Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
44
Favori
150.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell 4g bende hiç sorun yaşamadım. Büyüklük kullanım şekline bağlı. Ben cepte telefon taşımıyorum, selfie pek çekmem, tek elim ile telefon kullanmıyorum dersen çabuk alışırsın. Büyüklük aslında internet kullanıcıları için ideal, elinde telefonla sokakta gezenler için ideal değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler şu anda kullandığım telde 3g, hat türk telekom, 3g bana yetiyor zaten, internette mobil hattan ne film ne müzik kullanımım yok.

    büyüklük konusunda aslında teli cbimde taşımayı düşünüyorum, yazın genelde yandan cepli şort pantolon gibi rahat şeyler giyiyorum, taşıma muhtemelen sıkıntı olmaz, kışında monti kaban vs. olunca orada da sıkıntı olmaz herhalde olmadı, küçük omuz çantalarına da uzak değilim.

    yine de elde alıp görme imkanı olmaması kötü tabi.

    karton kutudan ölçülerine göre kesip deneyeyim bakayım, ne olur ne olmaz.

    Bu arada forumda 4gb ram / 128 gb versiyonunu satan bir arkadaş buldum, imei problemini kendisi çözüyormuş, fiyatı 1350 tl bu konuda fikriniz nedir?

    Yukarıda yazdığım gibi telefonun yazılımdı, rom, root, hat vs. gibi problemlerle uğraşmak istemiyorum, ne dersiniz?

    Teşekkürler
  • Ben garantili mağazadan aldığım için birşey diyemeyeceğim. 3 gb/64GB versiyonunu kullanıyorum yetiyor. Bilindik birisi ise alacağın sorun olmaz herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ıspanak

    teşekkürler şu anda kullandığım telde 3g, hat türk telekom, 3g bana yetiyor zaten, internette mobil hattan ne film ne müzik kullanımım yok.

    büyüklük konusunda aslında teli cbimde taşımayı düşünüyorum, yazın genelde yandan cepli şort pantolon gibi rahat şeyler giyiyorum, taşıma muhtemelen sıkıntı olmaz, kışında monti kaban vs. olunca orada da sıkıntı olmaz herhalde olmadı, küçük omuz çantalarına da uzak değilim.

    yine de elde alıp görme imkanı olmaması kötü tabi.

    karton kutudan ölçülerine göre kesip deneyeyim bakayım, ne olur ne olmaz.

    Bu arada forumda 4gb ram / 128 gb versiyonunu satan bir arkadaş buldum, imei problemini kendisi çözüyormuş, fiyatı 1350 tl bu konuda fikriniz nedir?

    Yukarıda yazdığım gibi telefonun yazılımdı, rom, root, hat vs. gibi problemlerle uğraşmak istemiyorum, ne dersiniz?

    Teşekkürler

    dün 1 kağıda ölçülerini çizdik arkadaşla cidden cihaz aşırı büyük.

    17 cm 8 cm
  • selam tüm dostlara arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ben 64 gb prime mi max modelini kullanıyorum root yok bootloader kilidi açık değil rom olarakta stabil8.1.9.0 son yayınlanan rom u kullanıyorum benim sorunum bir önceki rom a yani 8.2.1.0 romunu mi flash üzerinden yükleyemiyorum edl mod üzerinden 9008 portunu açıyor tam yüklemeye başlıyor bir kere yeşil yüklüyor fakat sonra mi flash çalışıyor sayıyor fakat yülemiyor satlerce bekliyorum sadece sayıyor yüklemiyor sürücülerden hepsini yükledim birde mi pc sute görmüyor son sürümde dahi fakat telefonum normal güncellemeleri alıyor rahatlıkla yüklüyorum ilk defa beni bu kadar zorlayan telefon oldu nicelerine program attım ama bunu beceremedim yöntemini, bilen varmı yarcımcı olursanız çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum
  • ıspanak kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi sadece kalemi yok ve elbet samsundan daha sade bi telefon ama çok şık ve ince.. Bende yeni aldım acaba büyüklüğü nasıl olur falan sığar mı sıkıntı verir mi diyordum, baya araştırdım, bunun öncesindede ascend mate kullanmıştım; şimdi iyi ki almışım diyorum çok sağlam phablet telefonlarda tek gecerim fiyat performansta.. Bataryası yoğun kullanımda bir buçuk gün gider sanırım.. Sadece şu var 4g bazı yerlerde cekmiyo ama hiç sorun yapma zaten tel hızlı, 1 saniyede değilde 1.5 saniyede acıyo sayfayı.. İnan Yarım saniyenin hatırı için fazla para vermeye değmez.. Araştırdıysan antutuda ve encok satılan beğenilen tellerden ilk üçte.. Artık karar sizin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madrid2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: ıspanak

    Selamlar, ilk çıktığından beri samsung note 2 kullanıyorum, bu zamana kadar defalarca değiştireyim dedim ama her defasında telefon karar verme aşamasında fiyat/performans konusu karşıma çıktı.

