Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5 videosu sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 5 videosu sızdırıldı





    Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli Mi 5 henüz piyasaya çıkmadı ancak internete sızdırılan görseller sayesinde artık az çok neler sunacağı belli oldu. Şimdi ise Xiaomi Mi 5 modelinin kısa bir incelemesinin yapıldığı ilk video internette paylaşıldı.




    Videodaki şahıs, tahta bir kaide içerisine oturtulan Xiaomi Mi 5 modelinin arayüzünde kısa bir gezintiye çıkıyor. Tarayıcı da dahil cihazın birkaç fonksiyonu kısaca tanıtılıyor. Görsellerde cihazın ekran çerçevelerinin inceliği dikkat çekerken, alt kısımdaki Home butonu da kendisini belli ediyor. Amiral gemi serisinde hep kapasitif butonları tercih eden Xiaomi, ilk kez Home butonuna yer vermiş oluyor. Muhtemelen parmak izi okuyucusu nedeniyle Home butonuna ihtiyaç duyuldu.




    Xiaomi Mi 5 amiral gemi modelinde 5.2 inçlik 2K ekran, 4 çekirdekli özelleştirilmiş Snapdragon 820 yonga seti, Adreno 530 grafik birimi, 4GB RAM, 16GB/64GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 3030mAh gücünde batarya şeklinde özellikler olacağı iddia ediliyor. Model yaklaşık olarak 309$ seviyesinde seyredecek. Android tarafının en güçlülerinden birisi olması beklenen Xiaomi Mi 5'in özellikle fiyat çizgisi çok ses getirecek gibi görünüyor. 




    Xiaomi Mi 5 yanında Xiaomi Mi 5 Plus adında farklı bir versiyon daha bekleniyor. Bu versiyonda ekranın 5.7 inç olacağı dile getirilirken, batarya da büyük boyuttan faydalanmak için kapasitesini artıracak. Videodaki cihazın Xiaomi Mi 5 Plus olacağını iddia edenler de mevcut.  

     







  • Tahta bir kaide demek yerine ahsap bir kaide dense daha şık olurdu sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 820+4gb ram anladıkta.Bu 16-64 gb depolama nedir ya.Snapdragon 820'den bahsediyoruz.4k diyoruz.2k ekran diyoruz.Depolama birimi artmalı.

  • 27 saniyelik videodan nakadar sonuc cikarttiniz helal size bravo

  • @1myst haklisin ama o cihaz test urunu olabilir...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Videodan göze çarpanlar. 1- Ekran kilidini tek seferde açamaması. 2- Scroll işlemi sırasındaki takılma. Snapdragon 820 + 4gb Ram + Android = Yağ gibi kaydıramama Android adam olmaz.


    bence ekranın açılmaması hata olmamalı çünkü insan kendi reklamında böyle basit bir hataya düşmez.
    Ekranda farklı bir teknoloji olabilir çünkü adam hareketi yaparken hiç tetiklemeden 2 kez yapıyor. Ekran parmak izi ile mi açıyor acaba...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Videodan göze çarpanlar.

    1- Ekran kilidini tek seferde açamaması.
    2- Scroll işlemi sırasındaki takılma.

    Snapdragon 820 + 4gb Ram + Android = Yağ gibi kaydıramama

    Android adam olmaz.


    Bir telefona bakarak tüm Android ekosistemini yargılamak yanlış olur ki o zaman en ufak takılmada her telefonu çöpe atalım. Aha iPhone 6S+ dondu at çöpe o zaman.

    30 saniyelik video ile yargılanacaksa
    Alın size performans : https://www.facebook.com/burakgon12/videos/538937612912780/ üstelik videoya kayıt edilirken..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 27 Aralık 2015; 23:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MİCRO SD KART girişinden bahsedilmemiş. Yalnız şu 16/64 saçmalığını da bir kenara bırakın. İPhone kullanıcılarini şey yerine koyuyor diye sende yapacak değilsin. Kullanıcılar seni nasıl yukarı kaldırdıysa aynı şekilde yere de indirmeyi bilir...

    YAP 32/64 +MİCRO SD Lİ BİTSİN BU İŞ...





    YALNIZ ŞU FİRMA BİR TÜRLÜ ÜLKEYE GELMEDİ. REDMİ NOTE 2 ALDIK. ÜLKEDE AKSESUAR YOK GİBİ. VARSADA PAHALI. MECBUR YURT DIŞINDAN ALMAK ZORUNDA KALIYORUZ.

  • 309 dolar mı ben yanlış okumadım herhalde. Süper bir haber bu !

  • Herkes eleştirilecek bir yön bulmuş ama ben en çok şu orta fiziksel tuşa takıldım.Tam bir Samsung esinlenmesi olmuş.Ne gerek var ki bunlara.Bu zamana kadar çıkardığın cihazlar tasarım olarak iddialı değildi ama taklitçilikte kokmuyordu.Ne yazık ki bu durumda bize gösteriyor ki Çinli firmalar ne kadar büyüseler ve arada özgün işler çıkarabilseler de,taklitçilik her an karşımıza çıkabiliyor.

  • Sabırsızlıkla beklediğim bir telefon ilk defa Çinli bir markanın telefonunu almaya bu kadar hevesliyim. Özeliikle parmak izi okuyucunun ön kısımda olması metal kasa ve en önemlisi S820 beni çok ümitlendiriyor. S820 android tarafında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir donanım olarak çok şey vaad ediyor bakalım. Gönül isterdiki S820li Sony HTC alalım fakat en iyi ihtimalle 2500 liradan giriş yaparlar ülkemize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    O tuşun özentilikle ne alakası var ? Touch ID teknolojisinin en iyi kullanıldığı kısım appledeki gibi ön kısımdır. Ne yanda nede arkada kullanmak ön kısımdaki kadar kullanışlı değil hele ki arka kısımda olanlar. E adamlar o tuşu nasıl yapacak ya oval yada yuvarlak. Yuvarlak yapsa Appleden özenmiş oval yapsa Samsungdan özenmiş. Bırakın Allah aşkına böyle saçma şeyleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 5S kullanıyorum bundan önce Z3 Compact kullanıyordum inan Z3 Compact çok daha stabil bir telefondu. Telefonun arada teklediğini hissediyorum ben kaldı Z3 Compactta hafıza çok daha fazla doluydu ve arkadaki uygulamaları kapatmıyordum. İnanıp inanmamak sana kalmış tabii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 28 Aralık 2015; 0:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat çok iyi, semers inşallah bu telefonu Türkiye ye getirir.
  • Bence bu cihaz 5.7 inç çünkü z2 kullanıyorum 5.2 inç ve aynı hareketleri yaparken parmaklarım ekranı daha çok kaplıyor elim de devasa değil hatta ortalamaya göre küçük olabilir

  • Çok gerçekçi gelmedi.

  • Samsung Note 5de Xiaomi Mi Note Pronun arka kısmını kopyaladığında kimsede bu xiaomiden arak demiyordu...

  • Hızlandırılmış video izletip, Android hızlı demek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Videodan göze çarpanlar. 1- Ekran kilidini tek seferde açamaması. 2- Scroll işlemi sırasındaki takılma. Snapdragon 820 + 4gb Ram + Android = Yağ gibi kaydıramama Android adam olmaz.


    HTC A9, Snapdragon 617 ve 2 GB RAM ile pürüzsüz çalışıyor.O da android kullanıyor bu da.

  • bu samsung deseniz inanırım :d

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.