Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (449. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.357
Cevap
296
Favori
440.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Güncel yazıyor bende de hocam resmî Türkiye garantili içiniz rahat olsun
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ettim hocam 🖖


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, internette bulamadığım bir bilgiyi size sorayım. Bende mi band 3 var, bildirim olarak 5 bildirim sınırı var, bildirim bir text mesaj ise yanlış olmasın 100 karakter civarı bir içeriği sunup kalanı üç nokta yapıyor.


    Mi Band 5 kullananlar ve Mi Band 6 kullananlar bu eş zamanlı bildirim sınırını ve mesaj karakter içeriğini yazabilirler mi?


    Malum bazen sessize alınan konuşmalar haricinde bile baya mesaj akışı olabiliyor, hiç yoksa mi band 6 ile onlar telefonu ele almadan kısmen takip edilebilir mi merak ediyorum. Mi band 3'te 5 bildirim bunun için çok yetersiz, e-posta bile takip edilmez kolaylıkla. Ama üst donanımlar daha iyi olmalı diye düşünüyorum.

  • Son güncelleme ile hava durumu veri alınamıyor. Bu nasıl iş dostlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi Band 5 için orijinal şarj aleti önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa Dan mi band 4 aldım kutudan çıkardım bişey olmadı şarjı yok herhalde dedim şarja taktım ama gene ekran yok? Ürün bozuk mu ben bişey mi atlıyorum

    edit: şarjı tamamen bitmiş şarjda biraz bekleyince ekran geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 7 Mayıs 2021; 14:47:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba elimde SIFIR Mİ band 5 mevcut. Yurtdışı cihazdır. İlgilenen olursa pm atabilir. Fiyatta yardımcı olurum.

  • Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    Mi band 6 yı aldığım gün deneyimlerinizi paylaşırsınız diyen arkadaşlar için

    İphone 12 mini ile kullanılan Mi Band 6 İncelemesi

    Serinin tüm modellerini (1-2-3-4-5-6) kullanmış biri olarak 2 haftadan fazladır kullandığım Mi band 6 için en baştan çok net belirtmem gerekiyor ki.. Serinin En özel ve en iyi cihazı olmuş.


    Tüm serileri en az 1 ay olmak üzere kullanmıştım bu zamana kadar 6 serisinin diğerlerinden en büyük farkı artık kaba bir cihazdan bence piyasadaki bir çok cihazla yarışacak Fiziksel bir konuma gelmiş ve fiyat performans noktasında da çok ciddi bir değeri var olduğunu düşünüyorum ..


    Özellikle ekran boyutunun büyümesi ile neredeyse tam ekran kullanım şansınız oluyor.. Elbetde yazılımsal ya da donanımsal eksikleri var ama bulunduğu fiyat segmentinde bence çok F/P olduğunu söyleyebilirim

    Kullanım detaylarına gelirsek de;

    Bildirimler telefonla çok uyumlu hemen bilekliğe yansıyor.. Özellikle İphone ile kullanımda kısıtlamaların 1 konu dışında olmaması bence çok önemli. Gelen bildirimlerin hepsini büyük ekran da okuma imkânı tanıması birçok farklı kullanıcıya hitap ediyor. Bildirim noktasında tüm uygulamalardan tam verimli bildirimler alıyorsunuz. Özellikle 5 serisine göre farkı artık Whatshap Facebook v.b gibi uygulamalarında bildirimleri orijinal simgeleri ile geliyor. Önceki serilerde bazı uygulamaların simgeleri görünmüyordu artık bu seride görünüyor. Ama tabi yeni çıkması ve hiç güncelleme almamış olması sebebiyle Türkçe dil şuan için yok ve emojiler de bazen tanımıyor soru işareti olarak gösteriyor. Ama Türkçe dil desteği olmasa da mesajlarda tanımadığı harf yok tüm yazıları net şekilde gösteriyor bu bence çok önemli ama güncelleme gelince Türkçe dil desteği ile bence olası sorunlar ya da eksiklerde çözülecektir.

    Cihazın konum özellikleri dışında 5 serisi ile çok farkı yok. Yani 5 serisindeki donanımsal verim buna da var o yüzden 5 kullanıcıları 6 serisinde özellikle sağlık ve spor alanında fark yaşamayacaklar.Tek ve en büyük donanımsal fark yerleşik konum özelliği

    Cihazın pil performansı 5 serisine göre bence kötü. Ekran büyüklüğü ve sağlıksal verilerin sürekli kullanımı ile pil süresi max. performanslı kullanımda 6 7 gün arasında şarj süresi veriyor.

    Cihazında android - ios ile kullanımlarda konum özelliği dışında bir farkı yok. Güncelleme kaynaklı mı bilmiyorum ama yerleşik konum özelliğini spor aktivitelerinde iphone ile kullanamıyorum .. Hiçte araştırmadım ama iphone ile kullanımlarda konum özelliğini kullanamıyoruz sanırım ama bunun dışında diğer tüm hususlar tam performans sonuç veriyor.


    Sonuç Olarak

    6 serisi bence serinin en güzel tasarıma ve kullanım kalitesine sahip cihazı olmuş. Gelecek güncellemeler ile daha iyi olacağını düşünüyorum. Ama 5 serisini kullanan biri 6 ya geçmeli mi?

    Eğer tasarım olarak tam ekran istiyorsa geçebilir ama bunun dışında geçmeye değecek farklar yok. Ama 4 ve önceki serileri kullanan arkadaşlar hiç düşünmeden imkan varsa geçin derim..

