Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.073
Cevap
63
Favori
285.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler arkadaşlar. Ben geliştirici sürümündeyim. Vakıfbank da iban paylaş diyorum tepki yok. Tarayıcı dan haritalarda geç diyorum bunda da önerme geliyor ama gitmiyor kalıyor aynı sayfada. Ve bunun gibi bütün şeyler de diğer sayfaya geçmiyor nasıl çözerim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • developer surumden stabil surume gectim ben de. developer surum bariz daha iyi performans olarak. ayrıca stabil surumde google play sureklı hata veriyor.
  • Arkadaşlar bu telefonu önerir misiniz 16 gb az ama şu anki fiyat performansı çok iyi telefonun. Mesut ÇEvik'in incelemesini izledim ısınıyor dedi normal modda da çok ağır dedi ama 2 senelik bir video güncellemeler sonrası son durumu nedir hepsiburadadan almayı düşünüyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aktivist-X

    Arkadaşlar bu telefonu önerir misiniz 16 gb az ama şu anki fiyat performansı çok iyi telefonun. Mesut ÇEvik'in incelemesini izledim ısınıyor dedi normal modda da çok ağır dedi ama 2 senelik bir video güncellemeler sonrası son durumu nedir hepsiburadadan almayı düşünüyorum?

    O inceleme çook önceden kalma. Şuan telefon güncellemelerle stabil halde.
  • Arkadaşlar bu telefonda gorilla glass yok bildiğim kadarıyla. O yüzden emin değilim alsam mı almasam mı. Düşse direk kırılmaz mı? Bir de içinden kulaklık ve dönüştürücü çıkıyor mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 2 Kasım 2016; 15:20:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: %100

    developer surumden stabil surume gectim ben de. developer surum bariz daha iyi performans olarak. ayrıca stabil surumde google play sureklı hata veriyor.

    Bana sorarsan 8.0.3 performansı geliştirici romdan daha iyi. İkisini de mi flash ile kurdum ayrıca kararlı sürümde Play store hatası yoktu bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    O incelemeye aldırmayın hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben aliexpressden 9 tane kab almayı planlıyorum ,aynı satıcıdan her renkten bir tane olmak üzere.
    Acaba miktar biraz fazla diye gümrükte kalma ihtimali var mı?
  • arkadaşlar telefonu bugün sipariş ettim hepsiburada.com'dan bikaç sorum olucak size;
    anladığım kadarıyla sd kart girişi yok, telefonda ne kadar kullanılabilir alan oluyor hiçbişey yüklü değilken, benim toplam 10gb müzik dosyalarım var ayrıyetten instagram twitter vs küçük uygulamalar yükleyeceğim bu alan yeterli olur mu ?
    Birde telefon gelince miui8 stabil sürüme güncellemek istiyorum bunu ayrıntılı olarak anlatabilecek var mı yoksa ilk sayfada yazılanları yaparak kolayca yapabilir miyim ?
    Kutunun içinden çıkan şarj cihazı ne kadar hızlı şarj ediyor eğer iyi değilse quick charge 3.0 bi şarj cihazı alacağım, alacağım ama telefon hızlı şarjı destekliyor mu ?
    son olarak xiaominin bu telefona özel orjinal telefon kılıfları vardı mavi siyah vs. bunları aliexpress üzerinden bulamadım, eğer siz bulduysanız link atarsanız çok sevinirim
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    hocam böyle kafanızda soru işareti oluyosan 1 gün arayla sipariş edin ürünleri bi sıkıntı yaşıcağınızı zannetmiyorum
  • yaklasik 13 gb a yakin hafizan oluyor alan yeterli senin ivin fakat fotograf video flan cekeceksin sana onerim cok dinledigin 4 gb lik bi sarki listesi olustur ve micro usb flash al istedin zaman takip digerlerinide dinlersin hatta flash bellegine ara kablo takarsan usb girisinde zarar gormez.ben gelistirici surumdeyim suan memnunum ve eskiden kalan bi roma ne duzeltme gelir ne yeni birsey gelistirilen surumlerde bi hata varsa diger hafta duzeltiliyor .orjinal sarj cihazi 2 ampeliktir bnce orjinali kullanin qc3.0 desteklemiyor yuzde 60 a yarim saat 45 dk surmuyor fakat yuzde yuze bir bucuk saat flan.hatirlatayim orjinal sarj aleti tr uyumlu degildir ek bir aparat veriliyor yaninda tasiyamam diyorsaniz 2 amperlik sarj cihazi almaniz gerekebilir orjinal sarj cihazinin degerlerine bakip ona gore alabilirsiniz .fakat telefonunuzu sarja geceden geceye takarsiniz genelde normal kullanimda 1 gunu rahat cikariyor o yuzden ek bir sarj aletine gerek yok bnce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Başka bir telefonuma 10 kılıf aynı anda almıştım, sorun çıkmadı.
  • Gorilla glass 3 var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sub-Zer0

    Gorilla glass 3 var

    malesef kullanılmıyor gorilla glass mi4te mi3 te var fakat mi4te yok.
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam zaten fotoğrafları videoları vs hep google fotoğraflara yedekliyorum tüm müzikleri telefona atsam bile alan sıkıntısı yaşıcağımı zannetmiyorum usb bellekle kullanmak biraz kullanışsız olur benim için, çok yardımcı oldunuz hocam tekrar teşekkür ediyorum
  • Beyler ben wifi alanını açamadım. açma yerine basılmıyor. niye acaba
  • bu telefonu almayı düşünüyorum hepsiburadadan 685 tl ye telefonun bir sıkıntısı var mı? Genel olarak sosyal medyayı kullanıyorum ve 1-2 oyun oynarım beni 2 sene idare eder mi? başka telefon modeli varsa önerilere de açığım bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tişikkirlir sipirmin

    bu telefonu almayı düşünüyorum hepsiburadadan 685 tl ye telefonun bir sıkıntısı var mı? Genel olarak sosyal medyayı kullanıyorum ve 1-2 oyun oynarım beni 2 sene idare eder mi? başka telefon modeli varsa önerilere de açığım bu arada

    Garantisi sıkıntılı.. Delta servise uzak dur.
  • Kendi galeri si de yedekleme yapıyor,')

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu da denerim hocam hangisinin kullanımı rahatsa onu kullanırım bilgilendirdiğiniz için saolun
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.