Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.711
Cevap
620
Favori
1.177.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olymposant kullanıcısına yanıt
    Ben 1 haftadir kullaniyorum. Son versiyona guncelledim aldigim zaman, ayni zamanda prime tusu olan yeni modeli kullaniyorum. Soylenildigi giBi hicbir sekilde kopma vs yasamadim. Su an icin fazlasiyla memnunum diyebilirim.

    Apple tv performansi beklerseniz muhtemelen memnun etmez ama fiyatina gore dusunursek cok basarili buldum cihazi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olymposant kullanıcısına yanıt
    Saydığın 3 uygulama için biçilmiş kaftan. Tek sıkıntı tv+ ta idi, o da son güncellemeyle mükemmel oldu. Ben 4 aydır kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım. Ki ben 2.4ten bağlanıyorum. 5 ghz varsa daha iyi olur.
  • Çok teşekkürler yorumlarınız için. Sormak istediğim 2 soru daha var,

    cihaz açıldığında tv’yi de otomatik açıyor mu? Bir de ses tuşları ile tv kontrol ediliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olymposant kullanıcısına yanıt
    Bende modemle cihazı yan yana koydum. bazı programları deneme amaşlı kurup kaldırdım ve cihazda wifi kopması başladı. Cihazı sııfırlayıp yeniden kurulum yapınca sorun düzeldi.

    Şu an tek soorunum. Netfilx'ten çıkıp cihazı kapattıp açtığımda cihaz netflix ile açılıyor ve çıkış işlemi çalışmıyor. Ya cihazı kapatmadan önce başka bir programın üstünde bırakmak gerekiyor ya da cihazı yeniden başlatmam gerekiyor. Bu soruna henüz bir çözüm bulabilmiş değilim. Netflix program güncellenince düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olymposant

    Çok teşekkürler yorumlarınız için. Sormak istediğim 2 soru daha var,

    cihaz açıldığında tv’yi de otomatik açıyor mu? Bir de ses tuşları ile tv kontrol ediliyor mu?
    Takacağınız tv de hdmı cec özelliği varsa tv nin kumandası ile mi box ı da kontrol edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilot1903 P kullanıcısına yanıt
    Google home kurun hocam. Bir de telefonunuzda açtığınız her medyada ikon çıkıyor zaten. Hatta bildirim çubuğuna da aynı simgeyi eklerseniz direk ekran paylaşımını yapabilirsiniz.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bu özelliği fark ettiğimde çok şaşırdım. Kutuyu tamamen kontrol edebiliyorum tv kumandası ile. Hatta Netflixde ileri geri alma, menüde gezinme falan mükemmel çalışıyor. Kutuyu kapatınca tv de kapanıyor veya açılıyor. Alalı bir aya yakın oldu. İnanılmaz memnunum.

    Kopma sorunu ben de yaşadım ama modemden olduğunu düşündüm ki öyleymiş zaten (dark rangemax). Hemen iade edip Keenetic aldım. Repeater olarak kullanıyorum ve bir kere bile kopma yaşamadım. Hızımın yaklaşık %80'ini alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elturbo

    Xioami mi android cihazıma kodiyi kurdum. Kodi de samba üzerinden ayn wifi ağnıdaki dizüstündeki paylaşım verilmiş hdd ye bağlanmaya çalışıyorum fakat devamlı hata veriyor bağlanamıyor. dizüstü bilgisayar da win 10 yüklü ve tüm paylaşım durumları açık fakat kodi bir türlü göremiyor. sebep ne olabilir fikri olan varmı ? samba uzerinden win 10 yuklu bilgisayara bağlanan varmı içinizde ?
    Öncelikle Windows'a sabit ip vermek gerek. 192.168.0 veya 1 olarak başlar. Hangi ipyi vermişse, onu statik yani sabit olarak verin.
    Windows'da xiaomi diye bir offline kullanıcı yaratıp, şifre 1234 gibi bir şey verin. Kullanıcı offline olacak, mail adresi kullanmayacak.
    Klasörü paylaşıma açın. Paylaşım açarken, xiaomi kullanıcısını da paylaşılacak kişilere ekleyin.
    Bilgisayar isminizi basit bir isim yapın. Ahmet Mehmet, anapc, homepc gibi

    Kodi'den Add Network Location'a girin Video>Video ekle>Göster>Ağ lokasyonu ekle kısmından. Bende İngilizce olduğundan Türkçe tam karşılığı ne yazıyor bilmiyorum. Orada server'a bilgisayarın adını, kullancı ve şifreye de xiaomi 1234 yapın. Artık çıkar. Windows'un sorunu, ağdaki kullanıcıları direk görmek yerine, ağ kullanıcısını eklemek gerekmesi.

