Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
32
Favori
103.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifakinti


    quote:

    Orijinalden alıntı: PRoDi


    quote:

    Orijinalden alıntı: arifakinti


    quote:

    Orijinalden alıntı: PRoDi

    Hotspot ayarlayınca, bağlanan aygıt bağlantı sağlıyor fakat internet yok yazıyor.

    Birçok xiaomi modelinde aynı sorun varmış, çözüm yolu bilen varmı ?

    Yıllardır xiaomi kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Hotspot kurduğunuz telefonda mobil veri açık durumda mı?

    Evet açık, hatlar arasında birkaç kez geçiş yapınca düzeliyor.

    "Google a mi6 veya mi mix 2 hotspot sorunu yaz"

    Hocam ilk defa gördüm. Mi6 kullanmadım da, mix 2 baya kullandım çift hat ile. Böyle bir sorun yaşamadım hiç.

    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi6-wifi-hotspot-sorunu.14563/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

    Hali hazirda samsung note 7 fe kullanıyorum ama aklım bu canavar da.. Bu cihazda volte desteği var mı? Konunun başında ki ekran görüntüsü de gördüm ama birde kullanana sorayım dedim.. Vodafone ve turkcell kullanıyorum

    Merhaba,http://en.miui.com/thread-951467-1-1.html buradan anladığım kadarı ile bizim ve birçok ülkede VoLTE desteği kapatılmış. Belli tuş kombinasyonuyla açılabiliyormuş fakat riski var galiba. Benim kullandığım bir şey olmadığından deneme yapamayacağım.
  • PRoDi P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Verdiğiniz linkteki APN ayarları çözümü ile sorunu çözenler olmuş. Eğer bu şekilde bir çözümü varsa ilk mesaja koyabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir_recep

    Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Verdiğiniz linkteki APN ayarları çözümü ile sorunu çözenler olmuş. Eğer bu şekilde bir çözümü varsa ilk mesaja koyabilirim.

    APN yi denedim fakat bukezde kendim inteneti kullanamaz oluyorum. mi6 yı bilmem ama bende şöyle bir durum keşfettim 2-3 gündür deniyorum. Bende iki hat var 2. hattın internetini kullanıyor iken paylaşınca sorun oluyor ve o anda 1. hatta geçsem bile fark etmiyordu. Son 2-3 gündür sürekli 1. hattan internet paylaşıyorum sorun olmuyor. Ama yinede tam emin olmak istiyorum.
  • PRoDi P kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile bu cihazlarda bazı özellikler 1. hatta yapılacak şekilde. Belki hotspotta sadece 1. hatta çalışıyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir_recep

    Bildiğim kadarı ile bu cihazlarda bazı özellikler 1. hatta yapılacak şekilde. Belki hotspotta sadece 1. hatta çalışıyor olabilir.

    Bundan önce Huawei mate9 ve daha öncesinde de mate8 kullandım ikiside çift hatlı ikisindede her iki hattıda paylaşabiliyordum.
  • Bir önceki tezimde çürüdü, yani 1. hatta da sorun çıktı, hotspot açıkken 2.hattın internetine geçiş yaptım düzeldi. Ne b**tan bir sorundur anlayamadım gitti.
  • PRoDi P kullanıcısına yanıt
    Bu verdiğiniz linkte APN ekledikten sonra 3G ye çekildiğinde sorunun çözüldüğünü belirtmişler.Evet sıkıntılı bir durum neden uğraşalım böyle şeylerle tabi ki ama en azından şimdilik işiniz görülsün. Bu durumu miui yabancı forumunda dile getirin eğer getirilmediyse. Yazılımsal bir şeyse o forumda Xiaomi ile iletişime geçenler mevcut firmaya iletebiliyorlar. Ben miui 9 da oyunlarda yön tuşlarının çalışmadığını farkettim orada bildiridim. Birisi firmaya iletildiğini söyledi. Sonraki güncelleştirmede sorun düzelmişti.
  • Bir ara yazmaya çalışırım, gerçi konu paylaşılmış diğer cihazlar için ama mi mix 2 ile alakalı bir paylaşım yoksa yazarım. teşekkürler

    @sir_recep
  • Sizce deger mi? Kullanimi nasildir? Onerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mi6 kullanıcılari kulaklık sesinin az olduğundan şikayetçi peki Mi Mix 2 de nasil araba da aux ile baglamayida düşünüyorum yada normal kulaklık ile dinlenecek ses nasil mi6 da ki gibi şikayet var mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murio -- 19 Şubat 2018; 1:37:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murio

    Arkadaşlar mi6 kullanıcılari kulaklık sesinin az olduğundan şikayetçi peki Mi Mix 2 de nasil araba da aux ile baglamayida düşünüyorum yada normal kulaklık ile dinlenecek ses nasil mi6 da ki gibi şikayet var mi

