Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.303
Cevap
138
Favori
674.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kullanin. 4gb ram olmasin model? Sarj olayinda ben 4/32 kullaniyorum cok memnunum. onceden bir powerbank almistim onceki telefon icin 2-3 kez kullandim sadece evde bos bos yatiyor simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp bildirim sesi gelmemeye başladı bana, sadece bildirim ayarlarını sifirladigimda geliyor, başka ses atadigimda sadece titriyor. Başına gelen oldu mu daha önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IsO6

    Hayirli olsun gule gule kullanin. 4gb ram olmasin model? Sarj olayinda ben 4/32 kullaniyorum cok memnunum. onceden bir powerbank almistim onceki telefon icin 2-3 kez kullandim sadece evde bos bos yatiyor simdi

    Yok Hocam 64|3GB Su an guncelleme yapiyor bi bitirsin bakalim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui den güncel rom indirdim yükleyiciye giriyorum ama yukleme yapamıyorum hata veriyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ne zaman gelecek su guncelleme mi9 gercekten mi5s uvey evlat ya :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokberk4321 G kullanıcısına yanıt
    Twrpde dosya atılabilmesi lazım.Atılmıyorsa şayet pc üzerinden sideload ile yükleyebilirsiniz.
  • Beyler ya telefonun ses kısma ve power tuşu içine kaçtı, ne yapsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoldaşNapolyon @. Tek çözüm dolby atmos. twrp varsa kur hocam. Çok faydasını görürsün.


    erdinckarayel@ bence globali beklemek mantıklı değil. ilk çıktığından beri bu telefonu kullanıyorum ama her global sürüm mutlaka bazı eksiklikllerle geldi. İlla miui9 kullancaksanız beta'yı kurun. en azından bir hata olursa 1 hafta sonra düzelir. Hata yoksa istediğeinzi zaman güncellersiniz.


    GuitarxtanbuL@ hangi rom'dan, neye geçmek isityoresunuz. Onu yazın ona göre çözüm ürrtelim hocam.


    le_tatative@ geçmiş olsun hocam. ses kısma+ses açma+power tuşu yekpare şekilde. eğer sviçlerde sorun yoksa içini açar bir tamirci yapar ama swiçler gittiyse aliexpress yolu gözüküyor.

    https://tr.aliexpress.com/item/Original-New-Power-Volume-Flex-Cable-For-Xiaomi-Mi5S-Mi-5S-Plus-Side-Key-Button-Flex/32805388774.html




  • LTE BAND 20(800MHZ ) Açmanın bir yolu yok mu arkadaşlar? Çok lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usmcsas

    LTE BAND 20(800MHZ ) Açmanın bir yolu yok mu arkadaşlar? Çok lazım.

    Bunu beceren bi babayiğit olsa zaten anadolu insanının duaları ile sırf cennetlik olur başta ben olmak üzere ama yok maalesef. 3g kullanıyoruz..
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Hocam güvendiğiniz bi servis var mı kargoyla falan yollasam teli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIUI 9 kararlı güncellemesini ilk çıktığı gün manuel olarak yükledim, o günden beri kullanıyorum. Sorun diyebileceğim tek şey ekranın üst kenarında bulunan durum çubuğunun transparan bir şerit ile kaplanması. Başta yoktu, bir hafta sonra gibi görünmeye başladı. Tema değiştirince düzeliyor, sonra yine bozuluyor. Görüntüyü biraz bozuyor ancak çok kafaya takacak bir şey değil. Bunun dışında kendi kullanımımda bir sorun gözlemlemedim. Ne performans, ne de pil ömrü olarak MIUI 8'den farkı yok şimdiye kadar. RAM kullanımı genel olarak bakıldığında 200-300 MB kadar artmış. Ancak bu MIUI 9 kaynaklı mı, yoksa Android 7 kaynaklı mı bilmiyorum. Belki sonraki sürümlerde optimizasyon ile yine eski seviyesine çekerler. 4 GB fazlasıyla yeterli zaten.

    Google Pixel launcher: Lawnchair Launher
    Google Pixel ikonları: Pixel Icon Pack 2
    Günün saatine göre hareket eden dünya duvar kağıdı: Your World, Solar System





  • quote:

    Orijinalden alıntı: usmcsas

    LTE BAND 20(800MHZ ) Açmanın bir yolu yok mu arkadaşlar? Çok lazım.

