|
|
yok bi değiliz farklı grup |
|
Daha önce de yazmıştım ghosting sorununu. Benim tv 2010 model 32 inch samsung lcd, bende de var ghosting. Muhtemelen android 9+mi box sorunu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu sorunla ilgili ben de 2 hafta kadar önce yazmıştım foruma. Dediklerinizin aynisini hala yaşıyorum. Kumanda kendiliginden kopuyor ve tekrar eşleme yapıyor. Arada bip sesi ile tekrar eslesiyor , bazense eşleme görseli cikiyor. Görsel çıktığında hicbirsey yapmasam bile yine de kendiliğinden bağlanıyor. Pilleri değiştirdim şuan duracell turbo var yüzde 99 , fabrika ayarlarina sıfırladım, geliştirici seçeneklerinden arkadaşların bahsettiklerini yaptim ( ki çok fazla uygulama yüklü değil, zorlandığını zannetmiyorum) ancak çözüm olmadı. Hatta evdeki diger blootooth aletlerle çakışma mi yapiyor acaba diye onlari kapadim yine fark etmedi. Bazi yabancı forumlarda evdeki 2.4 modem i kapatin ,onla çakışma yapabilir demişler ancak mantıklı gelmedi. Ağustos ayında aldigimda bu sorunlar yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim hocam, korkuyorum ben xiaomi güncellemelerinden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akakçe de 518 tl ye bulunuyor. Sizden alıp kargo parası vs uğraşana kadar kupon bulup sıfırını kendi adına faturalı alır alacak kişi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alsın o zaman, hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Mesela akşamdan beri baya denedim kopacakmi acaba diye çok sık yapmadi. Ancak şimdi YouTube da dolanmaya başladım. Videolar arasi gezerken belki de her dk yapmaya başladı. Yaklaşık 10 sn lik bi donma gibi kumanda çalışmıyor. Ardından hiç birsey yapmama gerek kalmadan kendiliğinden düzeliyor. Acaba makine mi takildi diye düşündüm ancak mouse ile kullanima devam edebiliyorum,o takılma anında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |