< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam ben direk Google Play den kurdum. Smart Tv desteği varmı üyeliğinizde? Ondan çıkmıyor olmasın Canlı Tv? Yoksa direk menüde çıkıyor hocam. Ekstra biryerde değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() xiaomi mi stick 188 Tl ye geliyor trendyol cüzdan kuponuyla. Mi box s le çok farkı var mı bunun acaba? |
4K vs 1080p farkı var benim bildiğim. Ekleme: 2 GB DDR3 vs 1 GB kaç olduğu belli değil USB port vs micro USB o da güç için USB bellek takıp video izlenmiyor muhtemelen. 3.5 mm ve optik çıkış vs ekstra ses çıkış yok. 350 ye kadar düşmüştü dün Trendyol da bence box S alınır, 1 senedir kullanıyorum memnunum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 13 Kasım 2020; 8:50:28 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 13 Kasım 2020; 12:32:26 > |
Uydu üyelikleri Smart Tv desteklemiyor diye biliyorum hocam. Sebebi budur muhtemelen. Bende direk Bein connect Eğlence paketi üyeliği var, Smart Tv destekli olarak. Ekstra ücret istiyor Digiturk Smart Tv için bu pakette de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diger konuda da belirttim. Mi stick Evde 2 tane var, günlük kullanım için yeterli. Ama amaç Medya tüketimi ise Kesinlikle Mi box tercih edilmeli. Evdeki Mi box ilk model (Mi box 3), bazen açılmama sorunu oluyor arkadaki fişi söküp takıyorum. Ama buna rağmen Mi box dan daha çok memnunum. İmkan varsa, Usb den film izlenmeyecekse Apple Tv tavsiye ederim direk. Yüksek fiyatli cihazlar yanında en azından görüntü kalitesi vs. Açısından Çok memmumum AppleTv den. İkinci eli de nispeten iyi fiyatlara bulunabiliyor. Ama Android Tv kadar işlevsel değil tabi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim cihazda yüklü de dışardan yüklemişim apk olarak o zaman yanlış hatırlıyorum demek kusura bakmayın. |
Watched uygulaması kadar tv kanallarını iyi gösteren program var mı? |
ip tv uygulaması mı bu acaba ? |