< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
miboxta beinconnect uygulaması var eğer üyeliğiniz var ise izlersiniz ama size bir tavsiyede bulunayım miboxta beinconnnect uygulaması rezalet stabil çalışmıyor canlı kanal geçişleri ergonomi rezallet ben ücretsiz bi aylık üyelik başlatıp denedim bu kadar çok hata veren bi uygulama görmedim belki ileri de düzeltirler ama çok kötü bi deneyimdi benim için... tv izlemk için vodafone tv ya da turcell tv plus daha iyi sanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 31 Ekim 2020; 22:32:34 > |
eğer modeminiz 5ghz ise bence gerek yok ayrıca 170 tl ye satılıyor şuanda telegramda. |
Telefon için olanın APK sını indirip kurun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kaç ay öncesine kadar evet ama şu an bilmiyorum. Arkadaşım mi box almıştı,bu şekilde benim hesabımla açıp denemiştim,buna göre lig maçları için üyelik alacaktı.Hala aynı APK üzerinden bein connect uygulamasının smart TV paketi olmadan kullanıyor,maçları sıkıntısız izliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Tv+ in Android Tv uygulamasinda O an hangi yayin olduğunu nasıl anlıyoruz? Bein connect ve Dsmart Go da direk suanda hangi yayında olduğunuzu anlıyorsunuz veya önceki yayinlara direk geçiş yapabiliyorsunuz. Tv+ da ancak geri sara sara önceki yayinin baslangicina gitmeniz gerekiyor. Bu özelliği sevmedim Tv+ da, ama dediginiz gibi hu durum haricinde en kullanislisi da Tv+. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |