Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.711
Cevap
620
Favori
1.177.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon'dan alınan paketlerin içinden pil ve kumanda ipi gibi aksesuar çıktı mı sizde? Bende çıkmadı lakin yurtdışında ki incelemelerde çıkıyor pil. Herhalde Türkiye'deki pil taşıma regülasyonundan kaynaklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    Çıkmadı bende, yorumlarda da çıkmadığını söyleyen birçok insan var. Bu ürünü amazonda 350-360(379-389) tl'lerde alan birçok insan oldu, döviz kuruna çevirince yurt dışındakinin çok altında kalıyor. Çıkmasa da olur bu sebeple :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 26 Aralık 2020; 12:7:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

    A101 online 49,95 e siyah yuvarlakımsı Piranha bir klavye var, bahsettiğin o mudur?

    Evet hocam muhtemelen aynı cihazdır, kumanda ile çalışmayan 3.parti app ler için çok işe yarıyor, temel fonksiyonları da uyumlu, örneğin home tuşu, arama tuşu falan aktif olarak iş görüyor ben mağazadan 39.90a almıştım bu yaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    Wireless olacağına blueetooth olsaymış bide o klavye dungle olmadan çalışırdı direk..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt

    Fiyatı evet uygun. Şimdiye kadar da bir sorunu çıkmadı cihazın. Ben iade ürünü olabileceğinden şüphelendim pili görmeyince. Sanırsam pil ve batarya taşıma regülasyonundan kaynaklanıyor bu durum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle şüphelenmiştim 😂😂 350 tl ye alınca...
  • Box s ve stick her iki cihazida kullandım görüntü 1080 p de stick daha iyiydi sanki box filmlerde daha kötü gibi geldi
    Orjinal ve farklı kablo denedim sonuç aynı
    Stick direk hdmı yuvaya takip kablosuz taktiğim için
    Olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Box da ekran renkleri benim de hoşuma gitmedi..xiaomi tel de sarımtırak ve beyaz ekran konusu gibi sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Stick biraz yavaş menü ve gezinmelerde diye box s tercihim oldu ancak görüntü farkı canımı sıkıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır sorunsuz kullandığım box s son 1 haftada iki kez durup dururken kapanıp açıldı. Birinde netflix birinde youtube üzerindeyken. Buna benzer bi sorun yaşayıp çözen oldu mu?
  • EndlessDarkness E kullanıcısına yanıt
    Benim başıma 1 kez geldi bu durum, buraya yazdım aynı şekilde. Pek takan olmadı, bende üzerine düşmedim sonrasında.

    Çok olağan bir durum gibi duruyor...
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Google store’dan streamio indiremiyorum. Bunun için usb hariç indirebileceğim (box üzerinden) bir çözüm yolu var mıdır?

    Teşekkürler
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

    A101 kumandası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gggkkknnn G kullanıcısına yanıt
    Aptoide tv de stremio mevcut. Ben kullanmıyorum ama denemiştim birkaç gün.

    Aptoide tv cihazınızda yüklü değilse usbsiz halletmek istiyorsanız telefonunuza önce aptoide tv apk(googledan) ve sonrasında send files to tv(play store'da mevcut) indirin. Mi box s cihazınıza ise send files to tv ile x-plorer uygulamasını indirin google play storedan.

    Apkyı(aptoide'yi) telefondan mi box s e transfer edin send files to tv ile. X-plorer uygulaması üzerinden dosyayı yükleyin.

    bu forumda sürekli bu konudan bahsedilir keşke biraz gezinme merakınız olsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 26 Aralık 2020; 15:2:14 >
  • Ne bu hocam paralımı biraz izah edebilir misiniz
  • Dostlar merhaba, prime video çalışmıyor bende şu an. Uzun süre bekletip, internet problemi diyor. Ama 2 hafta önce problemsiz çalışıyordu. Tamamen kaldırıp tekrar kurdum, fark etmedi.

    Bilgisi olan var mı? İnternette güvenli internet ayarı ile alakalı olabilir denmiş ama bir değişiklik yapmadım bu süreçte.
  • tivimate programı için ödeme yapamıyorum , bir anlatım videosu varmı kullanıcı adı kabul etmiyor

  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonda ki gece ışığı ya da mavi ışık filtresini mibox da çalıştırabilirsek bi nebze çözüm olur gibi,tabi bunu yapabilir miyiz mibox da bilemedim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CİHAZI YENİ ALAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKATLİ OKUSUN ;

    1) kafanıza takılan soruların tamamının cevapları bu konu içerisinde defalarca konuşuldu, konunun en üst kısmında yer alan arama bölümüne sorunuz ile alakalı anahtar kelimeleri yazarak ulaşabilirsiniz (örnek: apk, yükleme, tarayıcı, güncelleme, kumanda vs... gibi)

    2) tamam 400 küsür sayfanın tamamını okumayın ama en azından geriye doğru bir 30-40 sayfa okuyun, böylece sorduğunuz bir çok sorunun daha birkaç sayfa önce konuşulduğunu görebilirsiniz.

