Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
71
Favori
208.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. 1-2 güne Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.19 Betaya geçiş yapacağım bakalım onda durum nedir.

    Arkadaşlar kullandığınız, tavsiye ettiğiniz sorunsuz çalışan google camera var mı? link atabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linktekileri deneyebilirsin
    https://www.vividapk.com/minote10-pro-cc9pro-gcam/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bakayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kullandığım mi6 ya göre wifi çekimi daha zayıf hatta çok zayıf. mi6 nın 3 diş çektiği yerde 1 diş çekmekte. Ayrıca mi6 1 diş çekerken 1.4 mbps ile indirme yapıyor, mi note 10 pro 1 diş hatta 2 diş çektiği zaman 300-400 kbps ile indirme yapıyor.

    Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı? Nasıl bir çözüm bulabiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 21 Mart 2020; 12:35:19 >
  • Mi 6 ile fark olması gayet doğal. Mi 6 bir amiral gemisi, eski de olsa... Kullanılan işlemci amiral gemi işlemcisi ve kullanılan işlemciye entegre modem daha geniş band a sahip. SD 730 her ne kadar yeni işlemci de olsa orta segment işlemcisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemci ile arkadaşın wifi hızı ilgisi yok, bahsettiği hız 15mbit en fazla. 8 sene önceki telefonda olsa hızı aynı olur, muhtemelen yazılımsal yada anten ile ilgili bişey olabilir. Eğer işlemcide kullanılan wifi yongası ile ilgili olsaydı modemin yanındada bu fark olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar youtube uygulamasında veya apk sında 2k 4k çözünürlük açabilen var mı? Max 1080p görünüyor.Apk kurdum ayar değiştirdim ne yaptıysam olmadı.bir de akşam full şarj ettim ve biraz telefonu kurcaladım %96 da iken wifisi açık bırakıp uyudum.Sabah uyandığımda şarj %86 idi.normal değil sanki bu azalma.
  • kimi_raikonen kullanıcısına yanıt
    Ekran full hd olduğu için normalde 1080p görünür en fazla, 4k izlemek istersen telefonu rootlayıp çözünürlüğü 4k olarak düzenlemen lazımki youtube 4k seçeneğini göstersin. 1080p ekranda 4k izlemenin farkı olmayacağı için pil tüketiminden başka anlamı olmaz, pil düşüşü nedeni arkada senkronizasyon açık kalmış olabilir Google fotoğraflar veya Google drive gibi. Yoksa okadar harcamaz normalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 21 Mart 2020; 17:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabil Bi gcam bulamadım gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    4k konusunu watsappta da konuşmuştuk hocam :) sonra farkettim ki lg g6 nın ekran çözünürlüğü 2k olmasına rağmen 4k video açıyordu.dedim bi ayar vardır belki :D
  • Bu telefonun kamerası bahsedildiği gibi iyimi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Hocam modemin yanında mi note 10 pro olması gerektiği gibi download yapıyor. Sorun wifi 1 diş yada 2 diş çektiği zaman oluyor.
  • Demek istediğim buydu, telefona kayıt işlemi yapıldı mı, eğer yapıldı ise onunla ilgisi olabilir, eğer yapmadıysan sıfırlamayı deneyebilirsin. Eğer kayıt varsa sıfırlama zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MiaValentina

    Bu telefonun kamerası bahsedildiği gibi iyimi?
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_10-review-2020p6.php
  • Forumdaki Mi9T konusundaki anlatımdan yola çıkarak imei repair işlemini mi note 10 pro'da dün başarıyla tamamladım, sizlerde aynı kılavuzu kullanarak tamamlayabilirsiniz sadece twrp yükleme kısmındaki twrp dosyası mi note 10'a özel olacak, nette ufak aramayla hemen çıkıyor. İşlemler bende biraz zaman almış olsada işi çözünce çok kolay aslında, aynı zamanda youtube'da aynı kılavuzun videolu 1 anlatımı mevcut oradan baka baka da gidebilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=eIjiOVGmL3o

    rom olarak mi note 10, mi note 10 pro, cc9 pro, cc9 pro premium hepsi temelde aynı cihaz aynı romu ve twrp'yi kullanıyor. konuda önerildiği üzere endonezya romu yükledim şimdilik problem yok gibi, global romu pek deneme imkanım olmadığı için aradakileri farkları yorumlayamayacağım bazı pratiklik yönlerinden elimdeki mi8 se'nin eu romundan farklılıklar var; 1) kilit ekranındaki yazıda karakter sınırı var, 2) ana ekrandayken yukarıdan aşağı kaydırınca direkt tarayıcı açılıyor, mi 8 se'de genel 1 arama bölümü çıkıyordu(istediğin uygulamayı arayıp açabileceğin veya nette arama yapabileceğin), sizlerdeki mi note 10'un eu romunda bu 2. durum nasıl arkadaşlar?

    Bu arada ekran koruyucu olarak geçen aylarda aliexpressten 3.5 dolara aldığım UV ışıkla kuruyan likit sıvıya sahip temperli camı da yeni uyguladım, gayet güzel, parmak izi okuyucuyu etkilemedi yanlarda boşluk kalmıyor toz kaldı hava kaldı derdi yok. Sert olduğu içinde darbe anında yumuşak ekran koruyuculardan daha iyi koruyacağını düşünüyorum, içe göçme aynı oranda olmayacaktır. Sadece uygulaması meşakatli ve cihazın 4 yanını bantlayarak kapatmak gerekiyor, özellikle ahize kısmına dikkat etmek gerekiyor. Deneyimlerimi paylaşmak isterim belki işinize yarar: Uygularken önce sıvının hepsini(dibinde çok az bırakabilirsiniz sonradan lazım olabilir) ekranın ortasına(belki sıvının hoparlöre ahizeden azcık daha yakın şekilde olması daha iyi olabilir) damlatıyoruz sonra temperli camın jelatinin çıkarıp çooooook yavaş şekilde, tutarak bırakıyoruz, sıvı yavaş yavaş her yeri kaplıyor.haliyle sıvı yanlardan taşma da yapabiliyor bu durumda bantladığımız için 1 sorun teşkil etmeyecektir ama ahizeye dolmamasına dikkat etmek lazım. İlk denememde doğru uygulayamadım, sıvı tüplerinden 2 adet almıştım sıvıyı silip biraz daha araştırıp 2.yi uyguladım, uyguladıktan sonra sıvı hemen kurumuyor, ekran koruyucuyu oynatabiliyor tam istediğiniz konuma getirebiliyorsunuz, kılıf takılı şekilde denerseniz bu açıdan oranlamak daha kolay olur. her şeyi doğru yaptığınızdan ve koruyucuyu %100 simetrik şekilde konumlandırdığınızdan eminseniz(milim sağa kayık olursa kıvrımlı koruyucu olduğu için sağda yanlar milim boşlukta kalır) paketin içinden çıkan minik uv ışığı alıp usb kabloya takıp gözünüzü koruyarak ekrana tutuyorsunuz , ışığı her tuttuğunuz bölgede yaklaşık 10 saniye kalmanız yeterli oluyor. Özellikle kıvrımlı kenarlara daha fazla ışık tutmanızı tavsiye ederim %100 kurumazsa çok çok hafif oralar boşluklaşabiliyor. Artık işlem tamam. Uygulamadan önce youtubedan uygulama videolarına bakmanızı tavsiye ederim. Türkiyede mi note 10 için olanlar pek satılmadığı için 50tlden koymuşlar açıkçası pahalı, çünkü p30 pro, s7 vs için olanlar 25tl. Kırılırsa çıkartmak zor olur yapıştırıcı kalır diyorlar ama izlediğim örnek çıkartma videolarında normal koruyucu gibi çıktı, umarım hepsinde öyledir.

    Son olarak Mi Note 10(CC9 Pro) ve mi note 10 pro kamera karşılaştırması yapma fırsatım oldu, açıkçası anlamlı 1 fark yok arkadaşlar, sadece 108mp fotoda detaya çok yaklaştırınca bu aşırı zoomlanan noktadaki keskinlikler 1 tık daha iyi. Normal koşullarda aynı fotoğrafa bakar gibi oluyorsunuz. Bana kalırsa Pro eki marketing stratejisi, ram ve depolama ihtiyacınız aşırı değilse düz versiyonu seçmenizi tavsiye ederim.

    Son son olarak telefonu kısaca yorumlamak istiyorum: ön ve arka kamera çok iyi bu çok bariz, daha iyisi var mı var ama an itibariyle 2x fiyat bandında ve en fazla %20 daha iyi şekilde. Batarya iyi mi iyi ama mucize beklemeyin. Perfomans hız hepsi güzel ama çok oyun oynuyorsanız SD855 ve üstü işlemcili cihazlara yönelmelisiniz. Edge ekran telefonu daha ince gösterdiği için seviyorum ama alışması zaman alabiliyor. Cihazda üzüldüğüm nokta ağır olması. 208 gramı hissettiriyor yine de alışılmayacak şeyler değil 15 yıl önce tuğlalarla geziyorduk




  • Kalpavriksha K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Yararlı bir anlatım olmuş. Sağolun.
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Siz de sağ olun hocam imei repair işine cesaret edemiyordum yöntem farklıdır diye sizin de konuda uyguladığınızı görünce giriştim işe. Gözümde büyüttüğüm kadar zor değilmiş.
  • Kalpavriksha K kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık hocam çok faydalı bir yazı olmuş, ekran koruyucu konusunda 3-4 kişide gördüm 3-4 ay sonra kaldırınca kalkmıyor, maket bıçağı ile kazıya kazıya çıkarmak zorunda kaldılar, taktıktan sonra kaldırmak sorun olmayabilir ama uzun süre kalırsa sıkıntı olma ihtimali var. İnşallah sıkıntı olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende telefonumu twrp yoluyla 11.8 e güncelledim imei ile ilgili bir sıkıntı olmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.