Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 4 ve Mi Pad 5'in tanıtım tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi Mix 4 ve Mi Pad 5'in tanıtım tarihi açıklandı



    Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lei Jun, Weibo hesabında şirketin yeni ürünlerini ne zaman duyuracağını açıkladı. Çinli marka 15 ürün tanıtmayı planlıyor. Deneyimli yönetici merakla beklenen MIUI 13 arayüzünden ise bahsetmedi.



    Ayrıca Bkz.Metal gövdeli Realme Pad'in yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı



    Büyük Xiaomi sunumu, Samsung'un Galaxy Unpacked etkinliğinden bir gün önce yani 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Xiaomi etkinlik kapsamında amiral gemisi Mi Mix 4 akıllı telefonunu ve Mi Pad 5 tabletini sahneye çıkaracak.



    Xiaomi Mi Mix 4 ve Mi Pad 5'in tanıtım tarihi açıklandı



    Xiaomi Mi Note 11 daha sonra duyurulacak



    Öte yandan Avrupa'da Mi Note 11 ve Mi Note 11 Pro isimleriyle karşımıza çıkacak kamera odaklı Mi CC11 ve Mi CC11 Pro'nun duyurusu ise yapılmayacak. Bu akıllı telefonların ne zaman resmiyet kazanacağı ise henüz bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.ithome.com/0/566/835.htm







  • 2000 liradan fazla olmasın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merakla beklenen neyi varmış ki?

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Arkada ekran var görmüyor musun? Ha sana göre bu merakla beklenen bir şey olmayabilir orası seni bağlar ama mix serileri her zaman Xiaomi tarafında yeni ilk teknolojileri çıkarma yarışı içinde olan bir seri olmuştur. Ekran kasa oranı en yüksek olan model olayı mix serilerinde çıktığı için ün yaptı.

  • 20,000 TL 'den fazla olmasın demek istedin herhalde hocam. Bu markanın mix serileri telefonları en yüksek fiyatlı Xiaomi modelleri olarak çıkıyor genelde. Kafadan 10 bin tl kaçağı gelir Türkiye 'ye ha garantili orijinali de 15 bin tl 'den başlar diye tahmin ediyorum.

  • Ben yıl sonuna çıksın isterdim en azından ArmV9 olurdu sd898 olurdu 2022de çöp olmazdı en azından uzun süreli yeni sistemle devam edilirdi mi mix hayranı olarak daha yenilikçi işler bekliyorum piyasada her uerde var zaten sd888 artık zaman sd898 zamanı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.