Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★ (1060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.629
Cevap
301
Favori
1.648.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tatar*


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tatar*

    Acil...

    Turuncu mağaza'dan bugün geldi telefon, 32'lik beyaz standart model ile aranıza katıldım.

    Yalnız kutunun yanında yolladıkları dönüştürücü hiç gözümü kesmedi..!
    Üzerindeki değerler ve kalitesi vs.
    İçi de yamuk yumuk zor giriyor.

    http://i.hizliresim.com/77433L.jpg
    http://i.hizliresim.com/YqAZaZ.jpg
    http://i.hizliresim.com/l3V56Q.jpg

    Sizde de böyle mi?

    Dönüştürücüdeki 10A 250V normal mi??


    Kendi orijinal şarj aletinde 5V=2.5A/9V = 2A/12V=1.5A yazıyor.

    Size gelen dönüştürücü aynı mı resimdekiyle? Bir sıkıntı olmaz mı? Başka dönüştürücü kullanmak gerekir mi, gerekirse sizin tercih ettiğiniz başka dönüştürücü nedir?

    yanında gelen dönüştürücüdeki bu değerler anormal değil mi arkadaşlar yahu..

    bi aydınlatabilir misiniz rica etsem. bir arkadaş bir sıkıntı olmuyor dedi ama bana normal gelmedi..

    bana yanlış dönüştürücü koymuş olmasınlar? :/

    ahanda 3.50 TL imişhttps://www.tekzen.com.tr/amerikan-adaptor-fis-520252-422391


    Değerli arkadaşım, o sorun ettiğiniz değerler aparatın kaldırdığı/aktarabileceği maksimum değerler. Sizi bu noktada bağlayan şarj adaptörün ün kendisi. Dönüştürücü olarak kullandığınız parça sadece aktarım vazifesi görüyor, elektriği doğrudan kendisi alıp amper ve voltaj değerlerini değiştirerek akımı göndermiyor.



    Ha başka bir konu; aparat adi/bayağı. Bauhaus ta 6 TL ye oldukça kaliteli, topraklı diye tabir ettiğimiz dönüştürücüler var. Farklı yapı market yada teknoloji marketlerden temin edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Economistt35

    Arkadaşlar telefon beklemedeyken anarmol bir şekilde şarj yiyor. Bu sorunu yaşayan başka kimse oldu mı acaba ? Onerebilceginiz bir yöntem var mı ?

    Cihaz root edildi ise derin uykuya geçmesine engel olan parametreleri tespit edip bunları kısıtlayabilir yada tamamen durdurabilirsiniz. Bunun dışında gece uçak moduna alın. Senkronizasyonlar kapalı olsun. Şarj gitmez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woeyy

    Arkadaşlar telefonu siparis verdim turuncu mağazadan kilif olarak Eu bilister verdim Ekran koruyucu olarak Nilkin H+pro ile uyum sorunu yasar miyim veya forumda önerilenlerden kullanip da uyum sorunu yaşamadığınız varsa söyler misiniz teşekkürler simdiden :)

    Hayırlı olsun. Sorun olmaz. Ekran koruyucunun kralını almışsınız. Camın yüzeyinde ki kayganlık telefonun ekranından daha kaygan. Zaten telefona öyle oturuyor ki, eğer yerleştirmeyi dikkatli bir şekilde her taraftan eşitlerseniz, telefonda olduğu bile belli olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkartall


    quote:

    Orijinalden alıntı: EbuMuaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: bjkartall

    Arkadaşlar yeni sorularım var. Vodafone'a geçsem problem olur mu bu telefonla? 2. sorum, turkcell pahalı gelmeye başladı, vodafone'a mı geçeyim türk telekoma'mı?

    Bu cihaz da Vodafone un band kullanımı sebebi ile 4G sıkıntılı. Ben Avea kullanıyorum.

    Avea çekmiyor diyorlar hocam, siz memnun musunuz?



    Turkcell en iyisi, kimse eleştirmesin. Şahsi fikrim böyle. Avea kullanımım da herhangi bir sorun yaşamıyorum. Açıkçası zamanım sürekli ev ve iş yerinde geçiyor. Wifi ağına bağlı kaldığım için kısa süreli mobil veri kullanıyorum. Bu kullanımım da 3G. Bağlantı hızı ve çekim gücü olarak şikayetim yok. Gerçi merkezi diyebileceğimiz popüler bir semtte ikâmet ediyorum. Alt yapı, baz istasyonu konuları oldukça iyi. Turkcell bunların zayıf olduğu yerlerde daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvana08

    Hocam elinize sağlık ama bu eğer kamera bu kadar fazla önem arz ediyorsa cidden fazla para verip s7 edge gibi bir telefon almanız lazımdı. Ben 6 aydan fazladır kullanıyorum kamera bana gayet yetiyor da artıyor bile. Ama telefondan Prof kamera performansı bekliyorsanız o kadarını veremiyor ben bunun yazılımla da çözüleceğini sanmıyorum gece en iyisi bu kadar olur bu cihazın sanırım ama cihazın nougat güncellemesinin stabilini dört gözle bekliyorum çünkü geliştiricisi resmen facia olmuş şarj süresi falan yatıya düştü bi çok özellik çalışmaz hale geldi falan stabilin acilen düzenlenip gelmesi lazım


    incelemуyi tam okumadiniz sanirim. orada degisebilir lensli cihazimla da ornek fotoalrini da koydum, sadece bilgi amacli koydum onu, onun fotosu zaten kopuk ki pro bir makina bile degil.
    o performansi tabi ki beklemiyoruz. sensor buyuklukleri buna izin vermez zaten.

    Telefonu kamerasi icin filan da almis degilim., incelemdeki GH3umu gordunuz. Mi5 i Rusyadan 850 TL ye almistim alabilecegim en iyi F/P urundu. hatta anneme de redmi 4A aldim 370 tl ye denk geldi.

    sorun tam G3 karsilastirmasinda yani surda:
    `memnunum` demekle olmuyor, neye gore memnunsun derler adama benchmark lazim, yani karsilastirma, kendisinden daha once cikmis bir telefona, ayni fiyat araligindaki bir telefona acik ara geciliyorsa sorun vardir. bahsettigimiz telefon G3, G4 bile degil.
    Hele hele bunu cok iyi bir donanim ( mi5 sensoru) ile yapiyorsa sikinti yazilimsal mi diye merak uyandirir,, hatta bir de ustune 6 yonlu manyak OISim var diye reklam yapip bunu pratik kullanimda goremiyorsak daha da sikinti vardir. belki de ois sadece video icin ama mantikli degil.

    diyorum, xiaomi fun iyim, zaten eski DH ci olarak f/p faniyim,
    powerbank, piston2 ler, redmi note-2 , mi5, redmi note3, ve en son redmi 4A aldim kendime ve cevreme.
    ama mi5 arka kamera donanim kalitesine yakismayacak sonuclar veriyor aksam foto cekimlerinde.

    not: ön kamera G3e gore acik ara daha iyi bu arada.. onu da yarin eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Şubat 2017; 5:30:55 >




  • Benim tel rootlu deep sleep moduna giriyor enerji harcayan uygulama yok ama yinede telefonun beklemede şarj yiyor Android 6 da 7.5 saat ekran süren vardı 7 de 6 saat göremedim daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wifide bi kısıtlama var global stabil rom da çözemedim indirme hızı 300 350 max 500kb ı geçmiyor 10mbit internette ya kimse bunun farkında değil yada bazı serilerde var.Mobil veriden cayır cayır indiriyor wifiden bişey indirip hıza bakar mısınız bi kaç kere yazdım cevap verebilecek yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkanil

    Benim tel rootlu deep sleep moduna giriyor enerji harcayan uygulama yok ama yinede telefonun beklemede şarj yiyor Android 6 da 7.5 saat ekran süren vardı 7 de 6 saat göremedim daha

    Yanlış anlaşılma olmasın. Ben root edilen cihaz derin uykuya geçmez yada derin uykuya geçmesine root engeldir demek istemedim. Root edilmiş cihazlar da derin uykuya geçmeyi engelleyen uygulama yada parametreleri tespit etmek için kullanılacak uygulamaların olduğunu kastettim.

    Better Battery Stats, Gsam Battery, Wakelock detector konunun uzmanları ve bunları kullanmak için cihazın root lu olması gerekiyor. Arkadaşa bu konuda öneriler sunmak için sormuştum.

    Bundan sonra; cihaz ekranı kapalı iken pil tüketimi fazla ise siz ne kadar enerji harcayan uygulama yok deseniz de mutlaka vardır. Bunlar telefonun ayarlar menüsünden yada benzer telefona ait özelliklerden tespit edilemez. Örneğin cihazımı toplam da 22 saat kullanmışım 2 şarj arasında. Bu sürede telefonun awake süresi ekran açık kalma süresinden fazlaydı. Buna paralel derin uyku süresi çok azdı. Awake yani telefonun uykuya geçtikten sonra uyandırılmasına etki bir şeyler vardı. Uzatmadan anlatacağım. Buna sebep olan şeyi tespit ettim.

    wlan_wow_wl ve kworker ekran kapalı iken cihazı uyanık tutuyor. Bunların araştırmasını yaptım. Ne ile bağlantılı olduklarını ve nasıl düzeltileceklerini tespit ettim.

    Kısaca böyle bir sorun ile karşılaşan bir kullanıcı bunların tesbiti için yukarıda bahsettiğim işlemleri yapmak zorunda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: predator93


    quote:

    Orijinalden alıntı: bahadiraydn

    Gg idealsecimden sipariş verdim cihaz İstanbul'dan geliyor 2 yıl ithalatçı garantili

    idealseçim global beta ile mi yolluyor?

    Global stabil ile geldi benim cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfada bildirim sorunu ile ilgili çözüm önerisi yok o yüzden yazıyorum

    Abimin tel de 7.1.19 global beta yüklü güncellemeden sonra WhatsApp mesajları, mailler çok geç gelmeye başladı. Senkronize yaptırıyorum yine gelmiyor sorun nerede olabilir? Cihaz bl açık değil başvuru yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    Sen karsilastirmayi g3 ile yapmadinmi g4 nerden cikti hem ben kamera mukemmel demiyorum zaten ama gayet yeterli gece cekimi konusu zaten cok farkli bi durum bir gece cekiminden kasit aksam ustu alaca karanlikmi los bi odami iyi aydinlatilmis bi odami sokakta gece lambasinin altimi yoksa uzagimi yakin bi cekimmi uzak bi cekimmi daha bi suru durum var yani ben bu telefonla ikinci olarak bu telefon baya uygun fiyatli bi telefon g3 ciktigi zaman ki fiyati buna kiyaslarsan baya bi fark vardi uzun lafin kisasi bu fiyata aldigin bi telefonla fiyatina gore tatmin olursun butun tepe modelleri tokatlayacam dersen pisman olursun telefon sirketleri yaptiklari kucuk yenilikleri cag atlamis gibi bize anlatiyolar bunada inanmanin bi manasi yok bundan iki sene onceki midelle yeni model arasinda oyle atla deve bi fark yok zaten ben hicbir markanin fani yada dusmani degilim gucum hangisine yeterse kafam hangisine yatarsa onu alirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahadiraydn


    quote:

    Orijinalden alıntı: predator93


    quote:

    Orijinalden alıntı: bahadiraydn

    Gg idealsecimden sipariş verdim cihaz İstanbul'dan geliyor 2 yıl ithalatçı garantili

    idealseçim global beta ile mi yolluyor?

    Global stabil ile geldi benim cihaz

    2 hafta önce aynı satıcıdan global beta ile geldi. Şansımıza ne çıkarsa galiba:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    İlk sayfada bildirim sorunu ile ilgili çözüm önerisi yok o yüzden yazıyorum

    Abimin tel de 7.1.19 global beta yüklü güncellemeden sonra WhatsApp mesajları, mailler çok geç gelmeye başladı. Senkronize yaptırıyorum yine gelmiyor sorun nerede olabilir? Cihaz bl açık değil başvuru yaptık.

    Bu telefonda bildirim işi tambir sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde mi5 pro td-lte versiyon cihaz var muhtemelen 3g- 4g çalışmayacak ama global rom yüklenirmi bu cihaza?
  • N11 aksaray iletişimden alan oldu mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EbuMuaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Economistt35

    Arkadaşlar telefon beklemedeyken anarmol bir şekilde şarj yiyor. Bu sorunu yaşayan başka kimse oldu mı acaba ? Onerebilceginiz bir yöntem var mı ?

    Cihaz root edildi ise derin uykuya geçmesine engel olan parametreleri tespit edip bunları kısıtlayabilir yada tamamen durdurabilirsiniz. Bunun dışında gece uçak moduna alın. Senkronizasyonlar kapalı olsun. Şarj gitmez :)

    Şarjın neyin azalttığı nı tespit edebilen oldumu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serihan -- 2 Şubat 2017; 11:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woeyy W kullanıcısına yanıt
    ekran koruyucu linki alabilir miyim? ayrıca aldıktan sonra tecrübenizi de yazar mısınız? teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

    Sıkıntı yok



    1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevrimSeven60


    quote:

    Orijinalden alıntı: cedayroy

    Ben bu bildirim işini çözemedim ne yapsam olmuyor. Bu sorun yüzünden servise vereyim diyorum ama yazılım atıp güncelleyerek geri göndereceklerini biliyorum. Lineageos ta yalın Android olduğu için bu bildirim problemi olmuyor herhalde. Bana bunun bilgisini kesin olarak verebilecek birisi varmı?

    Bildirim sorunu yasayan var mi diye yazmak icin girdim sizin mesajinizi gordum. Ben format attigimda yasiyorum fakat bir kac ayar yapinca sorun ortadan kalkiyor. Suan butun uygulamalarimdan aninda bildirim alabiliyorum. Asagidaki maddeleri hepsini birlikte dener misiniz...



    Gelistirici secenekleri, miui optimizasyonu kapali





    Ayarlar - pil performans- uygulamalarin pil kullanimini yonet











    2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.