Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
156
Favori
752.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    İnsanların sorunlarını yazmasına niye tepki veriyorsunuz anlamıyorum güncelleme ile otomatik parlaklık bozuldu. Instagram bozuldu. Güncellemeden önce normal çalışan cihaz güncelleme ile normal çalışmıyor cihaz sahipleri tabiki bunları yazacak yazmalı da...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mi8 pro almayı düşünüyorum şu son indirimden sonra bütçem tam yetti. Sizce yılbaşıda yaklaşıyorken biraz daha indirim beklemeli miyim ? yoksa hazır indirimliyken alayım mı ? yardımcı olur musunuz stoklar tükenmeden yetişmek istiyorum.
  • 11.11 kampanyasindan aldığım sadece kurulum yapıp hat takmadığım beyaz 6/64 delta garantili cihazı 2650 den son olarak vereceğim arkadaşlar. Kartı ödemem lazım.2960 a almıştım bir de ön arka full body kaplama yaptırdım.Orjinal Global versiyon. Fazla para vermeyin güvenle alabilirsiniz :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mi 8'e bu güncelleme ile birlikte gece çekim modu, google camera desteği vs gelmeyecek miydi ? ne zaman gelecek bunlar bilginiz var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KharKhad

    Arkadaşlar mi8 pro almayı düşünüyorum şu son indirimden sonra bütçem tam yetti. Sizce yılbaşıda yaklaşıyorken biraz daha indirim beklemeli miyim ? yoksa hazır indirimliyken alayım mı ? yardımcı olur musunuz stoklar tükenmeden yetişmek istiyorum.
    Hocam bence bütçen yetiyorken al geç, piyasa çok tuhaf, sabah bir kalkmışsın fiyat artmış, bütçen yetiyorsa al, sonradan düşse bile kısa zamanda artar yine, riske atmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu tavsiyeniz nedir? Spigen ve Baseus yakınlık sensörü kapadığı için sıkıntı oluyormuş. O yüzden onlardan vaaz geçtim. Sizin tavsiyeleriniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu hey Google özelliğini kullanabilen var mı? Sabahtan beri uğraşıyorum sinirim bozuldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafakatitaaas

    Ya bu hey Google özelliğini kullanabilen var mı? Sabahtan beri uğraşıyorum sinirim bozuldu
    calışmıyor ok google hey google yada qmk google hiç biri
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yabancı forumlarda araştırma yapıyorum. Şimdilik öğrendiğim Xiaomi pocophone için çözüm üretmiş. Yakında mi serisi için de güncelleme olacakmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet detaylı ve objektif bir incelemeye başlama vakti geldi , konu olarakda açacağım ama önce buraya yazayım dedim.

    Xiaomi daha türkiyeye gelmeden önce Mİ5 Pro modelini dh den bir arkadasdan alıp xiaomi serüvenine başladım. Daha sonra Redmi 4x (askerdeyken) Mi note 3 ( şirket hattı olarak hala durur) , Redmi note 5 pro ( eşime aldım ). Ve şu an da Mi8 ile devam ediyorum.

    Bu telefona S9+ dan geçtim , neden geçtin diyecek olanlar olabilir , eşim s9+ ın kamerasını cok beğeniyordu bende ona hediye ettim ve hepsiburadadan Mi8 64 gb aldım.

    Bu telefon bir amiral gemisi bu yüzden herseyiyle karsılastıracağım. Önce Negatif özelliklerden bahsedelim.

    -Kamerası asla Dxomarkdan 99 puan alabilecek kapasitede değil. Gün ısıgında , ev içinde ve daha karanlık her ortamda s9+ ile yaptıgım karsılastırmalarda s9+ ın çok gerisinde kaldı. Özellikle gece resimlerinde tamamen çuvallıyor.
    - Video da 60 fps yok. İşlemci desteklemesine rağmen inatla 2018 yılında bize 30 fps video çektiriyor. 120 seceneği yerine 60 olması gerekiyordu.
    -Ön kamerası inatla , o kadar insanın şikayetlerine rağmen hala makyajlı çekiyor , alttan ayarı kapatsanızda fark etmiyor , ön kamera doğallıktan cok uzak.
    - Ses özellikleri asla bir amiral gemisine yakısmayacak seviyede.Hoparlör mono , dısarıya verdiği ses seviyesi normal ama gel gelelim kulaklık performasına yine sınıfta kalıyor. Aynı Bluetooth kulaklık ile s9+ da 7.seviyede dinlediğim müziği Mi8 ile 10.seviyede dinlerken yetersiz geliyor.
    - Always on Display yapıyorsun , iyi güzel de arkadaşım daha demezler mi 2 tane bildirim simgesi koymayı beceremezsen ben ne yapayım sürekli açık ekranı ?
    - Bildirim olayı tamamen fail , 2 saniye size yetiyorsa sorun olmaz.
    - Netflix ile haşır neşir olanlar uzak dursun. Çünkü xiaomi denen firma amiral gemisine Widevine L1 sertifikası koyamayacak kadar aciz bir firma. Özetle Netflix de 720p de dahi video izleme şansınız yok.
    - Ekran s9+ a göre cok sönük , muhtemelen aradaki ppi farkında kaynaklıyor.
    - Suya , toza karsı dayanaklılık yok ki ben s9+ ı tatilde defalarca havuzun içinde kullanan biriyim.
    - Bildirim panelinde yeterince özelliştirme yok , Nfc ekleyemedim bile. Bu belki madde olarak eklenmemesi gereken bir olay ama yazılım bakımından yeterince özelleştirme yok , en azından samsung kadar.
    - Google asistant sesli çalışmıyor daha dogrusu ok google wake up yok , yine yazılım hatası.
    - Daha hatırlayamadıgım bircok yazılım sorunu.

