Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mrkablocu , mrkablocu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.122
Cevap
88
Favori
377.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eser360 kullanıcısına yanıt

    Mi A1 yani tissot olana bakacaksınız.


    download.lineageos.org
    LineageOS Downloads
    https://download.lineageos.org/tissot
  • Arkadaşlar hala bu cihazı kullanan var mı? Ben sanırım 4 yıldır kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli cihaz, o kadar özensiz kullanmama rağmen ekranı, kasası sıfır gibi. Xiaomi şu an amiral cihazlarında bu kadar kaliteli malzeme kullanıyor mudur tartışılır valla.

    Lakin telefonumda 2 yıldır falan multitasking sorunu vardı. Bu sorun düzelir umuduyla geçen hafta telefona aldığımdan beri ilk defa format attım. Sorun düzeldi ama 1 hafta sonra yine multitasking problem olmaya başladı. Mesela chrome da bir site açıkken instagrama geçip geri chrome a geçince o sayfa baştan yükleniyor bu da baya sinir bozucu. Tahminimce planlı eskitmeden dolayı kasıtlı yapılmış gibi. Çünkü mi a1 bence performansıyla hala tatmin edici, adamlar zorla yenisini aldiracak

    Bir de gps hiç stabil çalışmıyor. Araba sürerken rota yapınca hep sinyali kaybediyor, başka konumlarda gözüküyor vb. bu da sanırım çok fazla yere düştüğünden olabilir.

    Bu sorunları benden başka yaşayan var mı acaba? Cevaplar için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • netstat kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    ben de 4 yıldır kullanıyorum.

    5g cihazların biraz daha ucuzlamasını bekliyorum.

    Ben neredeyse son iki yıldır cam koruması kullanmıyorum. Alacağım yeni telefonun böyle metal kaplaması olması çok zor.


    Orjinal romdayım. Sorunlar bende de aynen var.


    Uzun süredir multitasking problemi var. Pil optimizasyonuyla ilgilidir kendi kendine programları kapatıyordur diye çok takılmadım. 4 gb ram de tutması gerekirdi bence de.


    normal google haritalarda devamlı gps unutuyor. bu yüzden tomtom ve igo kullanıyorum. bunlarda unutma yok.

  • Bilgilendirme için sağol, o harici gps programlarını ben de deneyeyim bi. Senin kullandıkların apk full sürümler mi yoksa normal free play store dan mı edindin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki türünü de denedim bağlantı sıkıntısı yaşamadım. Haritalar programında neden sorun yaşıyoruz elbet onun da çözümü vardır.

  • Yaklaşık 4. senem dolmak üzere, hala sapasağlam çalışıyor ve şarjı nerdeyse 1 gün yetiyor ki gün içerisinde ortalama üstü kullanırım. Pixel Experience kullanıyorum yıllardır, en son Android 12'ye geçtim, hala yağ gibi akıyor.


    Son bir senedir şarj soketi kısmında sıkıntı yaşıyordum. Type-c kablonun tek tarafını takınca yavaş şarj oluyordu. Kabloyu ters çevirince normale dönüyordu. İki tarafı da aynı diye biliyorum, pek anlamış değilim. Bütün kablolarda aynı sorunu yapıyor. Buna ek olarak son bir ayda temassızlık sorunu yaşamaya başladım. Elime aldığım anda şarj bağlantısı kesiliyor. Bilgisayara taktığımda sadece orijinal kabloyu tanıyor. U-green kablomu veya diğer kablolarımı tanımıyor.


    Soket değişimi için Kadıköy'de bir yerden fiyat aldım. Yaklaşık 210 TL dediler. İstanbul'da daha uyguna sorunsuz bir şekilde şarj soketi değişimini yapan bir yer önerisi yapabilecek var mı?

  • Worqua kullanıcısına yanıt

    hocam bu pixel experience dediğin custom rom falan mı oluyor? ben de multitasking sorunu var ve bu senin kullandığın sistem sorunumu çözebilir. youtube videosu vb. var mıdır tavsiye edebileceğin kurulum rehberi olarak.