    Var hocam forumda mi 5'in ana konusunda ilk mesaja sabitlenmiş şekilde anlatılmış ama mi 5s'e olur mu emin değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usmcsas

    LTE BAND 20(800MHZ ) Açmanın bir yolu yok mu arkadaşlar? Çok lazım.

    açmanın bir yolu var,ama kimse denememiş sanırsam,yabancı forumlara dikkatli bakarsanız mi5 deki açma yolu diğer qualcomm cihazlarla neredeyse aynı,anlatımları dikkatli okuyup aynısını yaparsanız bence band 20 açılır,xperia m5 de mtk nın bi uygulaması sayesinde diğer mtk cihazlar ve m5 de istenilen band açılıp kapatılabilinyodu,qualcomm daki yolda bunun gibi benim düşüncem,sadece birinin test etmesi gerekli,elimde mi5s olsa belki denerdim ama şuan eski telefonumun iadesini bekliyorum,sonuçlanana kadar mi5s alamıcam :( olan bir arkadaş gönülü olup test ederse çoğu kişi rahatlar,band 20 turk telekomda sıkıntı çıkarıyormu bu arada?yoksa sadece vodafonedamı sıkıntılı
  • le_tatative kullanıcısına yanıt
    Hocam çok bilinen bir cihaz değil. O yüzden güvendiğim usta bile hata yapabilir. Açıkçası o yüzden riske giremiyorum. Ama size tavsiyem aliexpreten o flexi satın alın gelsin. (2 dolar fazla verin takip kodlu,hızlı gelsin. sonra biraz araştırıp ustaya verin. Bulunduğunuz şehirde iyi ustalar vardır. Bu konuda en iyisi facebook ve whtasapp'dan yardım almanız. Özellikle facebookta Xiaomi konsunda sağlam ustalar vardır.
  • xda ve miui forum'da bu konuyla alakalı şeyler var. Fakat qcn dosyasıyla(kod değiştirerek) bu olayın çözülüp çözülmeyeceği konusunda kimse emin değil. Özellikle xda 60-80 arasındaki sayfalarda ve ilk sayfalarda bunu mekanik olarak bir müdahale(havyayla) yapılması konusunda şeyler okudum. Tabi bu mi5 için geçerli. mi5s için durum daha farklı olabilir de olmayabilrde.Mi5s için söylenti "Donanımsal olarak bu imkanlar var sadece diag kodunu değiştireek çözülür" şekilde. Ama kimse %100 emin değil.

    İmei değiştirmiş birisi olarak aynı dosyada o hex kodu bulup müdahele edebilirim. Yapabileceğim basit şeyler ama boş vakit lazım. Ayrıca turkcell kullanığım için açıkçası çok kafaya takmıyorum. Açıkçası tek başına çok zaman alır bu iş. Kod değiştirmek değilde bunu test etmek zaman alır. Türk telekom,vodafone hat bulmak lazım, Hadi bulduk o kolay diyelim... 38.873 km²'lik Konya'da(yaşadığım şehir) 20 band yayın yapan bir baz istasyunu bulucan. Tabi bu baz istayonunu bulman için önce 20.bandı destekleyen bir root'lu telefon bulup singal guru kurucan. Ondan sonra bu işler çözülür. Bunlar benim için biraz sorun.




  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbulda türk telekom hat ile sıkıtısız 4g kullanıyordum. Tokat'a dönünce 3g artık 4g yok yani.. bunun açılması benim için şahsen çok önemli. bunu deneyip başarmış konusunu açmış biri varsa araştırıp oraya da yönlendirseniz olur. Denemek lazım çünkü olduğu halde interneti yavaş kullanmak sinirimi bozuyor. telefon bildiğin 3g ..



    Bu arada 2 çekirdek çalışmıyor diyen arkadaşlar ayarlar- Geliştirici seçenekleri- bellek optimizasyonu kapalı seçerse 4 çekirdekte aktif çalışıyor. Bilmeyenlerin bilgisine..
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    al benden de o kadar.Turkcell kullanıyorum kafam rahat yahu :)
  • fatih448 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazım var hat üzerine. turkcelle geçin demek çözüm değil. varsa bunun çözümünü bulalım yoksa yapacak pek bişey yok. online oyunlarda fps düşüyor 3g yetersiz..

    mi5 ana konusundaki yöntemi denedim olmuyor, port seçemedim daha doğrusu nedense.. varsa band20 açabilen arkadaşlar çözümü bekliyoruz .. :)
  • medyanet60 kullanıcısına yanıt
    fatih448 kullanıcısına yanıt
    medyanet60 @ Hocam haklsınız ama benim bildiğim kaynaklar hep ingilizce. Bunu sadece siz kendiniz yapabilrisiniz. Tokatta bir kaç arkdaş bulup yapabilirsiniz. Eğer imei değiştiem konusnda biraz bilginiz varsa olay sizde. Anladığım kadarıyla işlem aynı. Sadece kod farkı var.

    https://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/progress-trying-to-unlock-bands-t3337476
    http://en.miui.com/thread-242834-1-1.html


    fatih448@ Fatura da öpmese daha da rahat olacam hocam. Ama yapcak birşey yok. Gül'ün dikeni, Turkcelin faturası maelsef can yakıyor.




  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.