Şimdi Ara

Xiaomi Mi A1 incelemesi: 'Fiyat/performans canavarı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pili 4000 olsaymış daha iyi olurdu malum ekran büyük.bu gidişle ülkemizde samsung ve diğer büyük firmalar indirim yapmazlarsa piyasanın hakimi çinli firmalar olucak ve sömürülmekten vazgeçicez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Oyun testlerindeki yarış oyununun adı ne acaba ?

    real racing 3
  • Benim gordugum fiyati yakin olan markadaslarindan en buyuk farki ekrani aydinlik.Misal r. note 4 e gore cok aydinluk,max2 dende bir miktar.

    Pil bir miktar daha buyuk olsa imis iyi olurmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi bu absürt piyasada 1000 tl ortalama fiyat/performans sevici biri için güzel telefon 1000-1100 civarlarına inince tadından yenmez. 1100 küsürlere alınabiliyor özellikle special edition kırmızı rengini çok beğendim.

  • İncelemeyi telefon çıktıktan bir yıl sonra çekmeniz çok mantıklı üstadım(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kolpaçino Özgür

    quote:

    Orijinalden alıntı: tarlabasi

    Kalitesinden şüphem yok. Fakat ben şahsen miui olmayan bir xiaomi telefona para vermem. Xiaomi'yi xiaomi yapan bence harika arayüzü.

    aynısı tıpatıp sadece miui versiyonu olan mi 5x alabilirsin

    Tabiki hocam. Şuan telefon alma düşüncem olursa değerlendiririm.
  • Arkadaşlar ciddi olarak önerir misiniz telefonu sizde? Oyun hiç oynamam, yalnızca sosyal medya ve kamera. Bir önceki telefonum meizu m2 note idi. Şimdi mi A1 32 gb modelini oldukça beğendim ama kararsızım.
    Birde redmi note 4x modeli. ikisinin arasında kaldım pek anlayan birisi de değilim. ancak bunda android one-saf android olmasından dolayı sanki benim için daha iyi. miui arayüzü oldukça karışık geliyor bana.
  • Selamlar, beklentileriniz çok yüksek olmadığı için iki modelde sizi tatmin edecektir. Yaklaşık bir aydır A1 kullanıyorum

    ve oldukça memnunum. İki modelde kafa kafaya sayılır, fark olarak A1 çift kamera ve google güncelleme desteğine sahip olacak.

    Tercih olarak A1 seçerseniz pişman olmazsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 4 Ocak 2018; 23:57:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furi

    Selamlar, beklentileriniz çok yüksek olmadığı için iki modelde sizi tatmin edecektir. Yaklaşık bir aydır A1 kullanıyorum

    ve oldukça memnunum. İki modelde kafa kafaya sayılır, fark olarak A1 çift kamera ve google güncelleme desteğine sahip olacak.

    Tercih olarak A1 seçerseniz pişman olmazsınız

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Yakın zamanda ben de A1 ailesine katılacağım, kararımı verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu ben almam, yazılım olarak bana bir avantaj sağladığını düşünmüyorum,xiaomi zaten mıui yazılımı gayet stabil hızlı, ayrıca güncelleme desteğini uzun yıllar koruyor,google 2 yıl garanti verirken 4 yıllık telefonlara dahi güncelleme desteği veren bir firmanın neden android one programına katılayım ki? tek avantajı yeni bir android sürümünü herkesden önce alacak olmam, bu da benim önceliklerim arasında olmadığı için bu telefonu almam,bunun yerine redmi note 4 alın onun bataryası daha yüksek,belki birkaç açıdan donanımsal olarak daha güncel olsada bu telefon, bence redmi note 4 ve mi5s tam fiyat/performans canarı telefonlar

  • xiaomi ön kamerasındaki gece fps düşüşünü ve kamera mikrofon sorunu ve arka kameradaki gece dalgalanmayı ayarlasa en iyi telefon markası olur bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thinkfloyd

    Bence xiaomi demek miui demek

    miui yoksa samsung alın daha iyi
  • arkadaşlar google android one programında olması ve arkada çift kamerası benim için alınabilir telefon lakin özellikle portre fotosunu merak ediyrum nasıl iyi çekiyormu yani foto çekicem ve obje arkası flu oluyormu

  • Kulaklıktaki hissing sorununu nasıl çözebilirim hangi kulaklığı kullanmam lazım
  • Mesajım bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata güzel duruyor,ancak kimse fark etmedimi sar değeri çok yüksek geldi bana fikri olan ?
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Çift sim kullanım senaryosunda böyle. Zaten büyük bir şehirdeki günlük yaşantıdaki radyasyonun yoğunluğu nedeniyle bu telefonun sar değeri sinek ısırığı bile değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a1 & c7 hangisi alınır?

  • Aflarına sığınarak , incelemeyi yapan moderatörlerin özellikle kamera performansı üzerine yazdıklarının tamamen kağıt üzerindeki verileri okuyarak yapılmış olduğunu düşünüyorum.

    1 aydır telefonu kullanıyorum. Video çekim performansı hariç herşeyiyle memnunum.

    Ancak burda video ile ilgili bir paragraf açmalıyım ki , hayatımda gördüğüm en kötü video çekim performansına sahip telefon cihaz olduğunu söylemeliyim. OIS olmadığı için çok stabil bir sonuç beklememek lazım ama bu cihazdan alınan sonuç izlerken gözlerinizi yoracak kadar titreşimli.

    Jenerasyonu ve fiyat aralığına bakmaksızın bugüne kadar kullandığım telefonlar içinde en kötü video çekeni.
    Zorunlu anlarda görüntü kayıt etmek için kullanılabilir... Keyif için video çekme planı olan arkadaşlar kesinlikle almasın...

    (Telefonumdan çok memnunumve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu da ayrı bir detay :)

    Saygılar.




  • cihazı hb dadan 1300 tl ye aldım.bu fiyata bu özellikte başka tlf yok.görünümü kasası güzel.typ c girişli qc3 desteği yok.oreo 8.0 yüklendi.kutudan cam koruyucu film çıkıyor cam değil.şarj olurken 2.0 amp ile doluyor hızlı.pil iyi gözüküyor.yl geçince ne olur bilmiyorum tabii.global versiyon adaptörü bize uyumlu ek uca gerek yok.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.