Şimdi Ara

Xiaomi kronik hataları doğuştan mı sonradan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde Xiaomi ile ilgili bir başlık açtım,neden memnunsunuz neden değilsiniz? diye kimse memnun değilmiş donanımı dışında,

    en çok bahsedilen kronik hatalar peki ya kronik hatalar sonradan (güncelleme) mı yoksa doğuştan (alındığında,güncellemesiz) mı?


    Doğuştan ise gerçekten sorun ama sonradan ise herhangi bir sorun yok güncellemem olur biter ?


    eğer sonradan ise bana 1500 tl ye kadar ikinci el xiaomi önerin eğer doğuştan ise, teşekkür ederim iyi günler dilerim.




  • Şuana kadr kullandığım Xiaomi modeller sırasıyla
    Redmi 4x (32)
    Mi mix (256gb)
    Mi mix 2 (256gb)
    Mi 9 Se (64gb)
    Mi 9Se(128gb)
    *Şimdi ilk cihazımı (Redmi 4x) 3 yıl kullandım sonra anneme verdim hala taş gibi ilk günkü gibi çalışıyor. Değiştirme nedenim hafızanın yetmemesi ve tasarımın eskimesi.
    2.Cihazım mi Mix amcam benim telefonumdan etkilendi ve benzer bir cihaz almak istedi bende ona sattım.Gene cihazda hiçbir sıkıntı çekmedim Mix1 i vermemdeki amaç çok büyük olmasıydı ve kamerasının da bir tık geride kalmasıydı.
    Sonra mix serisinin işlemcisi ve tasarımı çok hoşuma gittiği için mi mix2 ile devam ettim o daha ele gelen tabletimsi yapıdan çıkıp şık bir telefon haline bürünmüştü ancak kamerası beklediğim performansı vermedi yaklaşık 6 ay kadr kullandıktan sonra amcama sattım.
    Gelelim son cihazlarıma yaklaşık 1 yıldır kullandığım mi 9 SE lere bu cihaz gerek performans gerek kamera gerksede tasarım açısından günümüz koşullarında alınabilecek en iyi cihazlardan birisi 64 GB modelinin depolaması yetmediği için 128Gb lik modele geçtim 2 cihazda da hiçbir sıkıntı yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısaca şöyle soyleyebilirim yaklaşık 4/5 yıldır Xiaomi kullanıyorum hiçbir cihazımda hiçbir sorun yaşamadım bu saaten sonra başka markanın telefonunu zor kullanırım arayüzü çok hoşuma gidiyor extra ek özellikleri var ve her guncellemede üstüne koymayı başarıyorlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kronik hata denen şey sonradan olmaz. üretimle alakalıdır. adı ütünde kronik, hepsinde gözüken vs manasında. xiaominin yazılımı sorunlu , kimse sana al ben memnunum diyemez, diyene de güvenme, 1 güncelleme ile içine edilmeyeceğinin garantisi yok. gerçi bu hiç bir markada yoktur.
  • Bahsedilenler kronik değil aslında
    Kronik dersen infial oluşur.
    Konuyu hatırlıyorum 5 - 10 kişinin yazmasıyla hatalar kronik olmaz.
    Redmi 6 ve note 8 P sorunum yok.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler. Bende note 8 almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.