    Telefonda kamera pek kullandığım bir şey değil daha çok doküman çekmek, taramak için kullanıyorum. Telefonu da kulaklıktan (kablolu veya bluetooth) müzik, bir iki basit oyun (clash of clans, cut the rope gibi) ve okumak için kullanıyorum.

    Büyük ekran önemli, ekranın kalitesi de önemli, çok telefon düşüren biri değilim ama nispeten sağlamlıkta önemli, şarj konusunda sıkıntısız akşamı çıkarsın yeter, gün içinde ekran normal kullanıcılardan fazla açık kalıyor ama açıkken dediğim gibi okumak için açık, oyun vs. yok veya çok az.

    Kulaklık ses kalitesi önemli, çok çok önemli bir şey değil ama ortalamanın üzeri olsa yeter (note 2 kadar olsa bana yeter), bluetooth kullanımı, 3g veya 4g çekimi ve wireless çekim konusu oldukça önemli. Telefonla görüşmedeki ses kalitesi, çekim kalitesi, oldukça önemli,

    Kalem desteği olsa süper olurdu, bu konu benim için çok çok önemli ama kalem konusu sadece samsung note'larda var amam fiyatlar fena uçuk bana göre, kullanmayacağım özelliklere sırf kalem var diye o 2-3 bin vermek istemiyorum.

    Sürekli telefon değiştiren biri değilim, ben 2 sene her anlamda götürecek bir telefon olsa yeter herhalde, ikinci el değeri de önemli değil, garanti konusu göreceli, eğer belli bir sağlamlık vb. seviyesinin üzerindeyse tahmin ediyorum sıkıntı yaşamam.

    Rom, Root vs. şeylerle uğraşmam, bu anlamda kullanım konusunda stock kullanacağım yani telefonun beni ufak veya büyük problemler için internette dolaşmaya rom, root vs. işlere yönlendirmemesi çok çok önemli.

    Büyüklük, elde verdiği his çok önemli ama telefon mağazalarda bulunmadığından deneyemiyorum, bu anlamda sizlerin deneyimi önemli hale geliyor, telefonu elde tutarken emanet gibi mi duruyor, kayacak gibi mi yoksa tutuşta sıkıntısız mı, kaplama nasıl?

    Şu sıralar 1250 tl ye gold olanı hepsiburadada var, ben silver istiyorum ama ondan yok, çok fark var mı arada, 64 gb olanı ile 32 olanı arasında 50-60 tl fark var, iki model arasında tek fark 32-64 olayı mı yoksa başka farklar var mı? 32 aldığımda sd card takacağım, o konuda sıkıntı yok, zaten note 2 16 gb + 32 kartım var bana yetiyor, siz ne yapardınız bu durumda.

    Biraz uzun oldu galiba ama durumu özetlemeye çalıştım.

    Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Alternatif önerilere de açığım.

    Teşekkürler, Selamlar



    xioami lerde 4g çekmeme sorunu var.. sanırım ülkemizdeki bandı desteklemiyor..



    5 aydır kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım. Hem vodafone hem TT hatlarla kullandım.
  • Arkadaşlar bu telefonun kamerası kitap sayfasının çekimleri için iyi midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4 aydır kullanıyorum hat türksel 4g her zaman tam çekiyor,en iyi en hızlı telefonlarla hız yarışı yapıyoruz onları geçiyor bazende denk acıyo,yani işlemci çok hızlı,telefonu kullanmadan bilmeden,bandı yokmuş 4g çekmezmiş,diye yazıpta almak isteyenlerin kafasını karıştırmasın,arkadaşlar telefon çok iyi,kamerası süper değil ama,oda iyi,vidyo cekimleride çok daha iyi.boyutuna bişey demem,benim için büyük ekran daha iyi,küçükleri şahsen beğenmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi haftadir kullanıyorum cihazı. Cihazin buyuklugu hosuma gitse de cebe koyma alışkanlığı yuzunden zaman zaman zorlaniyorum. Tam telefonu cebime koyucam sigmiyo :D ama sarj olayi cok iyi butun gun yogun sekilde kullaniyorum ama sarji bitiremiyorum :D bitse guzel guzel sarja takicam ama kismet. M8 den gectim cihaza ondan sonra sarj sikintisi yasamamam mukemmel bi durum tabiki. Sarj sikintisi istemeyen, hizli ve stabil telefon isteyene tavsiye ediyorum. Fiyati da ayrica cok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Max için ekranı tam olarak kapatan ekran koruyucu linki atabilir misiniz ? internette satılanların hepsinde ekranı tam kaplamayıp küçül kaldıkları yazıyor. Sizler nerden aldınız ?
  • Cuveyriye kullanıcısına yanıt
    https://tr.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi-MAX-Tempered-Glass-6-44inch-100-New-Premium-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi/32726103491.html