    Gelelim artılarına , eksisi çok ama begendiğim 1 2 özelliği de yok değil.

    -Arayüz çok akıcı , s9+ dan daha hızlı izlenimi veriyor ama s9+ ı 6 aydır , mi8 i de 6 gündür kullandıgımı varsayarsak biraz daha bekleyip bu maddeyi yorumlamak daha mantıklı.
    -Yüz tanıma inanılmaz hızlı.Yani neredeyse bekleme ekranını göremiyorsunuz.Bu konuda s9+ dan en az 2 kat hızlı ama ne kadar güvenli oldugu tartısılır cunku youtube da annesinin babasının yüzünü aynı yüz sanıp açan cihaz videoları var.S9+ kesinlikle daha güvenli ama Mi8 de ki hız çok başarılı sonucta politikacı değiliz yüksek güvenlik bizim için cok da şart değil.
    - Batarya performansı s9+ dan cok daha iyi. Daha kucuk bir batarya olmasına rağmen en az 1.5 saat daha fazla ekran süresi veriyor , bu maddeyide uzun kullanım sonucu yorumlamak daha mantıklı ama 6 ay sonrada s9+ dan daha fazla ekran süresi vereceğine eminim.
    - Telefonda tuşa basmadan ekranın açılması , uyanması özelliği oldukca pratik , belki madde olarak alınması yanlıs ama benım cok hosuma giden bir özellik g7 den s9+ a geçince eksikliğini cok hissetmiştim.


    Evet 1 haftalık kullanım sonrası sonuclar bu arkadaşlar.Bu sonuclardan ne gibi bir yorum cıkarttım diyenler olursa. Oldukca basit.

    1000-2000 tl arası herkese hala Xiaomi telefon öneririm , fiyatlarını sonuna kadar hak ediyolar.

    Ama bir cihaza 2900-3500 arası para verecekseniz tercihiniz Xiaomi olmamalı.En azından Mi8 şu anda bu fiyatlarda başarısız bir cihaz.




  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    https://www.aliexpress.com/item/Nillkin-for-Xiaomi-Mi5-9H-Amazing-H-H-Pro-5-15-inch-Tempered-Glass-Screen-Protector/32794059009.html

    Veya

    https://www.aliexpress.com/item/3D-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Mi-8-Mi8-SE-Nillkin-CP-MAX-Curve-Full-Coverage-9H/32854143554.html

    İkisi de sorunsuzdur.Birincide sensör ve kamera bölümü açık,ikinci de kamera bölümü kapalı sensör bölümü delik şeklinde açık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İbb trafik uygulamasi henuz android 9 u desteklemiyor. Pie yuklu hicbir telefonda calismiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 21 Aralık 2018; 10:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenler de konuda bölge değiştirilince gelen yüz tanıma özelliği ve ses düzeyleri ile ilgili bi mesaj vardı, bulamadım tekrar paylaşırmısınız acaba? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsap mesaj içeriğinin bildirim ekranında çıkmasını istemiyorum sadece ismi gözüksün nerden yapıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    İyi güzel yazmışsınız da hocam aradaki fiyat farkı ne olacak? Arada 200-300TL oynasa neyse de 1.000TL kadar fark var neredeyse, belki daha fazla. Kullanıcı zaten bu cihazı f/p yüzünden seçiyor. Sorunlar var, eksiklikler de var ne zaman düzelir oda belli değil ama f/p olarak normal bir kullanıcıyı fazlasıyla tatmin edebilecek bir cihaz. 4-4.5 TL fiyatı olan bir cihazla -2.5-3 bin TL fiyatı olan bir cihazı kıyaslamak pek doğru değil. Ama umarım yaşanan sorunlar biran önce çözüme kavuşur yoksa kullanıcılar fazlasıyla soğuyacaklar markadan.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte...
  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    G7 3400 Hocam ki 3300 e kadar indi ek olarak hafıza kartı girişide var , eğer kullanmadıgım bir cihaz olsaydı 300-400 daha fazla verip G7 alırdım.

    Neyse artık telefon değiştirmekten sıkıldım bende uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama bu süre sonunda bu hatalarından vazgeçmezse xiaomi , amiral sınıftaki cihazlarını artık tercih etmem.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Ben S9+ a göre söyledim hocam onunla kıyasladığınız için.
    Dediğinize katılıyorum "hatalarından vazgeçmezse xiaomi , amiral sınıftaki cihazlarını artık tercih etmem." Umarım kullanıcı geri dönüşlerini gözardı etmezler ve birşeyleri düzeltirler.
  • herkese merhabalar sıkı bir lg kullanıcısı olarak artık v30 alarak riske girmek istemniyorum.Lg den hayran kaldığım özelliklerin benzeri bu cihazda var mı merak ediyorum.

    çift tıkla ekran uyandırma ve kapatma


    galeride resim gizleme ve şifreleme

    always on display her zaman açık ekranda çalan şarkı için müzik player , takvim , mesajlaşma uygulamaları için içerik gibi özellikler var mı

    ekran beyaz tonlu mu piksel yanması gibi handikaplar var mı?

    kulaklık çıkışı mp3 için güzel mi ?

    dış hopoörler ve ahize sesi yüksek mi ?

    pil süresi ne kadar ?

    portre modu başarılı mı?google cam destekliyor mu?

    resim kalitesi s9 , v30 iphone x kadar var mı ?

    ekstra xiaomi ye özel özellikler neler?

    cevaplarınız için teşekkürler.Bir kısmını araştırdım ancak kullanıcı yorumları benim için daha iyi.




  • Mi 8 için pie güncellemesi yayınladı mi arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.