Şimdi Ara

Xiaomi kendi kendine kapanıp açılma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
187.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende de şimdi başladı çözüm yok herhalde
  • cihazın işlemcisi yanmış, yabancı forumlarda çok kişi bu durumu yaşamış bende iphone 14 plus alarak sorunu çözdüm, birdaha da xiaomi'nin herhangi bir ürününe bulaşmam. adamlar sistematik olarak 2-3 yılda bir hesap makinesi, mi account gibi uygulamaları güncelleme bahanesi ile cihazları çöp ediyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 1 Ocak 2023; 15:35:9 >
  • Arkadaşlar benim cihaz not 9 s şimdi bende de şöyle bir sorun var aksam saat 11 pubg oynuyordum cihaz kendi kendine kapandı sonra biraz bekledim açıldı ama yine kapandı bu tekrar tekrar yaşandı ama sarja takınca cihaz açılıyor hiçbir şekilde kapanmiyor misal sarjdan cikartiyorum telefonu 60 FPS video cihazı zorlar biliyosnz açtım video kapandı oyuna giriyorum lobide kapanıyor artık batarya mi kaldirmiyor ne oluyor bilmiyorum dediğim gibi sarja takiliyken hiçbir sorun yok ama sarjdan çıkardığım zaman cihaz kendi kendini kapatıyor ama şöyle bir durumda var cihaz şarjı çok iyi ve stabil gidiyor yani şarjı hızlı bitmiyor hızlı da doldurmuyor stabil çözüm batarya değiştirmek midir sizce ?
  • Merhaba beni ekran kapali bildirim geliyor ekrani acıyorum donup reset atiyor. Bunu yasayan varmi acaba telefona dokunmazsam sorun yok ama nezaman beni gorur yada bildirime bakmaya çalışsam ekran donup kapaniyor bu durum gun icinde 4 veya 5 defa oluyor. Bazen sikinti olmuyo ariza surekli degil. BU arada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.