    kendimde kullanıyorum n11 deki çöplüklere aman para vermeyin cihazı ilk aldığımda aceleden aldım 2 adet farklı satıcılardan n11 üzerinde her ikiside çöp son derece kalitesiz ürünler..aliexpress üzerinde pek çok satıcı var lakin linkini attığım kapaklı strafor kutuda kristal berraklığında baya kaliteli cam yolladı ürünün yanında ikili temizleme bezinin haricinde extradan temizlik ve montaj bandı var..
  • Alex Murphy kullanıcısına yanıt
    Merhaba Alex Murphy,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • Arkadaşlar acil cevabınıza ihtiyacım var. Durduk yere telefonu bozdum Ayarlar pil kullanımı bölümünde sistem animasyonlarını kapat(sistem daha hızlı çalışır) buna benzer bir bölüm vardı. Onu seçtim. Bu işlem sonrası sistem yeniden başlatılacaktır yazıyordu fakat telefon şimdi açılmıyor. Sürekli restart atıyor mi ekranında kalıyor ne yapmam lazım? Acil yardım lazım teşekkür ederim şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSgn -- 26 Nisan 2017; 22:44:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SSgn

    Arkadaşlar acil cevabınıza ihtiyacım var. Durduk yere telefonu bozdum Ayarlar pil kullanımı bölümünde sistem animasyonlarını kapat(sistem daha hızlı çalışır) buna benzer bir bölüm vardı. Onu seçtim. Bu işlem sonrası sistem yeniden başlatılacaktır yazıyordu fakat telefon şimdi açılmıyor. Sürekli restart atıyor mi ekranında kalıyor ne yapmam lazım? Acil yardım lazım teşekkür ederim şimdiden.

    Bootloader kilidi açık mıydı yoksa kapalı mıydı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alex Murphy

    https://tr.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi-MAX-Tempered-Glass-6-44inch-100-New-Premium-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi/32726103491.html

    kendimde kullanıyorum n11 deki çöplüklere aman para vermeyin cihazı ilk aldığımda aceleden aldım 2 adet farklı satıcılardan n11 üzerinde her ikiside çöp son derece kalitesiz ürünler..aliexpress üzerinde pek çok satıcı var lakin linkini attığım kapaklı strafor kutuda kristal berraklığında baya kaliteli cam yolladı ürünün yanında ikili temizleme bezinin haricinde extradan temizlik ve montaj bandı var..

    Hocam öyle diyorsun ama ben 2. koruyucuyu aliexpress ten getirten bir arkadaştan aldım. daha 1 hafta olmadan yerinden çıktı. Sanırım şu esnek ekran koruyuculardan denemek lazım. Kavisli kenarlarda bu sorunlar oluyor.
  • neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Kapalı hocam. İlk sayfada gördüm ama onu yapmak için telefonu açmak lazım telefon kendini resetleyip duruyor. Root vs. hiçbir şey yok telde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex arkadaş verdiğin linkten bende 4 tane cam koruyucu sipariş verdim akşam,bakalım nezaman gelir ne çıkar bekleyip görücez link için teşekkürler​.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

    telefon alacağım da mi5 pirme ile mi max arasında kaldım siz ne tavsiye edersiniz
    benim icin sarjı iyi gitsin ve ses kalitesi iyi olsun yeter belki arada film izlerim

    mi max in ekrnaı ve pili buyuk bu guzek
    ama sasnırım mi5 primin işlemcisi iyi ve hızlı sarj özelliği var

    siz olsanız hangisini seçerdiniz

    fiyat ikisinde de aynı

    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi5-prime-ithalatci-garantili-p-HBV000002XTL0?magaza=Hepsiburada

    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-max-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000002LRRT
  • Arkadaşlar herkese merhaba . 1 hafta önce hepsi buradadan mi max 64 GB aldım. 1 hafta içinde sarz soket yeri temassızlık yapmaya başladı. Telefondan soğudum resmen. Garantiye gönderip tamirli mal kullanmak istemiyorum. Başına bu arıza gelen oldu mu? Bana ne yapmamı onerirsiniz (Hb ürüne sim takıldığı için kabul etmez diyorlar ,ancak ben daha Hb ile iletişime gecmedim henüz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.