Şimdi Ara

Xiaomi kullanırken gelen virüs ve güvensizlik hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef sıkı bir xiaomi fanı, eski 7 yıllık telefonu ve şu anki telefonu xiaomi olan birisi olarak bu his basbayağı gerçek, telefonun kendi uygulaması olan getapps'in çakma torrent sitelerinden hallice olması mı desem, meşhur reklamlar mı desem, hele son güncellemelerle bu daha da vahim bir duruma geldi,

Getapps durup dururken pinterestten arak fotolarla sizi dolandırılmaya çalışanların olduğu ''tanışma'' uygulamalarını indirir, bunu yapanın resmi bir uygulama olması hariç sorun yok, telefonu temizliyim dersin üstten ''bedava köprü'' yanında da ''sushi kampanyası'' gibi tuhaf reklamlar fırlar, bunlar da aynı şekilde resmi uygulamalarda yaşanıyor, mi müzik uygulamasından kafamı dağıtmak için sakin bir şeyler açıyorum, yanlışlıkla hemen yandaki online kısmı mı neydi ona tıklayınca ''endonezyalı shemale tokatla'' temalı virüslü reklamlar çıkıyor

Xiaominin ayıp ettiği bir konudur

• dar gelirliliğin alemi yok al bi iphone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz

• şayomi çöp oldu, Samsung a yönelin.

• Getapps bildirim kapattım, mi video mi music kullanmıyorum, bildirim kapattım. Temizlik boş iş bence 8 GB Ram var dolsa nolur şarj uzun gidiyor zaten, sorunsuz kullanıyorum. Ancak geçen kendi uygulama kurmuş, font kurmuş silemedim yani araçlarda tüm verileri çalabilir ki benim düşüncem çalıyor...

• iphone 4 olurmu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Ekim 2024; 20:21:10 >
  • Şayomiğnin kulaklık uygulamasını ayfona yükledim bende rahat değilim. Masada duran telefonu bazen çok hızlı biçimde aniden açıp verilerimi çalarken yakalamaya falan çalışıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam daha geçen gün konusunu açtım bak:

5 yıllık çok sevdiğim Mi 9T telefon, şu ana kadar hiç reklam çıakrtmamıştı, tek bi kez bile, ama şimdi 5 yılın ardından durup dururken reklam bombardımanı yapmaya başladı:

https://mini.donanimhaber.com/5-yillik-sagomi-telefon-birden-reklam-cikartmaya-basladi--159785453

aslında bir buçuk senedir Galaxy S23 kullanıyorum. Xiaomi Mi 9T'yi evde ikinci telefon olarak tutup, anca video falan açıyom, foruma giriyom o kadar. ama bu nasıl bi chomarlık arkadaş yaa. çıkarttığı reklamları falan Mynet gibi telefon bi anda Mynet' döndü yok abi bak ilerde Samsung da sapıtır ben size söyliyim. otomobil firmaları bile konsol ekranında reklam çıkartma derdindeler hem de en bilindik firmalardan bahsediyorum.

tüm dünya firmaları reklam diye kafayı yiyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fakiriz beyefendi sizin gibi taksi kullanan üst kast sınıfına mensup değiliz

• 01001101 kullanıcısına yanıt

çalışıp para kazanan her insan otobüs yerine taksiye binmeli zaten bi haftasonunuz var onu da otobüs beklemekle harcamayın

• bana da para versene bir kere taksiye binmenin ne olduğunu göreyim. yalvarırım bana yardım edin.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

silkelesek milyon liran çıkar, allah versin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.