    3) youtubede mert temizer, sinetech, mithat kılıç gibi kanalların mi box s ile ilgili olan tüm videolarını izlerseniz, cihazla akalalı kafanızda ne kullanım ne apk yükleme nede 3. parti canlı tv ve film dizi apklarıyla alakalı soru işareti kalmaz, sıfırdan kurulumdan tutunda gerekli apkların olduğu depoya kadar birçok şey paylaşılıyor. youtubenin kaynak olarak önemi uygulamalalı olarak görerek öğreniyorsunuz.

    4) burada sorduğunuz soruların çoğu havada kalıyor buna bağlı olarakta bazıları cevap verilmediğinde küsüyor ,cevap alamadığınız soruların sebepleri çok basit aslında, ya yukarıda saydığım gibi hiçbir şey araştırmadan emrivaki yapıp armut piş ağzıma düş kafasında bazıları, yada forumda cihaz kullanıcısı çoğu insan 24 saat cihazın başında olmadığı için yanlış yönlendirmemek adına o an için cevap yazmıyor sonrada unutulup gidiyor, aslında unutulma olmaz ama konu içerisinde o kadar çok boş ve birbirinin tekrarı mesaj var ki faydalı birçok mesajla beraber sizin sorularınızda araya kaynayıp gidiyor.

    5) satın aldığınız ve kullandığınız mi box s cihazda 2 gb ram 8 gb rom var, zaten bunların yarısını sistem kullanıyor, üzerinde gelen uygulamalar, sizin yüklediğiniz 3. parti yazılımlar, sistem güncellemeleri vs... derken bu cihazın donup takılması yavaşlaması kadar normal bir şey olamaz, bazılarına bakıyorum öyle bir kafa var ki restorana gidip 3 kuruş para verince oranın sahibi gibi davranan tipler gibi, çok paran varsa konunun kadrolu trollerinin tavsiye ettiği gibi 5 katı fiyata nvida shield alabilirsiniz, piyasada mi boxu aldığınız fiyat olan 350-500 lira arasına satın alabileceğiniz ve youtube amazon netflix gibi platformların 4k lisansına sahip başka bir box daha yok, o yüzden atla deveyi kıyaslayan kamillere itibar etmeyin, bu cihazı nasıl daha verimli kullanırım diye düşünün, gereksiz uygulamaları silin, cihazla birlikte gömülü gelen google film vs... gibi gereksiz uygulamaları devre dışı bırakın, büyük güncellemeler sonrası konu içinde daha önce bahsettiğim "wipe cache partition" işlemini deneyin (konu içinde aratıp bulabilirsiniz) , son çare hard reset atın vs... ısınmaya veya başka bir sebebe bağlı anlık takılmalar olursa Türk usulü fişini çekip geri takın, kısaca limitler dahilinde kullanıp basit çözümleri deneyin önce.



    6) sizlere güncelleme yapmamanızı söyleyen kamilleri engelleyin, cihaz kullanıcısı olmayıp burada trollük yapan mesaj kirliliği yapan trolleri şikayet edin , bu cihazda mevcut olan bazı ufak tefek sıkıntılar güncellemeler sonrası düzeldi zaten ki hiç kimse bu cihaz kusursuz uçuyor kaçıyor demiyor, ülkenin alım gücü ekonomik şartları belli, cihazdan memnuniyetini dile getirenler yiğidi öldürüp hakkını veren insanlar, xiaomi hiç birimizin babasının oğlu değil, daha 1 tane telefonunu kullanmadım bu zamana kadar ama benim için büyük nimet üstelik ödedidiğim 300 küsür lirayı 10 kere çıkarttı faydasıyla, cihaza apk abanmazsanız, arada bir format vs... rahatlatırsanız, donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece 3-4 sene daha götürür sizi rahat olun.

    7) tüm bunlara rağmen çözülemeyen bir sıkıntı olursa yine buralardayız biz, yeter ki şu konuda gereksiz ikili diyaloglar birbirinin 500. tekrarı sorular olmasın, o zaman ne sizin sorunuz arada kaynamış olur nede insanlar sizi görmezden gelir, ve hepinizden rica ediyorum ; wolksvagene binipte 0-100 km niye 3 sn değil yea gibi lamborgihini performansı bekleyen yurdum kekosu triplerine girmeyin, çok parası çok beklentisi olanın yeri bu konu değil, biz çayımız püskevitimiz elimizde mütevazi insanlarız, hergün türlü türlü ekşınlar yapmayalım durup dururken gerek yok bu işlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Janti kullanıcısına yanıt
    Şimdi açtım ve film izliyorum calisiyor
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.