|
Aynısı geçen sene benim durumumdu herkese yeni yazılım geliyordu bana gelmiyordu bu 683 build bunda kodu terminalden kapalı ondan gelmiyor.. 2 tür yöntem var 1 vpn 2 usb ile update dosyasını yüklemek tercih size kalmış vpn daha kolay yöntemdir..
Bu işlemleri yaparken cihaz hafızasında en az 2gb boş alan olmalı ondan sıfırlayın çünkü bölge değiştireceksiniz zaten sonra adımları takip edin kurulduğunda sürümü kontrol edin sonra tekrar sıfırlayın cihazınızı Türkiye bölgesi ile ayarlayın güncelleme bölümüne gidin gelmesi lazım güncellemeyi kurarsınız tekrar sıfırlayın cihazınızı çünkü android 11 den 14 e geçiş yapıyorsun sistem dosyaları farklı düzenlenmesi için gerekli cihaz açıldığında android 14 tesiniz.. Not: Güncelleme işlemlerinde cihazda elektrik kesintisi asla olmamalı yada güncellemede bir problem oluşursa cihazı brick ederseniz cihazınız açılmayabilir..! Cihazın garantisi varsa gönderin garantiye yapsınlar ama ben yaparım derseniz sorumluluk size aittir dikkatli olun...!!! Güncelleme Riskli bir iştir sonuçta..! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumen_lyubenov -- 11 Şubat 2026; 2:33:12 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt