Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.309
Cevap
75
Favori
430.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lazrail_60 L kullanıcısına yanıt
    Bu fırsat konusu falan değil bence buraya yazılan şuraya kargo şu zamanda geldi ya da kargom gelmedi ya da siparişim onaylandı gibi şeyler bana saçma geliyor bunlar bize yarayacak bilgi değil atıyorum biri arkadaşlar şu satıcıdan aldım garanti tr garantli ve fiyatı uygun kargoda hızlı geliyor burdan almanızı öneririm dese okey ama kargonuzun durumunu buraya yazmak saçma değil mi gerçekten?
    Yoksa istediğinizi konuşun.
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    spotify premium kullanıyorum.
  • Bencede bunun yerine android 10 ne zaman gelir hangi uygulamaları kurdunuz kılıf cam gibi seylerin konusulması daha mantıklı
  • Telefonun kronik bir sorunu varmı , redmi note 8 bakıyodum ama sorunluymuş.
  • ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    -telefonu almak uzere olan guvenilir satici sorar
    -telefonu siparis eden malum black friday kargo sikintilarindan dolayi teslimat tecrubesi olan varsa onu sorar
    -telefon eline gecen uygulamaydi suydu buydu sorar.

    bu siralamada senle ayni durumda olmayan insanlarin dusuncesine sorusuna nedir bu tahammülsüzlügün kardes rahatla az.
    forum bunlarin hepsini barindırabilir başlıgında yazdıgı gibi a3 ana konu. bütün sorular temel olarak a3e çıkıyor.
  • lazrail_60 L kullanıcısına yanıt
    Sen mesajımı okuyor musun? Kargosunun yerini söyleyen arkadaşlar için söylüyorum diyorum. Çok zor cümleler kurmuyorum. Kargom şurda kargom burda siparişim onaylandı siparişim kargolandı gibi bilgileri adım adım yorumlara yazmak yerine tecrübenizi öneri niyetine verirseniz zaten sıkıntım yok konuya her baktığımda birinin kargosunun bilgisini görmekten rahatsızlık duyuyorum. Gereksiz kalabalık ve kirlilikten başka bişey değil yaptığınız 100 sayfanın 50si kargo muhabbeti, ne kargoymuş arkadaş bekleyin gelir.
  • ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    Yav sanane isteyen istediğini yazar sen mi karar vereceksin insanların ne yazıp ne yazmaması gerektiğine ? Bir malı satın almadan öncede nereden alacağın sana nasıl ulaşacağı garanti süresinin ne olacağı önemli bilgilerdir. Ben bilseydim hepsiburadadan sipariş vermezdim mesela. Bu forumu okuyan insanlarda için iyi bir öneridir bu. Bu mala ulaşım süresi her daim önemlidir. Adam teknik özellik okumak isterse bunu heryerde okuyabilir. Burası ana konu. Cihazı almaya karar verme, satın alma süreci, kargo süreci, garanti süreci duruma göre iade süreci ve genel kullanıcı deneyimlerini içerir. Sen istiyorsunuz ki hep son kullanıcı deneyimi olsun. Ne kargoymuş arkadaş dediğin mesele insanların neredeyse bir asgari ücrete yakın para ödedikleri cihazın nerede olduğunu ne zaman geleceğini sormasınlar mı ? Herkes malum siteden sipariş edip mağdur mu olsun ? Herkese ne kargoymuş ya arkadaş bekleyen mi yazalım ? Burada bir kaç arkadaş mağlum kargo sorunlarını görüp hepsiburadadan sipariş vermediler. Yani senin gereksiz ne kargoymuş arkadaş dediğiniz mesele bir kaç kişinin sorununu çözdü. Forumlar sorun çözmek için vardır sorun yaratmak için değil. Ve sen sorun yaratıyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: otis abi

    Arkadaşlar bir şey farkettim. Fotoğraf ve video çekerken merceğin fiziksel yapısından ötürü olsa gerek, görüntünün kenarları resmen sünüyor. Özellikle video çekerken daha iyi anlaşılıyor. İnşallah yazılım ile düzeltilebilir.