    Olup olmadığını haber verin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizilok

    Ortalama 50-60 gb lik bir 4k filmi usb den donmsiz sikintisiz izleyebilirmiyiz
    Pc'den stream edince takılma oldu biraz. Usb'den sorun olmayacaktır.

    Ekleme: Usb stick'e atıp denedim. Hiç bufferlamadan okudu. Pc'den aynı dosyayı denedim, 1 defa bufferladı, hızı yetmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 28 Mayıs 2020; 0:45:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzerme jr.

    Telefon için youtube premium alsak , mi boxtaki youtube uygulamasinda da reklamlar kalkar mi? Deneyen var mi?
    Smart Youtube TV. Aptoide TV keşfrette sağda 4. program. Açılırken soruyor reklamları engelleyim mi diye. Mükemmel bir uygulama.
  • Apple tv çin versyon benzer ürünler tek fark 3katlı fiyat farkı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s sport instagram hesabı android tv için uygulama yayınlandığını söyledi. benim cihazda play store girince s sport uygulaması çıkmıyor. tarayıcı üzerinden deneyince bu sürümle uyumlu değildir diyor.mi box s cihazım güncel halbuki android 9 yüklü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anaconda79

    s sport instagram hesabı android tv için uygulama yayınlandığını söyledi. benim cihazda play store girince s sport uygulaması çıkmıyor. tarayıcı üzerinden deneyince bu sürümle uyumlu değildir diyor.mi box s cihazım güncel halbuki android 9 yüklü.
    Henüz telefon versiyonu vardır. Android TV için yapmamışlardır. Ondan olur.
  • Merhabalar arkadaşlar

    TV kanallarını (canlı yayın ) seyredebildiğimiz bir uygulama var mı acaba ?
  • vuysal kullanıcısına yanıt
    Turkcell TV+ uygulaması var. Aylık 9.90 TL tüm kanalları canlı olarak seyredebilirsiniz + film ve dizilerde var uygulamanın içinde. Uygulama yeni güncelleme aldı 10 numara oldu.
  • Merhabalar, benimde mibox S cihazım dün geldi ve kurdum kullanıyorum, benim sormak istediğim pc ve box arası nasıl bağlantı yapabilirim pcdeki medyalarımı izlemek için filmleri vs. Usb ile izleyebiliyorum ama dizin olarak boxdan görmek için kodi yada pleks vs. kurmakmı lazım.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    bugün mesajıma cevap verdiler. s spor android tv uygulaması hazırmış.google onayı bekleniyormuş. bir kaç güne yayınlanacakmış.
  • Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    Plex üzerinden Pc nize sunucu kurarak basit bir yöntemle Mi box üzerinden Plex Media Oynatıcısı ile paylaşımlarınıza erişebilirsiniz. Kodi ile izlemek isterseniz Windows üzerinden paylaşmak istediğiniz klasörü ağ üzerinden paylaşıma açarak Kodi üzerinden erişebilirsiniz. Ayrıca paylaşıma açtığınız klasörlere her hangi bir dosya yönetisi uygulaması (örnek Solid Explorer) üzerinden erişim sağlayarak cihazınızda yüklü olan her hangi bir media oynatıcısını seçerek izleyebilirsiniz.
  • vuysal kullanıcısına yanıt
    Live Channels.

    Androdi 8.1 yüklü cihazlarda ön tanımlı olarak geliyordu. Tvirl uygulamasını kurarak kullanabilirsiniz. Tivimate'den çok daha başarılı ve hızlı buluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

    Turkcell TV+ uygulaması var. Aylık 9.90 TL tüm kanalları canlı olarak seyredebilirsiniz + film ve dizilerde var uygulamanın içinde. Uygulama yeni güncelleme aldı 10 numara oldu.
    tv+ da historiy, natgeolar varmı acaba 9,9 tl,lik pakette ve 24 saat geri alınıyormu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.