Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix Fold'un ilk partisi 1 dakika içinde satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi Mix Fold'un ilk partisi 1 dakika içinde satıldı



    Çinli teknoloji devi Xiaomi geçtiğimiz ay düzenlediği lansman etkinliği kapsamında ilk katlanabilir telefonunu tanıtmıştı. Mi Mix Fold şirketin şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en pahalı akıllı telefonlardan biri olmasına rağmen son derece iyi bir satış grafiği çiziyor.



    Ayrıca Bkz.Realme Q3, Dimensity 1100 işlemci ve 120 Hz ekranla gelecek



    Katlanabilir telefonun 30.000 adetlik ilk partisi 1 dakika içinde tükendi. Kaba bir hesaplamaya göre Xiaomi saniyede 500 adet Mi Mix Fold satarak yaklaşık 400 milyon yuan yani tam 61.3 milyon doları kasasına koydu. Cihazın 9.999 yuan (1.520 dolar) başlangıç fiyatına sahip olduğunu hatırlatalım.



    Xiaomi Mi Mix Fold'un ilk partisi 1 dakika içinde satıldı



    Sıvı lens teknolojisi sunuyor



    Xiaomi Mi Mix Fold yüksek tazeleme oranı ve HDR10+ desteği sunan iki AMOLED ekran barındırıyor. Katlanabilir telefonun diğer özellikleri arasında Snapdragon 888 yonga seti, 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolama alanı bulunuyor.



    Xiaomi Mi Mix Fold'un ilk partisi 1 dakika içinde satıldı



    Cihazda 108 megapiksel ana kameraya mevcut. Ayrıca kamerasında sıvı lens teknolojisini kullanan ilk telefon olma özelliği taşıyor. Ne yazık ki şu an için Mi Mix Fold'un global versiyonunun ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil.




    Kaynak:https://weibo.com/2202387347/Kb8Lbfeyp







  • Hala Aklım Almıyor Bir Telofon Katlanıyor Diye 20 Bin 30 Bin TL Vermeye Ayrıca Çok Saçma Bir Teknoloji Bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DK32 D kullanıcısına yanıt
    Bunu alanlar paramızı nereye harcasakki kafasındakiler. Sen ben normal telefonu alırken zorlandığımızdan tabi bize saçma geliyor.
  • Onlara göre 20-30 bin TL değil bize göre 20-30 bin TL

  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Avrupa, Amerikadakiler ortalama maaşlarının 4'te1'ini kenara koyarak 3 ayda alabilirler. Yani öyle çok zengin olmaya gerek yok. Sizin maaş 3.000tl diyelim, telefon da 2.250TL işte. Her ay 750tl kenara koyup 3 ayda alacaksınız alt tarafı.

    Ha Tr'de yaşayıp bu telefonu ekstra bir de vergileriyle 20-25 bine almaya kalkacaklardan bahsediyorsanız o zaman doğru tabi, Tr'de bunu alanlar parayı nereye harcasak diye düşünüyordur.

  • 1500 dolar telefon için çok yüksek bir rakam, ayrıca telefonun ana çekici özelliği olan sıvı lens sisteminin oto fokus için kullanılıyor olması da ayrı bir gariplik. Aslında hiçbir yerde de tam bir bilgi yok, zoom işine yarıyor mu yaramıyor mu kimse anlatmamış ama denildiği gibi sadece oto fokus içinse boşa heyecanlanmaktan başka bir şey değil. Katlanabilir telefonların katlanan ekranları tırnakla çizilmeyecek dayanıklılığa geldiğinde bir gelecekleri olduğundan söz edilebilir. Bu sorunu aşmadıkları sürece akıbetleri kavisli televizyonlar ile aynı olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 18 Nisan 2021; 20:29:27 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Ama 10 TL dondurmaya vermişsin :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.