    Öncelikle Mi mix2 de 3,5 kulaklık çıkışı yok, kutudan çıkan Usb C-type çeviriciyi takarak kulaklık çıkışı alabiliyorsun. Bence onu herzaman yanında taşımak sıkıntı. Ayrıca araca bağlayacaksan sana tavsiyem bluetooth aux lar var onlardan alıp kullanmandır.


    sadece telefondan play-pause ileri-geri yeterli dersen bunu alabilirsin.
    https://urun.n11.com/arac-kiti/bluetooth-aux-arac-kiti-samsung-sony-htc-lg-huawei-iphone-6991-P90701846?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIg6-HjOGw2QIV7bvtCh25tgvIEAQYASABEgIHlfD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Ama ben telefonumu cebimden çıkarmam bluetoot aux un kontrol paneli olsun dersen, böyle birşey alabilirsin.

    https://tr.aliexpress.com/item/Wireless-Car-Kit-Bluetooth-SNR-AUX-Music-Audio-Receiver-Adapter-Hands-free-3-5mm-Built-in/32747024460.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.B3BjMy
  • herkese iyi günler mi mix 2 almayi düşünüyorum arkadaşlar şu anda p9 lite kullaniyorum. Telefonun tasarimi ve ekrani -- her ne kadar videolarda cok parlak gozukmese de -- hoşuma gidiyor. kamera olarak da cok beklentim yok sonucta simdiki telefonum da cok super cekmiyor. benin tek derdim pil şu anda. kullanan arkadaşlar yardimci olabilirlerse gruba ben de bir kullanici olarak katilmak isterim. clash royale oynayan varsa örneğin tek bir oyunda (3veya4 dakika) yuzde kaç pil harciyor bunu soyleyebilir mi



    şu anda p9 lite ile tek oyunda yüzde 2 pilim iniyor mesela bazen yüzde 3 bile olabiliyor



    cevaplar için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvnrt P kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim %1 gitmedi şuan bunları yazıyorum hala aynı %80. Onun dışında gunluk kullanımda (YouTube internet telefon görüşmesi vs.) 8.5 saat ekran süresi aliyorum. 1 günü rahat çıkarıyor. Oyun performansını denemek için world of tanks ve rules of survival indirdim full grafiklerde oynadım 5-6 saat ekran süresi aldım. Clash royale çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum 7-8 saat alırsın. Cihaz gerçekten çok hızlı kamerasına da sürekli kötü diye yorum yapılmış bence kamerası da güzel çünkü profesyonel fotoğrafçı değilim normal bir kullanıcıyim. Her şeyiyle yetiyor telefon. Ekran olarak da mükemmel e yakın diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noblexfy -- 21 Şubat 2018; 9:18:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim pil konusundaki çekincelerimi giderdiniz. Hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama 128 lik kalmamış 64 gb lık modeli var. Donanım yazılımı vs. ne kadar yer kaplıyor sonuçta cihaza kart da takamadığımız için 50-55 gb yeterli olur sanırım benim için çok mp3 falan yükleyen biri değilimdir.
  • pvnrt P kullanıcısına yanıt
    Bendeki 64gb. Sistem dosyaları dışında 55 gb depolama alanı sunuyor benim için yeterde artar bile. Zaten video cekimleri doldurur bu hafızayı onun dışında doldurmak mümkün görünmüyor. Boştan yere 128gb ye ekstra para vermeye lüzum görmüyorum yinede seçim sizin tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız bence de...

    Hepsiburada da indirim vardı kaldırmışlar bi daha yaparlarsa alacağım ama seramik modeli çok ağır diyorlar normal modeline göre bayağı fark varmış. İkisini karşılaştıran oldu mu hiç seramiktense normali tercih etmek mi mantıklı aynı fiyatta gözüküyor şu anda...
  • pvnrt P kullanıcısına yanıt
    Bugün seramik olanı 2199'a aldım hepsiburadadan.
    100 TL'de axess puan verdi.
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    mix2 lerin hepsi seramik zaten. full seramik ve sadece arka kapak seramik diye iki sürümü var. ama bildiğim kadarıyla 64 gb rom olanlarda full seramik yok. hepsiburadaya baktım 64 gb seramik siyah yazıyor. isterseniz bir teyit edin. alüminyum çerçeve bence daha mantıklı zaten. seramik çerçevenin darbe emici özelliği fazla olmayacaktır. şu da var hangisi olursa olsun 10 numara cihaz ve güzel sayılabilecek bir fiyata almışsınız hayırlı olsun. mutlaka memnun kalacaksınız.
  • seramik olan diğerinden 100 lira ucuz satılıyor Hepsiburada da... halbuki nette yabanci sitelerde tümü seramik olanlarin özel ve sınırlı üretim olduğu ve az bulunduğu yaziyor bi anlam veremedim.. siparis ver e elim bi gidiyor bi dönüyor hangisini almaliyim diye de düşünüyorum bi yandan :(((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.