Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.919
Cevap
44
Favori
213.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda biraz araştırma yaptım XDA da yapanlar ama sorunu düzelmeyen insanlar mevcut. Sanırım bu işlemin geri dönüşü yok :(
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Bu da iyi bir çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanAykut85

Bu konuda biraz araştırma yaptım XDA da yapanlar ama sorunu düzelmeyen insanlar mevcut. Sanırım bu işlemin geri dönüşü yok :(
    Bana mantıklı gelmiyor bu olay ama denemekten te zarar gelmez. Ayrıca varsın Netflix hd yada sd olsun ne fark eder ki 6inc bir cihazda. Ben abineydim bir aralar ve sd ye üyeydim gayet de güzeldi. Kampanyalı 8 lira gibi birşey di herşey açıktı. Diğer sorunlar yoksa cihazda salla gitsin kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı aldım içinden eu global (eea) romla çıktı 11 e yükselttim kameradan galeriye geçmej harici memnunum,mi global kullanan varsa memnun mu şarj süresi nasıl kameradan galeriye geçince hata veriyor mu ? Yazarsanız bootloder süresi doldu açıcam sıfırlanıcak eğer memnunsanız indirdim direk onu yüklerim yada mi pro rom gönderdi bi arkadaş onu yüklerim yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, Almanyadan gelecek bi tanidigima Mi 9 getirtmeyi dusunuyorum. Amazon fiyati 339 euro, baya ucuza gelicek.
    Telefon cift simli oldugu icin 4 + 4 = 8 ay kayitsiz kullanabilirim diye birseyler duydum. Bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?
    Alternatif telefon onerilerinizede acigim.
    Tesekkurler
  • shaolee S kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyatlara buralardan da alabilşrsiniz, çift hat 4+4 ay doğrudur, daha sonradan IMEI kaydı yapılabiliyor 50-70 lira civarına

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Güzel düşünmüşsün üstad tebrikler. Bunu feedbackleyip atmak lazım ama böyle kötü optimizasyon olmamalı. Telefonun nimetlerinden yararlanıp kendim izleyeceksem neye yaradı Mi9

• Arkadaşlar yurtdışı 6/128 gb. 2450 tl. Bu fiyata çok iyi. Donanım falan herseyini inceledim. Tek kafama takilan yazılım kısmı.
    Miui yabanci değilim daha önce kullanmıştım. Önemli olan stabilizasyon, bug vs..
    Yukarıdaki bazi postlarda bazi sorunlar dile getirilmiş. Mesela kamerada fotoğraf çekiminden sonra galeriye girmeme problemi gibi.
    Şuan durum nedir, öngörüleriniz neler?
    Kişisel olarak kullanıcı deneyiminizi ozetleyebilirimisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DntRx

Arkadaşlar yurtdışı 6/128 gb. 2450 tl. Bu fiyata çok iyi. Donanım falan herseyini inceledim. Tek kafama takilan yazılım kısmı.
    Miui yabanci değilim daha önce kullanmıştım. Önemli olan stabilizasyon, bug vs..
    Yukarıdaki bazi postlarda bazi sorunlar dile getirilmiş. Mesela kamerada fotoğraf çekiminden sonra galeriye girmeme problemi gibi.
    Şuan durum nedir, öngörüleriniz neler?
    Kişisel olarak kullanıcı deneyiminizi ozetleyebilirimisiniz?
    Galeri sorunu var evet onun dışında çok şık bir telefon, aşırı hızlı şarj oluyor, performans çok iyi, kamerası p20 pro seviyesinde, kesinlikle pişman etmez ve bu rakama böyle bir cihaz almak imkansız, ayrıca fiyat çok iyi nerden buldunuz o rakama

• MR_ kullanıcısına yanıt
    Sahibinden'de var hocam cok. Tek hat kayıtlı veriyorlar.
    Muhtemelen alacam gibi hocam ya.
    Aaslında meizu 16th de güzel cihaz.Meizu 16th de yazılım sıkıntı ve hic guncelleme almiyor deniyor.

• Android Q gelecek denildi yil sonuna kadar ama gelemedi hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı tam kaplayan ekran koruyucu öneriniz varmı? ilk aldığımda bir şey yapıştırdıyım gidiyor kenar boşluklar takıldıkça sinir etmeye başladı
  • Galeri sorunu eu rom son versiyonla çözülüyor Bilgilerinize..Konu cok ölü ama o kadar xiaomi çihaz kullandım amiral gemisi cihazın konusunun böyle olması üzücü..
  • İyi forumlar arkadaşlar,
    Mi9 ve Mi 9t pro arasında kalmıştım.Bu ve bunun gibi yaklaşık 500 sayfa forum okudum.Sonunda Mi 9 da karar kıldım. Ancak (Global cihazlardan bahsediyorum) şu malum işlemden sonra başta band 20 olmak üzere bazı bandların telefondan silinmesi nedeniyle cihazda şebeke problemleri yaşandığına dair çok sayıda şikayet okudum. Telefonun diğer ufak tefek eksilerini göze aldım ama bu band 20 olayı benim için önemli. Bazı forumlarda, bazı şahısların bu olayı çözdüğü (isim de veriyorlar) yazılmış. Dün ankarada mağazası olan ve sarı sitede çokca ilanı bulunan bir satıcıyı arayıp sordum ama adam sanki Fransızca konuşuyormuşum gibi davrandı bana:) durumdan bihaber yani.
    Sormak istediğim bu band 20 yi kaybetmeden malum imei işlemini yapmayı başarabilen biri var mı, bu sorun çözüldü mü? Elinde işlem yapılmış cihazı olup da band 20 den sinyal alabilen bir arkadaş varsa ve bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

• Çift hat IMEI repair çıktı mı ?

• fishuu F kullanıcısına yanıt
    Mi9 larda band20 sordum özellikle bu işi yapan 2-3 kişiye sorun olmadığını söylediler tek hat kayıt oluyor, mi9se ler ve mi9 lite larda band20 sıkıntısı oluyor hatta bende mi9se vardı sırf bu yüzden satıp mi9 aldım tabi almadan da araştırdım
    Ama şimdi mi9se de de band20 olayı çözülmüş yapan ve yaptıran arkadauvar ekran fotoğrafları ve video görüntüleri gönderdiler dedikleri gibi band20 aktif çalışıyordu

• Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Çift hat IMEI atabilen var ama tam anlamıyla stabil çalışmıyormuş bir hattın 4g şebekesinde birkaç sıkıntı varmış, yakın zamanda hallederiz dediler

• Saygun1987 S kullanıcısına yanıt
    Aslında benim işimi görür ama yöntem nedir acaba?

• Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Yöntemi bilmiyorum, mi9se forumunda okumuştum

• Saygun1987 S kullanıcısına yanıt
    Mi 9 aldım dediniz. Cihazınız yurtiçi kayıtlı mı yoksa imei işlemi yapıldı mı? Yapıldıysa siz band 20 kullanabiliyor musunuz? Sanırım googleplay den Netmonitör programıyla görülebiliyormuş.
    Hala bir çok forumda tartışılıyor bu band 20 olayı. kimi çözüldü diyor kimi ise çözülemeyeceğini söylüyor. Hatta çevremde bir çok arkadaş yaz aylarında aldıkları telefonları elden çıkardılar bu sorun yüzünden.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.