Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.629
Cevap
301
Favori
1.648.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eğer aranızda aşağıdaki veya başka ürünlerden isteyen varsa Çinden hızlı bir şekilde temin edebilirim, baya da bir ucuza bırakabilirim. Al sat yaparak ayda 100-200 bir şeyler kazanmak istiyorum. Sizce ne getirsem tutar burada ?

    Xiaomi miBand 1S
    Xiaomi miBand 2
    Orjinal Xiaomi kulaklıkları (Piston, Hybrid)
    Xiaomi Aksiyon Kamera
    Xiaomi kılıflar
    Xiaomi ekran koruyucuları

    Droneler vs. vs. vs.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sizce sıfır 64gb'lık model siyah kasa 1500 tl'den alınır mı? İzmirde birkaç tane satan kişi buldum ancak 1400 liraya 32gb'lık modeli satıyorlar. 100 tl fazla verip 64'lük almak daha mantıklı geldi. Yarın alıcam eğer uygun diyorsanız.
  • Zahter1 hocamdan 1250 ye sıfır kapalı kutu 32 siyah aldım memnunum. Elinde 64 olsaydı 1500 den alacaktım ama o an yoktu. Siyah 64gb sıfır jelatinli 1500 ideal fiyat bence alın.
  • morsquirrel M kullanıcısına yanıt
    siyah renk parmak izini çok fazla gösteriyor deniyor, doğru mu?
  • görmek için bakarsanız belki dogru olabilir. Şahsen beni rahatsız eden bir durum yok, kaldı ki beyaz renkte gözüken ekran çerçeveleri beni epey bi rahatsız etti. Ayrıca hocam kılıf kullanırsınız muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyknight

    Hocam peki sizce sıfır 64gb'lık model siyah kasa 1500 tl'den alınır mı? İzmirde birkaç tane satan kişi buldum ancak 1400 liraya 32gb'lık modeli satıyorlar. 100 tl fazla verip 64'lük almak daha mantıklı geldi. Yarın alıcam eğer uygun diyorsanız.

    Ben fiyatların oturmasını bekleyemeyip 32 GB'lığına 1.500 TL verdiğim için bana çok uygun geliyor o rakamlar 64 GB'lığına.. Sonuçta güncel amiral gemilerinin Türkiye'de ki fiyatları belli. Bu fiyata Türkiye'de anca orta segment bir telefon alınabiliyor. Kısaca makul bir rakam 1.500 TL, ayrıca siyah kararınız da iyi bir seçim, beyazda siyah çerçeveler kötü bir görüntü oluşturuyor, siyahta ise çerçevesiz gibi algılanıyor.. Bu arada ekran koruyucusuna da mutlaka mat tercih edin, hem dokunma hissiyatı iyi hemde parmakizleri/lekeleri belli etmiyor, parlak kullanırken cebimde gözlük bezi taşırdım hep ama ne yaparsanız yapın parmak izleri ve lekelerden kurtulamıyorsunuz..




  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında HTC 10 veya S7 Edge düşünüyorum ama 3000 TL vermek bir telefona çok da makul gelmiyor, telefonu da kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanmayı düşünüyorum.

    Bu arada fiyat aldığım cihazın IMEI kaydı vb hiçbir işlemi yapılmamış durumdaymış, telefona rom atmak, rootlamak gibi işlemleri daha önce yapmış biri için zor bir işlem olmaz herhalde değil mi hocam?
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    zuk z2 modelini tr de bulma sansimiz varmi acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz inceleme fırsatım oldu HTC 10'u ama pek beğenmedim açıkcası, incelemelerinde gördüğüm kadarıyla Mi 5'teki gibi 6 saat ekran süresi almak imkansız gibi, ayrıca çok ağır geldi bana. Bir tek kamera yetenekleri ve lens kalitesi hoşuma gitti ama özellikle gündüz çekimlerinde amiral gemisi telefonların görüntü kalitesini ayırt etmek için çok iyi bir göze sahip olmak gerekiyor, fark düşük ışık koşulları altında meydana çıkıyor ve bu konuda HTC 10 gayet başarılı..
    S7 Edge ise gerçekten çok başarılı bir telefon her anlamda. Ama Touchwiz gibi bir handikap var.. bana çok kullanışlı gelmiyor...

    Mi 5'i kılıfsız kullanmanızı pek tavsiye etmem arka taraf cam olduğu için çok kaygan ve kazaya açık, seramik arka kapaklar çıkmaya başladı gerçi yakında fiyatları makul seviyelere iner ve cam yerine onunla kullanabilirsiniz...

    Rom, root ve imei konusu biraz uğraşılınca yapılıyor. Bende yabancı değilim bu konulara ama ilk başlarda gözüm korkmuştu daha sonra ne kadar basit olduğunu yaparak gördüm. Takıldığınız yer olursa yardımcı oluruz bunlarla ilgili. İlk önce Bootloader kilidini açmak için başvuru yapın..




