Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5 Pad 256GB Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Arkadaşlar, tablet almayı düşünüyorum. Sizce bu tablet alınır mı? Oyun amaçlı düşünmüyorum. Daha çok Youtube'a bakarım, arada kitap okurum diye düşünüyorum.


    Samsung Tab S8 Plus düşünüyordum ama fiyatı 15.000 TL. Samsung Tab S7 FE'ye baktım. Onunda işlemcisi ve Ram'i, Xiaomi Mi 5 Pad'e göre düşük kalıyor. Aslında bu 3 tabletinde avantajları ve dezavantajları var. Misal Samsung Tab S8 Plus'un güzel bir işlemcisi, Super Amoled güzel bir ekranı var ama fiyatı 15.000 TL. Samsung S7 FE'nin fiyatı 7.500 TL civarı, ekranı TFT ama ginede ekranı bana kötü gelmedi. Hatta Xiaomi Mi 5 Pad'e göre baya parlak geldi. S7 FE'nin Xiaomi Mi 5 Pad'e göre işlemcisi ve Ram'i düşük. Xiaomi Mi 5 Pad'in fiyatı, Samsung S8 Plus'a göre uygun, işlemcisi de S8 Plus kadar olmasada iyi bir işlemcisi var ama ekanı IPS ve parmak izi okuyucu ile yüz tanıma özelliği yok.


    Telefon olarak da Xiaomi Redmi Note 9S 128 GB kullanıyorum. İlk çıktığı zamanlar almıştım. Şuana kadar donanımsal veya yazılımsal bir sıkıntısını görmedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 18 Kasım 2022; 14:14:54 >



  • bende HUAWEI MatePad 11 vs Xiaomi Mi Pad 5 arasında kaldım. araştırma yapıyordum. Yazılımsal sorunlar olmasa sanırım huawei seçerim. konuyu takip ediyorum..

  • Bende Xiaomi Pad 5 almayı düşünüyorum. GPS var dimi bu modelde? Bir diğer sorum da Aliexpresste şu an çok iyi fiyatı var oradan alsam sorunsuz elime ulaşır mı gümrük vb sorunlar yaşarmıyım?

  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Hocam Xiapmi Mi 5 Pad'de GPS yokmuş. Bu arada geçenlerde Vatan Bilgisayar'da indirim vardı. Samsung Tab S8 Plus'ı 13.769 TL'ye aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobra11_38 C kullanıcısına yanıt

    Hocam Google Play sıkıntı değil ise Huawei'i alabilirsiniz. Bu arada Vatan Bilgisayar'da %10 indirim vardı. 13.769 TL'ye Samsung Tab S8 Plus aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressten tablet alsam gümrüğe takılmadan elime ulaşır mı??

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    O konu hakkında bilgim yok hocam. Amazon'dan kılıf aldım. Yurt dışından geldi. (Almanya'dan.) Amazon, senin adına tüm işlemleri hallediyor. Ürünü sipariş ederken, gümrük parasıda ödüyorsun. Onun dışında başka bir işlem yapmıyorsun.

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Artık aliexpress tede o şekilde ama işte burda gğmrükten geçermi o sıkıntı. 3 bin liraya on numara tabletler var burda emsalleri 10 civarında

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    O sıkıntı işte. Fiyatı o kadar yüksek bir cihazı yurt dışından getirmek. Birde elektronik cihaz olunca iş değişiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naptınız karar verebildiniz mi hocam?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.