Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.303
Cevap
138
Favori
673.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FuryMan

    Arayüzden sıkıldıysan Substratum var :)

    Substratum'u RR de kurmuştum. Hatta Google Play üzerinden Swift Dark temasını da satın alıp yükledim. Fakat arayüz yine aynı, çoğunlukla renkler değişiyor ki aynısını RR ayarlar kısmından kendi de yapabiliyor. Bir kaç güzel tema daha buldum fakat 5.5 TL sıkılacağım bir tema için fazla geldiği için almadım. Denemek için apk aradım ama düzgün çalışanını da bulamadım. Miui'da stock durum çubuğu simgeleri, yazı fontu ve stock simgeler hoşuma gidiyor görsellik anlamında. Hatta MIUI 8 de Ocean Breeze teması vardı fakat MIUI 9 da kaldırmışlar, onun da düzgün çalışan dosyasını bulamadım simgeler sapıtıyor MIUI 9a yükleyince. Bir ara uğraşırsam tema editörlerinde deneyeceğim MIUI 9a uygun hale getirmeyi.



    İlginiz için teşekkür ederim bu arada. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LOS 15.1'de İnstagram'da veya herhangi bir programda bağlantı da problem yaşayan var mı? Akış yenilenemedi diyip internet almıyor, aynı şekilde twitch uygulamasına giremiyorum bağlantı hatası veriyor. Vpn uygulaması ile girebiliyorum ancak. Firmware güncel. Fikriniz var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 25 Ocak 2018; 11:33:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade kullanıcısına yanıt
    MIUI çok hantal ve kısıtlı geliyor bana, kendimi iOS kullanıyor gibi kısıtlanmış hissediyorum. Belki de 3-4 yıldır stock Android kullandığım için öyle gelmiştir. Ama beni soğutan şey parmak izinin düzgün çalışmaması ve bildirimlerin stock Android bildirimlerinin kullanışlılığının yanına yaklaşmamasıydı.



    Şöyle bir olay var ki artık sistem arayüzünü temalamak zorlaştı Oreo ile. Google bazı noktalarda kendi tasarım dilini dayatmaya başladı. Oreo OMS desteği ile geliyor ama bildirim paneli Java koduna gömülü olduğundan bazı noktalarına müdahale edilemiyor mesela. Ya da bildirim çubuğu simgeleri Nougat'ta değiştirebiliyordu Substratum ile, o da kalkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khalasar

    LOS 15.1'de İnstagram'da veya herhangi bir programda bağlantı da problem yaşayan var mı? Akış yenilenemedi diyip internet almıyor, aynı şekilde twitch uygulamasına giremiyorum bağlantı hatası veriyor. Vpn uygulaması ile girebiliyorum ancak. Firmware güncel. Fikriniz var mı acaba?

    Hiç böyle bir sorun yaşamadım, wipe yapıp devam ederse derdinizi XDA'daki konuya logcat ve dmesg çıktıları ile anlatın ki geliştirici incelesin sorunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iade

    Bugün LOS 15 kullandım. MIUI 9 un herhangi bir sürümü ile arasında ciddi ekran süresi farlı var. MIUI ile 3 saati zor görürken bunda oyun oynayarak 4saat 20dk civarı ekran süresi alabiliyorum. Oyun oynamazsanız 5 saati görür WhatsApp, web browsing vs. ile. Bu arada bulunduğum yer binanın zemin katında telefon o yüzden ya yarım çekiyor bazen kopuyor şebekeden. Bu duruma rağmen aldığım süre gayet etkileyici bence. Ama stock arayüzden bir süre sonra sıkılıp MIUI'a geri döneceğim gibi.

    Hocam ben full çeken yerde şebeke sorunu yaşadım los 15te. Ayrıca arama yapamıyordum, arama geldiğinde ben müdahale etmeden meşgul çalıyordu. Anlamadım neden ama şu anda los 14 kullanıyorum oldukça memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oreo'da tema denemedim zaten. MIUI konusundaki düşüncenize bildirim konusunda katılıyorum fakat MIUI 9 beta ile gelen yeni güncelleme ile bildirimler biraz daha düzeldi. Fakat hala stock kadar iyi değil. Parmak izi konusunda fark görmedim ben Oreo veya MIUI 9 arasında. Kısıtlama konusunda Mi 5s alalı xposed vs kullanmadığım için sorun yaşamadım. Her şey ihtiyaçlarla alakalı. Fakat Oreo nun şarjının MIUI 9 a göre en az %20 daha iyi gitmesi su götürmez bir gerçek.





