok mu şanslıyım bilemedim. Sizin 11 versiyon daha güncel sanırsam. Ben gelen güncellemeleri yapmasam mı acaba ?

    Ben Hepsiburada'dan aldım bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan123 -- 7 Ağustos 2020; 17:51:20 >
  • 11.08 goncellemesinden sonra bende de sensör sorunu hiç yaşanmadı
  • İnstagram storylerde sorun var deniyor. Bu güncellemelerle düzeltildi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhan893

    Satın almadan önce a71 ile arasında kalan var mı? Malzeme kalitesi dışında xiaominin daha iyi olduğu bir özellik var mı çok kafam karıştı? Bir de 8gb ram yeni gelmiş türkiyeye sanırım kullanan var mı 8liği almaya değer mi yoksa 6gb fazlasıyla yeterli mi bie de 6gb versiyonunda olmayıp 8de olan kronik bi sorun olma ihtimali var mı?
    A71 de alınır. Ama 4700e p30 alınması para daha varsa en iyi seçim olacak. İşlemci kamera vs olarak çok ileride p30

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USBcyi kapatmayan wireless charging alıcısı var mı?

    Kılıfla cihaz arsında dursun hem kablo dan şarj edeyim hem onu takayım mümkün mü?

    Bu arada orjinal şarj cihazını bıraktım artık pili erken bozacak çünkü o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar almayı düşünüyorum bu telefonu 4 yıllık Lenovo maceramı sona erdirmeye karar verdim alabileceğim güvenli bir site veya bayi varsa önerilerinizi beklerim ve telefonu kullanan kişiler de +larını -lerini yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • Amazon’dan alabilirsiniz. Satıcının Amazon’un kendisi olmasına dikkat edin ama. 128gb mor ve 64gb siyah var şu an stoklarında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Xiaomi mi note 10 lite kullanıcıyım uzun zamandır ekran koruyucu arıyordum ve sonunda gayet güzel bir ürüne ulaştım bugün size bu ürün hakkında bilgi vermek benim gibi telefonu aldıktan sonra hangi ekran koruyucuyu almalıyım arasında kalan kullanıcılar için bu yazıyı yazıyorum.

    Telefonu aldım ve 4-5 gün boyunca kendi kılıfıyla kullandım sonrasında n11 üzerinden, yüzüklü rengi siyah malzeme tipi silikon olan kılıf aldım. Kılıf iyi güzeldi ama ekran koruyucu daha elime ulaşmamıştı. Mizancell’in ekran koruyucu videosunu izleyip siyah tutkallı olan ekran koruyucuyu aldım. Eninde sonunda oda elime ulaştı. Yalnız bir sıkıntı vardı ön kameranın olduğu kısmıda koruyucu kaplıyordu buda demekti ki selfie yapacağım zaman fotoğraf kalitesinin düşmesiydi.Aldığım satıcının sattığı ürünün fotoğrafında kamera kısmı çentikliydi bana s9 un ekran koruyucunu göndermiş oldu ki hemen iade ettim.

    Ardında forumda iyice araştırmaya koyuldum buradan bi arkadaş bana WRAPSOL markalı bir ürün olduğunu dünyada ilk nano ekran koruyucu çıkaran firma olduğunu söyledi wrapsol ekran koruyucu almamı tavsiye etti. Bende internet üzerinden wrapsol mi note 10 lite için erkan koruyucu araştırmaya giriştim önüme sadece trendyolda fiyatı 99tl olan satıcısı ‘’trendbi bilişim hizmetleri ve dış ticaret’’ olan satıcının ürünü çıktı yorumlara baktım pek iç açıcı gelmedi o an çünkü 3 değerlendirmenin sonucu 2 yıldızdı. Bu ürünün neden böyle iki yıldız aldığını değerlendirmek için satıcıya ulaşmam gerekiyordu ulaştım sonunda , kendileri wrapsol markasının resmi distribütörleriymiş. Dükkanları esenler giyimkentte. Kendim yapıştıramam diye giyimkente ekran koruyucuyu taktırmaya gittim.

    Üründen bahsetcek olursam ürün elinize aldığınızda gerçekten kaliteyi hissediyorsunuz eline aldığınızda hem elden kaymıyor hem de ince duruyor ama bu incelik ‘’gor’’ marka kadar değil sanırım çünkü gor marka satıcısı ile konuştuğumda sadece çizilmeye karşı korur demişti. Bu koruyucu hem darbelere karşı hem de çiziklere karşı koruma sağlıyor telefonu 360 derece koruyor full body koruma diye geçiyor bir diğer adıda. Telefonda sadece ön kamera ve arka kamera kısımlarını kaplamıyor zaten bende kaplasın taraftarı değilim dediğim gibi kameranın önüne plastik ile kaplamak fotoğraf kalitesini düşürüyor. Artık kılıf kullanmıyorum çünkü artık telefonun arkalarını yan çita kısımlarınıda kaplıyor koruyucu. Bu koruyucu telefonun elde yapışmasınada yardımcı oluyor. Eskiden telefonu çıplak kullanırken elimden kaycak diye korkarken şuan rahatlıkla kullanıyorum elime yapışıyor. Ordaki arkadaşlarla konuştuğumda şunu da dediler bu ürün yakında çoğu turkcell bayisinde olacak dediler anlaşma yapmışlar sanırsam ve bazı avmlerde de stant açtıklarını söylediler. Ürünü wrapsoldan alıp 1 yıla kadar ürünü aldığınızın yarı fiyatına yeniden taktırabiliyorsunuz bu ürünler ömürlük değil belli bir kullanım ömrü var. Ayrıyetten telefonun arkasına wrapsol ‘’tintong’’ adlı yüzük modelinde bir şey taktırdım yüzüklü kullanmaya alıştığım için taktırdım. Tictong adlı üründe gayet aperatif kullanışlı bir şey.


    Ürünü almak isteyip yaa ben bunu nasıl takıcam diye sorarsanız youtube wrapsol nasıl takılır yazın orada arkadaşlar yardımcı olmak amacı ile video koymuşlar oradan izliyebilirsiniz. Ulaşım içinde wrapsol Türkiye adı altında web sayfaları var oradan ulaşabilirsiniz.

    Dükkan telefon no:0532 596 13 37

    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]




  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Ortalama fiyatlar ne durumda ?
  • sol alt köşe boşlukta, 1-2 haftaya kalkar
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam tek hava almış kısmı orası. Diğer kısımlarına iyice göz gözdirdim o kadar hava almış kısmı yok oda ekranın kavisli olmasından dolayı. Ürün beni 1 yıl götürür gibi sonrasında yarı ücretine tekrardan taktırabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.