    Benzer fiyat olmasa da aynı segment de bulunan Huawei watch fit ile karşılaştırma yaptığımda da watch fit den daha verimli ve daha uygun bir cihaz olduğunu düşünüyorum. O yüzden 350-400 tl arası alınacak akıllı aksesuar sınıfında 1 numaralı tercih Mi band 6 olduğunu düşünüyorum..

    Kalın sağlıcaklar J

  • Mi band 5 kullanıyorum, ilk çıktığında mi band 6 alayım diyordum fakat şarj olayı çok kötü olmuş. Mi band 5 şuan evde olduğumuz ve hareket etmediğimiz dönemde 7 günde %21 şarjı var, tabi normalde iş koşuşturmacası olunca maksimum 6 günün sonunda %10-15 kalıyordu. Günlük hayatta mi band 6 2-3 gün gidecekse benim için anlamı kalmıyor. Ama çok şık olmuş, bildirim okumak vs. benim ilk önceliğim sürekli iphone 11 ile bağlı kullanıyorum mi band 5'i ama 2-3 günde bir şarja takmak sorun olmasa Apple Watch se 44mm alırdım sanırım.
  • Arkadaşlar Mi Band 4 kullanıyorum, orijinal kordonu ve ekstra aldığım bir kordon çöp oldu. Önerebileceğiniz ucuz ve kaliteli kordon var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi band5 almayı düşünüyorum. spor yapan biriyim. ölçümlerine güvenilebilir mi (mesafe, nabız, adım)? deneyimleriniz nasıl? gps var mi içinde, mesafeyi nasıl ölçüyor?

  • chnd kullanıcısına yanıt
    Mi band gibi saatler sensör anlamında güvenilecek seviyede değil. Çok aşırı önemli değilse ölçümleri sadece ortalama bir sonuç görmek istiyorsanız olabilir tabi. Tamamen farazi bir örnek vermem gerekirse 12.000 adım atıp 11.000 görebilirsiniz mesela bu normal bir şey bu tip uygun fiyatlı bileklikler için.
    Daha doğru ölçümler istiyorsanız eğer mecburen daha yüksek fiyatlı apple watch, Samsung galaxy active 1-2, watch 3 gibi modellere yönelmek mantıklı olur. Mi band 5'ten önce Samsung galaxy active 1 modelini kullanıyordum ve ölçümleri gerçekten çok iyiydi ama active 2 modeli bence şuan hem fiyat hem de sensör anlamında apple watch haricinde en fiyat performans cihazı. Apple Watch zaten kendi ekosisteminin kısıtlamasından ötürü herkese hitap edemeyebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 13 Mayıs 2021; 0:59:51 >
  • 2-3; gün filan değil ya o nereden çıktı? Baya uzun gidiyor şarjı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

    GPS yok ki cihazda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    Mi band 6 da yerleşik gps özelliği var diye okumuştum sızdırılan özellikler de var demişlerdi sonrada çıkarıldı ise bilmiyorum ama olabilir evet GPS yok belkide
  • İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    Tüm özellikleri açık bir şekilde nasıl uzun gidiyor, duyduğum herkes özelliklerini kısınca 5-6 gün diyor. Mi band tüm özelliklerini aktif 6 gün gidiyor, yani bluetooth bağlantısı sürekli açık olarak. Bu saat taş çatlasa 4 gün çıkarır o şekilde, herhangi bir batarya arttırımına da gitmediklerinden zaten tahmin de ediyordum ama gayette normal zaten 3-4 gün gitmesi bu cihazın. Siz özelliklerini kısıp öyle mi kullanıhlrsunuz?
  • Arkadaşlar, bende iki gün önce aldım mi band 6 yı. Devamlı stres takibi hariç geri kalan her şey anlık takipte kullanıyorum. Büyük ihtimalle yarın şarj bitecek(Şuan 35%). Yani her şey açık ve takipte iken 100% şarj üç gün gidiyor. Bileklik sorunlu mu sizce?. Değişim talep etmeyi düşünüyorum. Kullananların da fikirlerini almak isterim.

  • mimar*ugur kullanıcısına yanıt
    Genel olarak çoğunluğun söylediği de sizinki gibi yani şarjı 3-4 gün gidiyor aslında normal kullanımda. Ölçümleri azaltıp, bluetooth bağlantısını gerektiğinde yapmaya gayret gösterirsiniz de 6-7 günleri bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimar*ugur

    Arkadaşlar, bende iki gün önce aldım mi band 6 yı. Devamlı stres takibi hariç geri kalan her şey anlık takipte kullanıyorum. Büyük ihtimalle yarın şarj bitecek(Şuan 35%). Yani her şey açık ve takipte iken 100% şarj üç gün gidiyor. Bileklik sorunlu mu sizce?. Değişim talep etmeyi düşünüyorum. Kullananların da fikirlerini almak isterim.

    Hayır 3-4 gün gitmiyor, bence iade edin siz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manesnuc

    Genel olarak çoğunluğun söylediği de sizinki gibi yani şarjı 3-4 gün gidiyor aslında normal kullanımda. Ölçümleri azaltıp, bluetooth bağlantısını gerektiğinde yapmaya gayret gösterirsiniz de 6-7 günleri bulabilirsiniz.

    Önce 2-3 dediniz sonra 3-4 gün oldu. Neyse hocam ben kullanıcı olarak o kadar az gitmediğini tecrübe ediyorum.

    Ayrıca az gitse de sorun etmezdim çünkü şarj etmesi en kolay cihaz aslında. Manyetik şarj ve kordondan ayirmama olayı büyük kolaylık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.