    MIUI 8 veya 9 da ne kadar çekiyorsa telefon Lineage OS'de de o kadar çekiyor bende bir fark göremedim. Uygulama kısmında da bir sorun yaşadım diyemem. Sadece bir kez Clash Royale açılırken uygulama çöktü o kadar.



    Twitch.tv denemedim ama instagram sorunsuz çalışıyor bende LOS 15.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sıkıntı görünmüyor. İndirdiğiniz zip dosyasında veya yüklerken oluşan bir sorun olabilir.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade kullanıcısına yanıt
    Neden kaynaklandğını çözemedim, ilk defa gelmiyor bu başıma. Resurrection Remix'te de geldi başıma, sonra temiz kurulum yaptım LOS 14.1 kurdum, onda da oldu sonra 15.1 yükledim, bugün 3. gün yine başıma geldi. Düzenli kullandığım uygulamalardan birisi sebep oluyor sanırım. Adaway'den şüphelendim host dosyaları ile oynuyor falan diye, onu kaldırdım ama sorun devam ediyor. Nova laucher'ı kaldırdım vs. hala aynı. Wifi'de problem yok, mobil şebekeden giremiyorum.

    Google üzerinden gittiğim linklere de giremiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 25 Ocak 2018; 13:47:52 >
  • Arkadaşlar düşürme sonucu ekranı çatlattım ve kırılmaz yoktu. Telefon şuan kullanılıyor her şey sağlam ancak bir daha düşer ise daha çalışmaz gibi geliyor.Parmak izi çalışan ve ghost screen yapmıyacak ucuz bir ekran var mı ? Bir de ghost yapmıyacak parmak izi çalışmayan ekran da önerirseniz sevinirim.Pek anlamıyorum da tanıdık bir telefoncuya taktırmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce yeni bir güncelleme geldi Miui v9.2.1.0 Hayırlı,mübarek olsun inş. (Daha önce 9.1.1.0 sürümü Ota üzerinden gelmişti.)

    Ayrıca MIUI8 üzerine kurulmuş yeni Global Stable sürüm yayınlanmış.
    http://en.miui.com/download-314.html adresinden ulaşabilirsiniz. (Version: V9.1.1.0.NAGMIEI (MIUI8) Size: 1.3G)






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 26 Ocak 2018; 17:39:45 >
  • Banada şimdi geldi ama 9.1.1.0 yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Ghost Screen olayının çok abartıldığını düşünüyorum. Sonuçta kalıcı bir sorun değil, bir süre bekleyince düzeliyor. AMOLED ekranlarda da benzeri bir olay var, burn-in diye ama o çok daha ciddi. Ekranda görüntünün izi çıkıyor ve bunu düzeltmenin hiçbir yolu yok. Gördüğüm tüm Samsung'ların ekranında burn-in vardı.
  • 8.5.4.0 sürümündeydim 9.2.1.0 sürümü geldi hayırlı olsun.Xiaomi sonunda fark etti bizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MstfGcl

    8.5.4.0 sürümündeydim 9.2.1.0 sürümü geldi hayırlı olsun.Xiaomi sonunda fark etti bizi

    Bende aynı sürümdeyim ama bana 9.1.1.0 geldi sizin bölge hangi ülke seçili acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede miui 8 yazıyor o sürümde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can't Touch This

    Sitede miui 8 yazıyor o sürümde

    aynen yukleyen ayni acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.2.1.0 hayırlı olsun hepimize çok şükür
  • Bana 9.1.1.0 geldi acaba neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çindi herhalde
  • 9.1.1.0NAGMIEI uzun zamandır bekledigimiz bu muydu acaba?? Geldi kurdum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.