Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3'ün yeni görüntüsü açılır-kapanır ön kameraya işaret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi Mi Mix 3 ile ilgili söylentiler hız kazanmış durumda. Neredeyse her gün cihazla ilgili en az bir sızıntı geliyor. Mi Mix 3'ün tasarım detaylarını ortaya koyan çok sayıda yeni görüntü ortaya çıkmıştı. Şimdi ise buna bir yenisi eklendi.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung bugün Hindistan'da dünyanın en büyük akıllı telefon fabrikasını açtı
    Yılın ilk yarısında tanıtılan Mi Mix 2s neredeyse benzer bir tasarımla gelmişti. Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile güçlendirilen cihazda çift arka kameraya yer verildiğini gördük. En son söylentilere göre, şirket şimdi Mi Mix 3'ü duyurmaya hazırlanıyor.

     


    Xiaomi, Vivo'nun yolundan ilerleyebilir


    Mi Mix 3'ü çalışırken gösteren yeni fotoğraf cihazın tasarımını ortaya koymuş durumda. Sızan görüntü, Mi Mix 3'ün üst ve alt çerçevelerinin oldukça ince olduğunu gösteriyor. Bu arada ‘xiaomiui’ isimli telegram grubu tarafından paylaşılan görselin henüz doğrulanmadığını belirtmek gerekir.

     

    Şimdiye kadar Xiaomi ön kamera ve diğer sensörler için alt çerçeveyi kullanıyordu ama şimdi Vivo'nun açılır-kapanır kamera sistemine geçiş yapacak gibi görünüyor.  Xiaomi'nin üç yıldır açılır kamera patenti var ve muhtemelen Mi Mix 3 yeni kamera sistemine sahip ilk Xiaomi marka telefon olacak.








  • İlk önce gitsin Amoled ekran koysun. Mi8 SE'ye amoled ekran koyup Mix serisine koymamak nasıl bir mantıktır?

  • Slaved by makarna S kullanıcısına yanıt
    Amoled'in ortalama bir sene sonra sararmaya başladığını düşünürsek uzun kullanımda IPS daha mantıklı. Ben Mi8 almayıp IPS olabilir diye Mi Mix3'ü almayı hedefliyorum.
  • mi mix 2s kvk garantili 3.499tlye satiliyor. xiaomi bile ulasilmaz hale geldi. allah sonumuzu hayir etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkadem

    Amoled'in ortalama bir sene sonra sararmaya başladığını düşünürsek uzun kullanımda IPS daha mantıklı. Ben Mi8 almayıp IPS olabilir diye Mi Mix3'ü almayı hedefliyorum.

    Şahsen amoled tercih ederim. Siyahı tam anlamıyla siyah vermesi ve enerji verimliliği konusunda daha avantajlı. Daha canlı renkleri unutmamak gerek :) Mi5, Redmi Pro'nun ekranı sırasıyla lcd ve led(LG üretimi? ) olmasına rağmen sararma ve burn in oluyordu. Bence ekranı lg'den almasınlar yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaved by makarna -- 10 Temmuz 2018; 9:38:42 >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    KVK neyi ucuza sattı ki



    Hadi turkcell ha KVK, ikisi de kazık fiyat uzmanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon Allah sahibine bağışlasın

  • Çerçeve fetişistliği yüzünden motorlu kamera falan saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar ön kamera sensörünü küçültiyorlar leş gibi çekiyor... Suya dayanıklılık gidiyor, çift hooarlör koyamıyor çoğu...

  • Kamerayı ekranın altına koysalar ya kamera açıldığı zaman ekrandaki o kısım şeffaf olur. Ama henüz teknoloji o kadar ilerlemedi değilmi. Oda olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranda sararma istemiyorsanız, statik görüntülerde yüksek parlaklıktan kaçın. bir arkadaşımın note5 i nin alt kısmı komple klavye olarak kalmıştı sarı sarı :D samsungun beyaz klavyesi pişmanlıktır.

  • ben olsam o telefonu komple ekran, arama geldiğinde tepeden yukarı doğru açılan ahize kısmı ve ahizeyle beraber yanında kamera ve kameranın merceği dikey eksende 180c terse ve öne dönebilecek şekilde ön yüzü komple ekran tasarımlı arkası sade ve kamera lensinin oluşturduğu bombelik olmadan düz arka tasarım, kamera lensinide tek 1 tane ve gerçekten çok kalitelisini kullanarak gerektiğinde selfie gerektiğinde arka kamera olabilecek şekilde tek taşla multi combo kuş şeklinde alayını tokatlayan telefon tasarlardım. bunu buraya tarihe kayıt olsun diye yazıyorum bakalım kaç sene sonra bu dediğime gelecekler görmüş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 11 Temmuz 2018; 22:27:32 >
  • Avrupa fiyatı 990 euro olan samsung telefonu türkiyede 4500 lira seviyesinde garantili olarak satarlarken 510 dolar yurt dışı fiyatı olan xioami telefonu 3500 liraya garantili satarlarsa gider samsung alırım yada çıkar yurtdişindan garantisiz alırım

  • Can bunlar can. iPhone hikaye kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.