Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.708
Cevap
620
Favori
1.176.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jjbraddock kullanıcısına yanıt

    Ne yapacan nerede oturduğumu milleti evine aldığın gibi başkalarının evine mi gideceksin

    İstanbul'dayım?


    Düelloya mı davet ediyorsun yoksa hahahaha


    Düşüncesizliğinden hangi tipler arasında olduğun nasılda belliydi, son yazdığınla itiraf etmişsin.


    Allah anana babana sabır versin. 370 lirayla git gofret al ye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 16 Aralık 2020; 0:22:37 >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjbraddock -- 18 Aralık 2020; 17:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jjbraddock kullanıcısına yanıt

    Psikoteknik konusu güzel de biraz önce beni düelloya davet ettin hahahahahaha


    Neyse Allah anana babana sabır versin.

  • Arkadaşlar merhaba. TV box dünyasına yeni giriş yapıyorum ve cihazımda konu başlığında belirtilen cihaz. Ben sadece Netflix vb uygulamalarla kullanırım diyordum ama, anladığım kadarıyla farklı şeylerde yapılıyor bu cihazda. Benim sormak istediğim soru şu şekilde. Genelde netflixte bulamadığım dizi filmleri torrentten indirip bsplayer ile altyazısını bulup izliyordum bilgisayardan. Aklıma şöyle birşey takıldı ben bu indirdiğim dizi veya filmi USB belleğe atıp tv boxtan açabilirmiyim? Eğer bunu yapabiliyorsam bir tık daha ileri gidip bilgisayarımdan bi klasörü kablosuz paylaşıma açıp o klasördeki dizi ve filmleri tv box üzerinden anlık izleyebilirmiyim?

  • Jokeriss kullanıcısına yanıt

    evet ikiside mümkün ikisi için de vlc player işinizi görür.. vlc player la ister usb den film oynatırsınız hem de isterseniz networkten bilgisayarınıza bağlanıp film seyredersiniz resimdeki Local Networke tıklayıp bilgisayardaki dosyaları göreblirsin.


    • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 16 Aralık 2020; 0:41:39 >
  • Jokeriss kullanıcısına yanıt

    İndirdiğiniz içeriği bellek ile bağlayıp rahatlıkla izleyebilirsiniz, hatta "send files to tv" uygulaması ile telefondan Mi Box hafızasına rahatlıkla göndererek de açabilirsiniz. Pc'den anlık görüntü aktarımını bilmiyorum hiç ihtiyaç duymadım ama muhtemelen chromecast benzeri bir bağlantı kurulabilir, fakat ekran aktarımlarında kalite düşer. Telefondaki bir içeriği "web video caster" uygulamasıyla mimimum kalite kaybıyla Mi Box'a aktararak izleyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt

    az önce flash belleğe atıp denedim KODİ diye bir uygulama görüyordum heryerde onu kurcaladım fakat pek birşey anlayamadım. Ama filmi usb üzerinden açıp altyazısınıda çalıştırdım altyazılar türkçe karakterler y harfiyle yazıyordu o çok hoşuma gitmedi vlc playerı deneyeyim bide. Teşekkür ederim. Bilgisayarımdan paylaştığım klasöre bağlanmam için yapmam gereken adımlar var mı yoksa direk görünürmü klasör

  • windows özellikleri aç veya kapa dan SMB 1.0 / CIFS Dosya paylaşım desteği kutusu tikli ise direk görmesi lazım.. birde windowsun ip adresini kullanıcı adresini şifresini sorar


    cmd ekranı açıp bilgisayarınızın ipconfig komutu ile networkteki ip adresini bulup vlc ye girmeniz gerekebilir.


    bir de bilgisayardaki paylaşım klasörüne her dosya atıp güncellediğinizde özelliklerden yeniden paylaş demelisiniz yoksa mibox görmüyor. en azından benim mi box için böyle hallediyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 16 Aralık 2020; 0:52:37 >
  • Jokeriss kullanıcısına yanıt

    windows 10 mu kullanıyorsunuz?

