Bildirim
Xiaomi Mi Band 2 - 29.44$
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya ucuz diye tanıttılar aslında ama bu siteler bayağı eklemiş üzerine. Üzdü.
(Çin'de 22 dolar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32.dll -- 5 Haziran 2016; 22:32:59 > -
Gearbest de 30 dolardi sanirim -
Ben dayanamayıp Aliexpress'ten 30 dolara sipariş verdim.quote:
Orijinalden alıntı: Koreli01
Gearbest de 30 dolardi sanirim
http://tr.aliexpress.com/item/New-Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Miband-Wistband-Bracelet-with-Smart-Heart-Rate-Fitness-Touchpad-OLED/32677212146.html
-
Ürün güzel, ancak ben 25-28 dolar civarına inmesini bekleyeceğim. Xiaomi ürünlerini hep pahalı fiyattan ala ala sıkıldım -
Gereksiz pahalı. i5 plus varken alınmaz.quote:
Orijinalden alıntı: HeavyClocker
Ürün güzel, ancak ben 25-28 dolar civarına inmesini bekleyeceğim. Xiaomi ürünlerini hep pahalı fiyattan ala ala sıkıldım -
Kanmayın böyle preorder çakallıklarına 2 aya kalmadan 25$ bandına oturacaktır. -
Tasarımı çok şık, alınır, 25 dolar olsa güzel olurquote:
Orijinalden alıntı: hayalet_tr
Kanmayın böyle preorder çakallıklarına 2 aya kalmadan 25$ bandına oturacaktır. -
1s de ilk bu fiyatlarda çıkmıştı beklemekte fayda var -
i5 plusquote:
Orijinalden alıntı: Ah Sahm
1s de ilk bu fiyatlarda çıkmıştı beklemekte fayda var
makibes ID107
miband 2
Baya çeşit varmış.
Deneme amaçlı miband almıştım. Pek takmıyorum.
Şimdi 2 yi de deneyim diye düşündüm. Ancak fiyat rakiplerine göre çok geldi. Ayrıca rakiplerinin ufak tefek daha fazla özelliği bulunmakta.
Sizin tercihiniz hangisi olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 8 Haziran 2016; 23:25:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
i5 plus
makibes ID107
miband 2
Baya çeşit varmış.
Deneme amaçlı miband almıştım. Pek takmıyorum.
Şimdi 2 yi de deneyim diye düşündüm. Ancak fiyat rakiplerine göre çok geldi. Ayrıca rakiplerinin ufak tefek daha fazla özelliği bulunmakta.
Sizin tercihiniz hangisi olur?
i5 plus güzel ama metal kısmı 1 ayda paslandı. makibes i bilmiyorum. bence mi band 2 . kalitesinden şüphe duyulacak bir marka değil sonuçta -
Mi Band 1s kullaniyorum. 3 ay once filan elime ulasti. Kosu filan yapiyosaniz kullanilir. Ancak sinavlara hazirlaniyosaniz filan ben 1 aydir takmiyorum. Hic bi anlami yok:) -
Miband 2 siparişi verdim gelmesini bekliyorum. Saat özelliğininde oled ekranla beraber eklenmiş olması başlı başına kullanım amacı .quote:
Orijinalden alıntı: tur1st
Mi Band 1s kullaniyorum. 3 ay once filan elime ulasti. Kosu filan yapiyosaniz kullanilir. Ancak sinavlara hazirlaniyosaniz filan ben 1 aydir takmiyorum. Hic bi anlami yok:) -
mi band 2 de anlık nabız takibi var mı?quote:
Orijinalden alıntı: emiLL
Miband 2 siparişi verdim gelmesini bekliyorum. Saat özelliğininde oled ekranla beraber eklenmiş olması başlı başına kullanım amacı .
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar Mi Band 2 de gelen telefon aramalarında kendi ekranında isim gösteriyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY
mi band 2 de anlık nabız takibi var mı?
Alıntıları Göster
Siparişini veren ve eline ulaşan var mı? -
Paketim bugün ülkeye giriş yapmış, yakında cevap verebileceğim.quote:
Orijinalden alıntı: auafina47
Arkadaşlar Mi Band 2 de gelen telefon aramalarında kendi ekranında isim gösteriyor mu?
Siparişini veren ve eline ulaşan var mı?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: olivier_kahm
Ben dayanamayıp Aliexpress'ten 30 dolara sipariş verdim.
http://tr.aliexpress.com/item/New-Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Miband-Wistband-Bracelet-with-Smart-Heart-Rate-Fitness-Touchpad-OLED/32677212146.html
verdiğin link 45 dolar diyor. acaba zam mı geldi
-
Evet ben alırken 30 dolardı. -
quote:
Evet ben alırken 30 dolardı.
Ürün geldi mi acaba -
Apple watch ı olan birisinin bunu alması gereksiz mi arkadaşlar?quote:
Evet ben alırken 30 dolardı.
Benzer içerikler
- imei kapanma süresi sorgulama
- amazon yurtdışı alışveriş
- arnavutluk teknoloji mağazaları
- bu ürün seçilen ülkeye sevk edilemez
- alibaba"dan tek ürün almak
- hepsiburada global nedir
- temu gümrük vergisi
- temu alışveriş sınırı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X