  • netstat kullanıcısına yanıt
    TechiBeeyoutube
    This guide will help you install any rom on xiaomi mi a1 and this is only possible way and little bit different method from other devices due to its 2 partition. So make sure to watch the complete video. Downloads: Recovery: https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/recovery-twrp-3-1-1-0-touch-recovery-t3688472 Magisk: https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 *****TOP PURCHASE FEBRUARY***** Amazon ECHO Dot : http://amzn.to/2Fhtfsf BOYA MIC : http://amzn.to/2FiwiRc Photron Tripod : http://amzn.to/2of75zP Samsung Note 8 : http://amzn.to/2HzDYiM Amazon Fire TV Stick : http://amzn.to/2Cz4Onk Micromax HD tv : http://amzn.to/2HwpiRi Honor 7X : http://amzn.to/2HySkQk Galaxy On7 Prime : http://amzn.to/2olUslL ***** OTHER USEFUL VIDEOS***** XPOSED MODEULE : https://www.xda-developers.com/xposed-framework-for-android-oreo-beta/ Xposed Framework / Gravity Box on any device with Android 8/8.1!!!! https://youtu.be/6iLR-kXwW4A Google Camera | Portrait | & Dolby Atmos on Oneplus 5. https://youtu.be/ebKGHbk4Yfw Z- Unleashed Rom: https://youtu.be/RHWDlzOy8eg Oneplus Switch Review : https://youtu.be/K60XojBdUUM ONEPLUS 3/3T Gets face Unlock feature: https://youtu.be/0drJpC3Y4QA Cardinal Xtended Oreo 8.1 for oneplus 3/3T!!! https://youtu.be/WJPaI-ymM_o StarWars Theme For ONEPLUS 5 !!!! https://youtu.be/GByKDetTE6I Portrait Mode for Non Pixel Devices!!! https://youtu.be/I_Krke1j_nE GIVEAWAY STILL AVAILABLE: https://youtu.be/9Qg5y5_eM3w HYDROGEN OS VER-2: https://www.youtube.com/watch?v=O6wGfoXERVQ My previous video: AR STICKERS https://youtu.be/ELG73Oi73Q4 ONEPLUS 5 OXYGEN OS 5.0 With FACE UNLOCK feature: https://youtu.be/9FtumoaRsjA Do Subscribe & Do not forget to give Thumbs up. YouTube : http://www.youtube.com/c/ashokmor007TechiBee Facebook : https://www.facebook.com/TechiBee007/ Twitter : https://twitter.com/ashokmor007 Telegram : https://t.me/joinchat/FsWYfVGJ993EsZMFSAKd-g
    https://www.youtube.com/watch?v=txZ-rm_a4ls

    Burdan bakabilirsin hocam.

  • Dikey olarak bir kısım çalışmıyor. Galiba ekran değişmesi gerekecek. 400 TL civarında ekranlar. Ekranda sorun yok. Dokunmatik değişimi sadece yapılabiliyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netstat kullanıcısına yanıt

    Hocam cihazı 18 nisan 2018den beri kullanıyorum.

    Chrome hatası için telefonu 3-4güne bi kapatıp açmak gerekiyor bence arka planda bişeler birikiyor kendini korumaya alıyor. Kapatip açınca düzeliyor


    Gps sinyali kayboldu kısmına diyecek bişe yok bazen 12saat aktif sorunsuz çalışıyor bazen 2dk sürmeden hata veriyor sebebini bulamadım.


    Bunların harici zaten telefonda sorun yok parmak izi okuyucu ilk alındığı gibi salisede okuyor kamera mükemmel çekiyor dokunmatik ve şarjı süper daha ne olsun? 1150₺ye almıştım şimdi aynı telefonu yapsalar 11.500e vermezler bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla IPS LCD ekranlarda ekran ve dokunmatik birlikte değişiyor, ayrı ayrı değiştirilemiyor.

  • Eser360 kullanıcısına yanıt
    Komple ekran bakmak lazım o zaman. Fiyatlar çok yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 4 Mayıs 2022; 8:15:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba telefonu 4 senedir güzel güzel kullanıyorum ancak artık pil 1 günü zor çıkartmaya başladı daha önce batarya değişimi yapan ve taktığı bataryadan memnun olan var mı diye sormak istedim çünkü yedek bataryalarda çabuk eskime oluyormuş sanırım. Telefonu yenilemek de istemiyorum çünkü değiştirdiğime değecek telefon yok resmen.

  • Equexks E kullanıcısına yanıt

    ben dejiden aldım taktım. başta 1.5-2 günü çıkardı ama 2-3 ay sonra 1 güne düştü. şu an yoğun kullanmasam 1 günü tam kurtarıyor ama kullanırsam ya sabah ya akşam tekrar şarja takıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım teşekkür ederim ben de çabuk eskidiği yorumları üzerine sormak istemiştim zaten.

  • Merhaba hala telefonu kullanan var mı. 4 yıl oldu. şarj soketini değiştirdim geçen ay. Şarj olurken çok ısınıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pusuyadusenhamlet P kullanıcısına yanıt
    Hala kullanıyorum. Dokunmatik çizgi olarak çalışmıyor. Pil ömrüde çok azaldı. Hız olarak hala stabil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de adam gibi bir telefon çıksın ama 10 binin altında olsun diye beklerken beşinci yılı da yarıladım. ekran kenarındaki ince plastik artık kurudu dökülüyor. onun dışında hala sıkıntısız çalışıyor. bu kadar eski bir telefona pil almayı düşünmüyorum artık. eylül de çıkan telefonlardan biri ile değiştiririm herhalde.

  • Lineage OS bu telefon için en son Android 12.1 kullanan Lineage OS 19.1 sürümünü çıkarttı. Bu sürümü telefona yükledim. Bir önceki sürümde daha hızlıydı telefon, şu artık biraz daha yavaş olduğu hissediliyor. Xiaomi en son bu telefona Android 9 verdiğini düşünürsek Android 12 ile hala daha güzel çalışır diyebiliriz. Pil süresi azaldı ancak yeni pil takmak yerine güzel bir telefon denk getirirsem değiştiririm diye düşünüyorum.

  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt

    Selam Hocam.

    Stok Android 9 dayım. Orijinal kendi romu.

    Hiç bilmeyenler için LineageOS Adım adım nasıl yükleriz anlatabilir misiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.