  • paldov P kullanıcısına yanıt
    O modeli pek takip etmediğim için bilemiyorum. Lenovo konusu altında daha yardımcı olur arkadaşlar..
  • Miui8 6.6.30 da ekranı otomatik dondur çalışmıyor başka bir ayarı falan varmı yoksa böyle bir hatasını var yazılımın ayarlardan açtım bar dan da açtım emme donmuyorrr...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ti_ger kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu dile getirdim önceki mesajlarda hocam. Maalesef cihazı yeniden başlatana kadar düzelmiyor. En azından ben farklı bir çözüm bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen var mı, xiaomi mi5 veya lenovo zuk z2 yakın zamanda türkiyede satılmaya başlanır mı?
    gelecek gibi gözükmüyorlarsa gideyim lenovo k5 falan alayım diyorum en azından ucuz, ama gelir diyorsanız 1-1.5 ay içinde falan, bekleyeyim diye düşünüyorum
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıfla kullanınca elime oturmuyor telefon, böyle ele oturacak şekilli telefon alıp da kılıfla kullanmak insana koyar ya. Elime alıp bir bakayım kayganlık, çizilme ne durumda ona göre kılıf alırım.

    Bir de evet, siyah tercih etmemdeki en büyük sebep ekranın çevresindeki o siyah kalın çerçeve oldu, incelemelerde gördüm ve beni çok rahatsız etti beyaz modellerde, ama siyah kullanılan incelemelerde hiç göze çarpmıyor neredeyse. Ayrıca bu modelin kasasına kesinlikle bir heybet katıyor. İmkanım olsa seramik siyah modelini alırım ama İzmir'de uygun fiyata siyah seramik 128gb satan kimse yok gördüğüm kadarıyla.
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, görmemiştim ozurdilerim , bunun dışında herhangi bir eksiğini görmedim benim cihaz pro modeli gayet stabil , şarjı süper gidiyor. Cihaza bayıldım. tereddüt eden arkadaşlar kesinlikle alın derim cihaz deli bisey,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ti_ger kullanıcısına yanıt
    Cihaz deli birşey evet. Fiyat/Performans olarak, tasarım olarak, kamera, hız her anlamda gayet iyi cihaz fiyatına göre.

    Bana biraz kulaklık sesi düşük gibi geldi. M8 ve G2 den daha düşük çıkıyor kulaklık sesi. Tabi kalite anlamında problem yok. Sadece ses seviyesinden bahsediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andromaniac

    https://drive.google.com/open?id=0B2UMSvqNe0dedU1RT2UwMWppNjg
    yukarıdaki dosyamı indirip bir click ile yükleyebilirsin

    Hocam TWRP'yi yüklüyor, sonra telefon baştan açılıp TWRP'ye giriyor, tamam. Ama sonra tekrar TWRP'ye giremiyorum. Baştan 4 defa kurdum tekrar TWRP'ye girmek için. Eksik klasör mü var acaba?
  • Arkadaşlar cyanogenmod yada Remix M kurmak istiyorum. Daha önce kurmuştum fakat Google Play yükleyemediğim için tekrar sildim.

    Şimdi ben TWRP'den yedek alıp Rom değiştirsem, beğenmeyip tekrar TWRP'den backup yapsam eskisi gibi olur mu?

    Remix M kurulum rehber sayfası şu:http://en.miui.com/thread-292109-1-1.html

    Kısaca yönergeler şöyle belirtilmiş:

    Installation Instructions

    - Download the latest build
    - Download Gapps
    - Take a nandroid backup
    - Recommended - Full wipe and factory reset
    - Flash ROM
    - Flash Gapps
    - Flash SuperSU v72+
    - Reboot.
    - The Display Bug is there please follow the below procedure to fix

    Şimdi ben Rom'u TWRP'den mi yüklleyeceğim Gapps ile birlikte?

    Daha önce SuperSu kurmuştum tekrar kurmama gerek var mı?

    Gapps sayfasında hangi seçenekleri seçip indirmem gerekiyor?http://opengapps.org/

    Sizin kulağınıza gelen sıkıntı var mı MIUI'a nispeten?

    Sizce Remix M mi kurayım yoksa CyanogenMod mu kurayım?
    Ben en son hangi rom kullanıma sunulmuş onu kullanayım diyoru, güncellik açısısından. O da Remix M 5.7.0[26/06]

    Not: TWRP'ye giremiyorum. Bu yüzden MiFlash ile komple silmem mi lazım cihazı?




  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    bende pro 128 siyah var 63mb lık bir güncelleme aldı ve kulaklıkla ilgili bir güncelleme içeriyor şu an gayet iyi durumda ses seviyesi.
  • jinnix J kullanıcısına yanıt
    Ne güncellemesi hocam ismi filan var mı? Ben Miui 8 - 6.6.30 kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.