Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.303
Cevap
138
Favori
674.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefona revenge os kurdum güzel bir rom ancak pugb oynarken bu cihazda neden bu kadar sıkıntı yaşıyoruz anlayamıyorum. Cihaz ısınıp takılıyor ve harita geç yükleniyor. Oysa redmi note 7 gibi bir cihazda en yüksek ayarlarda rahatça oynayabiliyorum. Fps ve grafik ayarları düşürmek de işe yaramıyor. Çözümü olan varsa sevinirim.
  • batarya değiştiren var mı? bana link vericek var mı?
  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben değiştirdim bir sürü sorun çıktı. Orijinal bataryası yok maalesef hiçbir yerde. Telefonu değiştirdim netice olarak. Uygun fiyata değişim yapılıyor ama değişen bataryalar çok kötü. Benim telefonda düşük batarya ısısı uyarısı verip kapatıyordu kendini. Çok yavaş şarj olmaya başladı filan değiştirdim bende. Şimdi ara sıra oyun oynamak için kullanıyorum o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tnsmsk T kullanıcısına yanıt
    internette 80 tl'ye bataryalar var hepsi çakmamı :S ben bataryayı özellikle ke dim alıp telefoncuya götürüp değiştirmek istiyordum sırf telefonculara güvenmediğim için. hiç bulaşmayım o zaman.
  • Xiaominin batarya işine el atması gerek. Millet yan sanayi pillerle cebinde bomba taşıyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'da en az 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğu getirilmiş. Biz iki buçuk yıllık telefonun orijinal sarf malzemesini bulamadığımız için yenisini almaya zorlanıyoruz. Bu kur ve vergilerle yeni telefon filan almam. Orijinal batarya için hakkımızı aramalıyız arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anlamda memnun kalınan tek batarya sanırım

    154 TL|Turkey Post kargo, gümrük vergisi DAHİL|NOHON BM36 Xiaomi 5S Batarya
    https://www.aliexpress.com/item/32842894730.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Ekim 2019; 1:39:30 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Ekim 2019; 10:12:55 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Selam, sizin rom paylaşımlarınız heyecan verici gerçekten. Bootleggers için yazdıklarınızdan sonra uzun süredir stabil olarak kullandigim crdroid oreo'dan pie'a geçme bahanesiyle yüklemeye karar verdim. Benim için büyük iş, kolay değil alışmışlıkları bırakmak hele yeniden bir sürü app ve ayarla uğraşmak. Neyse temiz bir kurulumla yukledim yeni romu. Yavaş yavaş da ayarlari ve app'leri kuruyorum şu an. Ama ilk izlenimleri mi kisaca yazayim istedim kullanmak isteyen arkadaşlar için.

    - 2 kere pil bitirdim ve sonuçlar harika. 2 saat fark var eski roma gore. 4g-wifi karışık 7 saatten fazla bir süre verdi ki %60 4g. Pil için bile tercih edilebilir. Bu arada root ve gapps yok telde. Pil yonetimi başarılı olduğu için artık atk, greenify, L speed, kernel auditor gibi programları yüklememeye karar verdim. Şarjdan aldıktan 5 saat sonra 3 saat ekran kullanımı ile pil 65%, 11 saat sonra 6 saat ekran ile 33% Full 4g. Bu oranlarla full wifi ile 9-10 saat verecek gibi ;)
    - one hand mod var ki aradığım bir ozellikti. Ekrani saga veya sola doğru küçültüyor.
    - lineage tabali olduğu için sanırım alıştığım diğer özellikler mevcut bu romda da.

    Sormak istediklerim,
    - lockscreen' e direct dial eklemiyor (bu özellik olmasina rağmen) sorun ne olabilir?
    - volume tusu ile arama cevaplanmiyor? Ya da ben bulamadım.

    Ayrica bilgi için yazmak istedim, çözümünü kendi bulduğum gcam sorunu. Gapps yuklemiyorum ben ve bu da gcami çalıştırmıyormuş meğerse. Bunun icin de xda'de bulduğum çözümü paylaşıyorum. MicroG ile bu sorunu da hallettim ve daha once sizin paylaştığıniz asagidaki versiyonu sorunsuz çalıştırdim. Yalnız ön camerada yeşillenme var, sizden yardım alabilirim bu konuda da varsa bir öneriniz.

    MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3c_fix_TlnNeun_xcam_5_beta6.apk

    Google kamera uygulamasının indirme linki:https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603896791


    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/troubleshooting/#help12

    Sonuç olarak bu romu paylaşıp bilgi verdiğiniz için teşekkürler!! Özellikle pil konusunda çok şaşırttı ve mutlu etti beni.😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi Mi 5s  Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme
    Xiaomi Mi 5s  Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar ben 2 seneyi aşkın bir süredir cihazı hiç rom root falan girmeden dümdüz kullandım. Şimdi acaba miyadını hafiften doldururken geçenlerde Linage diye bir şey duydum bizim telefona da bir room çıkarmış. Denemek istiyorum. Yada onu boş ver bunu yükle bir daha ellemezsin telefonun bir yerine performanslı olur dediğiniz bir room varsa oda olur. Birde adımları nasıl yapmam lazım hiç girişmedim bu işlere varsa örnek video bu adımları takip ederek yap dediğiniz onu da alırsam çok güzel olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

    Merhabalar ben 2 seneyi aşkın bir süredir cihazı hiç rom root falan girmeden dümdüz kullandım. Şimdi acaba miyadını hafiften doldururken geçenlerde Linage diye bir şey duydum bizim telefona da bir room çıkarmış. Denemek istiyorum. Yada onu boş ver bunu yükle bir daha ellemezsin telefonun bir yerine performanslı olur dediğiniz bir room varsa oda olur. Birde adımları nasıl yapmam lazım hiç girişmedim bu işlere varsa örnek video bu adımları takip ederek yap dediğiniz onu da alırsam çok güzel olur :)
    Selamlar
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138536533

    İhtiyacınız olan böyle bir şey sanırım.




  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Vallahi tamda istediğim buydu şu an yola çıktım başka bir şehre gidiyorum döndüğümde yapacagim ilk iş bu olacak size yaptıktan sonrada ayrı bir teşekkür edeceğim 😊 çok sağolun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 13 Ekim 2019; 22:16:22 >




  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Şimdiye dek denediğim en stabil google kamera çok teşekkürler, keşke ön kameradaki hdr sorunu da bir şekilde çözülse mükemmel olurdu, diğer sürümleri denediniz mi siz linkteki, sorunsuz olan vardır belki yoksa ona göre deneyeyim ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatataftaf

    Şimdiye dek denediğim en stabil google kamera çok teşekkürler, keşke ön kameradaki hdr sorunu da bir şekilde çözülse mükemmel olurdu, diğer sürümleri denediniz mi siz linkteki, sorunsuz olan vardır belki yoksa ona göre deneyeyim ben
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

    Last 30 updates başlığındakilerden deneyebilirsiniz. Son sürümler genelde daha stabildir. 7.1.015 sürümleri Android Q(10) üzerinde çalışıyor onları denemeyin kuramazsınız. Bu arada Xiaomi mi 5S üzerinde Android Q(10) kurulumu üzerinde çalışıyorum. Boot menu'ya kadar gelebildim. Eğer boot etmeyi başarabilirsem XDA'daki rom portlayanlara da ulaştıracağım.




  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Selam, bu versiyonu kullanıyorum ve ön kamerada hdr ve portre çok iyi iş çıkarıyor. Hiz konusunda birşey diyemiyecegim ama.

    https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/Gcam_6.1.021_Advanced_V1.6.190614.0200.apk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Selam, bu versiyonda benim telefon ön kamera portre modunda yeşil çekiyor, sizde nasıl durum? Camera modunda ön kamera hdr kapalı sorunsuz dediğiniz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmexx


    Vay vay sürelere bak, Pixel Experience kullanıyorum ve batarya beni deli ediyor, geri kalanıyla güzel ama batarya çabucak bitiyor, ben de buna geçeceğim sanırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Selam, yeni programlar yükledikçe bu süreler düştü, şuan full 4g 0-100 5.5-6 saat aliyorum. internet, youtube ve sosyal medya ağırlıklı. Ayrıca uçak modu ile beklemede 8 saatte %5-6 tüketiyor nedense.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.