    Not: Hem gcam ile hem de kendi uygulaması ile denedim.


    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    Beyler denediniz mi? Siz de farkettiniz mi? Acaba sadece benim telefonda mı var bu sıkıntı?




  • ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    rahatsiz oluyosan bakma kardes nedir bu bencillik.bende gayet net cumleler kullaniyorun tekrar oku biraz idrak et amacin sadece cevap vermek olmasin. sal gitsin isteyen istedigini yazar ne bu yok gereksiz kirlilik falan. sende istedigini yaz istedigine cevap ver bende senin bu burayi insanlari yonetme tavrindan rahatsiz oldum yazmak istedim yazdim bundan sonra yazmak istemicem yazmicam gayet net sende uygula
    buranin toprak sahibi sensin de mütehitemi veremiyosun bu yüzden ?
    neyse sensin diyerek kapatiyorum sensin.
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    lazrail_60 L kullanıcısına yanıt
    Çok gereksiz insanlarsınız arkadaş.Rahatsız oluyorsan bakma demiş birde eleman. Son günlerde kara cumanın etkisiyle gecikti kargolar onun dışında türkiye içinde kargo maksimum kaç günde geliyor normal günde 1 haftayı geçen kargo mu var?? Ben diyorum ki doğru düzgün bilgi verecek veya soru soracak arkadaşlar yorum yapsın. Tutmuş burda benim kargom şurda 3 güne gelir mi? Benim sipariş onaylandı gelmesini bekliyorum. Benim kargom şöyle oldu benim kargom böyle gelecek diye diye konuyu boşa kirletmeniz beni rahatsız ediyor. Ne zaman konuya girsem konuda birinin kargosu yolda birinin geç kalmış peşinde. İlk defa siz internetten bu miktarlarda sipariş vermiyorsunuz bana gelmiş asgari ücret parasına telefon alıyoruz diyor sanki biz ekmek parasına alıyoruz. Kirletmeyin konuyu boş boş cevaplarınızla gelecek kargonuz bekleyin. "Cihazı almaya karar verme, satın alma süreci, kargo süreci, garanti süreci duruma göre iade süreci ve genel kullanıcı deneyimlerini içerir." demişsiniz bu dedikleriniz beni rahatsız etmiyor sadece "KARGO BUGÜN VERİLDİ" yazan arkadaşlara söylüyorum neden bu kadar üzerinize alındınız gocunup yanıt verdiniz anlamış ta değilim azıcık kafanızı çalıştırsanız herşeye maydanoz olmazsınız belki. Gocunan arkadaşlar dışında TAVSİYE veriyorum lütfen RİCA EDİYORUM lütfen kargonuzun durumunu yazmayın bilgi almak amacıyla veya vermek amacıyla birşeyler yazın kargonuz kimseyi ilgilendirmiyor. O kadar yabancı forum okuyorum hiçbirinde "Arkadaşlar benim kargom şurda buraya ne kadarda gelir" yazmamış, kalkmış birde burda savunmasını yapıyorsunuz. İyi forumlar arkadaşlar ne kadar forum adabını bilmesenizde.




  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] varmı benimkinde de




  • otis abi kullanıcısına yanıt
    Zaten ayarlarda da merkez odaklı olduğunu söylüyor telefon .egerki siz odak secmezseniz resmin ortasını odaklayacaktir.
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Anıl Bey,
    Odaklamadan bahsetmiyorum. Fotoğrafın kenarları bozuk çıkıyor. Ben odak belirlesem de belirlemesem de fotoğraf kenarları sünmüş şekilde çıkıyor.
  • otis abi kullanıcısına yanıt
    benim attıklarım nasıl bozukmu fark edemedim
  • TheDisci T kullanıcısına yanıt
    Sizde bozulma farkedemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otis abi -- 10 Aralık 2019; 21:24:57 >
  • TheDisci T kullanıcısına yanıt
    Biraz daha uzaktan deneyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.