  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt

    Evet şuan paylaştığım klasördeki filme ulaştım. 2 tane sıkıntım var birincisi, paylaşılan klasöre bağlanılmasını şifresiz hale getirdim fakat yinede girmek istediğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor direk tamama tıklayınca giriyorum klasöre ama hep bu uyarıyı gösteriyor ekranda. İkinci sıkıntım ise altyazıda I harfini y olarak gösteriyor altyazı kodlamasına girdim turkish falan seçtim ama bişey değişmedi hatta daha kötü oldu. Türkçe karakterleri göstermesi için hangi altyazı kodlamasını seçmem gerekiyor ki ?

  • Jokeriss kullanıcısına yanıt
    Film dizi izleyebilecek bir çok uygulama mevcut mi boxa kurulan yada chrome tarayıcı kurup online izleme sitelerinden izleyebilirsiniz bilgisayara indirip ordan izlemeye gerek yok aslında.
  • Jokeriss kullanıcısına yanıt

    şifre sormaması için ağ paylaşım merkezine girin tüm ağlar kısmında en altta parola korumalı paylaşımı kapat diyin


    https://winaero.com/password-protected-sharing-windows-10// burada ingilizce anlatımı mevcut


    klasöre paylaşım yaparken herkes için yani everyone okuma/yazma yetkisi verin...


    alt yazı problemine gelince... alt yazı ayarlardan türkçe iso 8859 olarak seçili ise, alt yazıyı yeniden seçip gösterin filme karakterleri düzgün gösterecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 16 Aralık 2020; 1:9:51 >
  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt
    Aynı ağda başkaları varsa mesela komşuları falan ortak kullanıyorsa paylaşılan klasöre girip içeriği silebilir
  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt

    rastgele kullanıcı adı ve şifre yazdım ve beni hatırla yaptım tekrar tekrar sorma sorunu ortadan kalktı hocam :)

    şuan gayet güzel izleniyor bir de altyazıya çözüm bulmam gerekiyor :(

  • fyilmaz kullanıcısına yanıt

    evet haklısınız ben dosyaya bu yetkileri vermeden birtürlü çözememiştim gördürme işini ama arkadaş halletmiş görünüyor. :)

  • fyilmaz kullanıcısına yanıt

    Ağda sadece biz varız ya o konuda sıkıntım yok. Bahsettiğiniz şeyi anlayamadım film dizi izlemek için birçok uygulama mevcut demişsiniz ama o konulara çok hakim değilim. Chrome ile internetten izlemeye nedense sıcak bakmıyorum görüntü kaliteleri falan kötü geliyor. Torrentten 1080p falan indirip izlemek daha iyi oluyor bana göre.

  • Jokeriss kullanıcısına yanıt

    alt yazı ayarlardan türkçe iso 8859 olarak seçili ise, alt yazıyı yeniden seçip gösterin filme karakterleri düzgün gösterecektir.

  • Jokeriss kullanıcısına yanıt
    Siz eski usul takılıyorsunuz anlaşılan. Öğrenciyken bizde torrentten film indirirdik ben yıllardır film indirip arşiv yapmıyorum zaten webde var artık çoğu film. Bir çok uygulama var seyirturk, inat tv pro vesaire diğer arkadaşlar dizi film uygulamalarini tam liste paylaşabilir ben bu aralar sadece Netflix bakıyorum
  • ona birşey diyemem ama miboxun tüm nimetlerini kullanmak lazım... ister networkten izlesin ister uygulamalardan izlesin seçenekleri çoğaltmak lazım.. bilgisayarla mibox iletişimi herzaman iyidir ister dosya göndersin uygulama kursun ister film izlesin network candır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jokeriss

    Arkadaşlar merhaba. TV box dünyasına yeni giriş yapıyorum ve cihazımda konu başlığında belirtilen cihaz. Ben sadece Netflix vb uygulamalarla kullanırım diyordum ama, anladığım kadarıyla farklı şeylerde yapılıyor bu cihazda. Benim sormak istediğim soru şu şekilde. Genelde netflixte bulamadığım dizi filmleri torrentten indirip bsplayer ile altyazısını bulup izliyordum bilgisayardan. Aklıma şöyle birşey takıldı ben bu indirdiğim dizi veya filmi USB belleğe atıp tv boxtan açabilirmiyim? Eğer bunu yapabiliyorsam bir tık daha ileri gidip bilgisayarımdan bi klasörü kablosuz paylaşıma açıp o klasördeki dizi ve filmleri tv box üzerinden anlık izleyebilirmiyim?

    Buna hiç gerek yok. Stremio indirin. Her işinizi görür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.